Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

 

De ani de zile, Complexul de Agrement „Mureşul" - Week-end - din Târgu Mureș este opțiunea numărul 1 a iubitorilor de înot, distracție și relaxare. Astfel, și în 2019 municipiul Târgu Mureș își propune să mențină la standarde înalte de calitate serviciile oferite târgumureșenilor, când vine vorba de mult îndragitul complex Week-end.

"În 2018, potrivit datelor peste 200.000 de turiști au fost oaspeți ai Complexului Week-end. Turişti și târgumureșeni, deopotrivă - au ales să-și petreacă zilele libere în cel mai mare și mai dezvoltat complex din Transilvania și asta nu poate decât să ne bucure și să ne ambiționeze și pentru acest an. Oaspeții care au trecut pragul Complexului au beneficiat de spații verzi de relaxare, de bazinele pentru copii şi adulţi, cu tobogane şi locuri de joacă, terenuri de sport, săli de fitness, terase, şezlonguri sau baldachine. În anul recent încheiat am mai creat un parc de joacă pentru copii, pe o suprafață de peste 150 mp, dotat cu aparatură specifică, s-au montat și aparate de fitness fixe dar s-a suplimentat și numărul locurilor de parcare. Pentru 2019, avem în lucru noi proiecte, menite să sporească confortul tuturor și interesul târgumureșenilor de a trece pragul Complexului Week-end, dintre acestea pot să vă spun că avem în desfășurare o licitație pentru achiziția de noi tobogane și nu numai.", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului municipiului Târgu Mureș.

 

Licitaţie de 1,6 milioane de lei

Valoarea estimată a licitaţiei este de 1.680.672 de lei, fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 februarie 2019, ora 15.00.

"Cele trei tipuri de tobogane vor avea grad diferit de dificultate, astfel avem în plan achiziția unui tobogan acvatic „Gaura neagră + Barca zburătoare" (Black hole + Flying boat), un tobogan acvatic „Serpentina"  și un tobogan acvatic cu tubulatură închisă. Totodată, pe lista de achiziţii se mai află următoarele produse/servicii: structură metalică şi platforme, instalaţii pompe, alimentare cu apă şi energie electrică şi montaj tobogan acvatic drept existent.", a precizat Claudiu Maior. Durata contractului va fi de 4 luni, termenul de furnizare şi montaj de 2 luni, iar termenul de garanţie acordat montajului de minim 36 de luni.

 

Cel mai mare Complex din țară, la Târgu Mureș

Complexul de Agrement şi Sport "Weekend" este situat în partea de nord a municipiului Târgu Mureş, pe malul stâng al râului Mureş, şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare. Acesta dispune de o pajişte naturală, de două parcuri de joacă pentru copii, de un canal pentru plimbări cu barca şi de terenuri de tenis cu piciorul, baschet, fotbal, volei de nisip şi mini-fotbal.

Pentru iubitorii de înot, municipalitatea întreține un bazin olimpic de 50 x 25 de metri şi adâncime de 1,9 metri, dotat cu 20 de blocstarturi, un bazin pentru înotători de dimensiuni 50 x 30 de metri şi adâncime de 1,8 metri, un bazin pentru neînotători de dimensiuni 95 x 30 de metri şi adâncime de 1,2 metri, dotat cu jacuzzi, două bazine cu tobogan de forma unui poligon cu 8 laturi, fiecare în suprafaţă de 1.205 de metri pătraţi şi adâncime de 0,6 metri, cu acces pentru copii sub 14 ani, un bazin pentru copii din beton, cu pasarelă de acces şi tâşnitori de apă, de formă inimioară, având suprafaţa de 350 de metri pătraţi şi adâncime variabilă între 0,35 şi 0,7 metri şi o piscină din polipropilenă pentru copii sub 3 ani, de formă ovală, cu suprafaţa de 65 de metri pătraţi şi adâncimea de 0,3 metri, dotată cu două tobogane de apă şi două tâşnitori cu figurine zoomorfe.

Serviciul Relaţii Interne şi Internaţionale

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

Proiecte. Strategii

Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:378
Ieri:1562
Săptămânal:3238
Lunar:22031
Toate3116032