Marosvásárhelyi Kulturális Tudományegyetem

buton UCS

Eseménynaptár

<<  December 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

Évek óta a marosvásárhelyi Maros Sport- és Szabadidő-központ – Víkend jelenti az úszás, a szórakozás és a kikapcsolódás iránt érdeklődők elsőszámú opcióját. Ezért Marosvásárhely önkormányzata 2019-ben is arra törekszik, hogy megőrizze a marosvásárhelyieknek kínált szolgáltatások magas színvonalát a közkedvelt víkend-komplexumban.

„Az adatok szerint 2018-ban több mint 200 ezer turista vendégeskedett a víkend-komplexumban. Turisták és marosvásárhelyiek egyaránt döntöttek úgy, hogy szabadnapjaikat Erdély legnagyobb és legfejlettebb szabadidő-központjában töltsék, ez pedig örömmel és idénre is ambícióval tölt el. A komplexum kapuját átlépő vendégek kikapcsolódást nyújtó zöldövezeteket, medencéket gyerekek és felnőttek számára, csúszdákat és játszótereket, sportpályákat, fitnesztermeket, vendéglátó teraszokat, napozóágyakat és baldachinokat vehettek igénybe. A nemrég véget ért évben újabb játszóteret létesítettünk a gyerekeknek, több mint 150 négyzetméternyi felületen sajátos felszereltséggel, rögzített fitnesz-eszközöket is felszereltünk, és növeltük a parkolóhelyek számát is. 2019-re új projekteken dolgozunk, amelyek célja növelni mindenki kényelmét és a marosvásárhelyiek érdeklődését, hogy átlépjék a víkend-komplexum kapuját; ezek közül megemlíthetem, hogy folyamatban van új csúszdák és egyebek vásárlására vonatkozó közbeszerzés" – mondta Claudiu Maior, Marosvásárhely polgármesterének tanácsadója.

 

1,6 millió lej értékű közbeszerzés

A közbeszerzés becsült értéke 1.680.672 lej ÁFA nélkül, az ajánlatok benyújtásának határideje pedig 2019. február 18., 15 óra.

„A három csúszdatípus eltérő nehézségi fokozatú lesz, így azt tervezzük, hogy vásárolunk egy ››Fekete lyuk + Repülő csónak‹‹ (Black hole + Flying boat) vízicsúszdát, egy ››Szerpentin‹‹ vízicsúszdát és egy zárt csőrendszerű vízicsúszdát. Ugyanakkor a következő termékek, szolgáltatások szerepelnek a beszerzési listán: fémszerkezet és platformok, szivattyúberendezések, víz- és villamosenergia-ellátás és meglévő egyenes vízicsúszda összeszerelése." – tette hozzá Claudiu Maior. A szerződés időtartama 4 hónap, a szállítási és összeszerelési idő 2 hónap, a szerelésre nyújtott jótállási idő legalább 36 hónap.

 

Az ország legnagyobb komplexuma Marosvásárhelyen

A víkend sport- és szabadidő-komplexum Marosvásárhely északi felében található, a Maros folyó bal partján, és mintegy 40 hektárnyi területen fekszik. Természetes gyeppel, két játszótérrel gyerekek számára, egy csónakázó csatornával, valamint lábtenisz (lábvolé), kosárlabda, futball, strandröplabda és minifoci pályákkal rendelkezik.

Az úszás rajongói számára az önkormányzat egy 50x25 méteres és 1,9 méter mély olimpiai méretű medencét tart fenn, 20 rajtállással felszerelve, úszók számára egy 50x30 méteres és 1,8 méter mély medencét, egy nem úszásra szánt 95x30 méteres és 1,2 méter mély medencét jacuzzival, nyolcoldalú sokszöget alkotó csúszdával felszerelt két medencét, egyenként 1205 négyzetméteres felülettel és 0,6 méternyi mélységgel 14 éven aluli gyerekek számára, egy betonból készült szívalakú gyerekmedencét híd-bekötővel és vízsugárral 350 négyzetméternyi felülettel és 0,35 és 0,7 méter között váltakozó mélységgel, valamint egy ovális alakú polipropilén medencét 3 éven aluli gyermekek számára 65 négyzetméternyi felülettel és 0,3 méteres mélységgel, két vízicsúszdával és két zoomorf alakzattal felszerelve.

A bel- és külkapcsolati osztály

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL hu

buton BEC hu

lucrari stradale hu
buton bike track2 hu

buton QA COVID19 hu

Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:46
Tegnap:930
A héten:2100
A hónapban:976
Összesen3319618