Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

Societăţile Comerciale, care deţin şi/sau administrează reţele aeriene de fibră optică sau curenţi slabi, amplasate pe raza  Municipiului Tg.- Mureş, să ia măsuri ca până la data de 16 august 2011 să demonteze / demonteze reţelele montate fără Autorizaţie de Construire sau Autorizaţii de Montare în canalizaţiile construite de municipalitate, emise de Municipiul Tirgu Mureş.

Reţelele montate fără Autorizaţie de Construire (în aceeaşi categorie intră şi reţelele montate fără Autorizaţie de Montare în canalizaţiile construite de municipalitate), respectiv montate ilegal, putând fi demontate conform articolului 33-(1) din Legea nr. 50/1991 care prevede: „...construcţiile executate fără autorizaţii de construire pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului vor putea fi desfiinţate pe cale administrativă de autoritatea administraţiei publice de pe raza unităţii administrativ teritoriale unde se află construcţia, fără sesizarea instanţelor judecătoreşti şi pe cheltuiala contravenientului.”.

Municipiul Târgu Mureş va demara un program de eliberare a domeniului public, de reţele aeriene sau subterane de transfer de informaţie montate ilegal. În decursul lucrărilor de demontare, nu se va garanta integritatea cablurilor şi a aparatajelor adiacente, care vor fi înapoiate proprietarului cu condiţia achitării contravalorii lucrărilor de demontare şi manipulare şi a achitării către Municipiul Tg.-Mureş a restanţelor acumulate (taxe, amenzi, impozite), în caz contrar, la un interval de o lună de la data demontării, materialele demontate vor fi distruse şi predate la unităţi specializate în domeniul colectării acestor tipuri

de materiale.

Ca zone prioritare sunt stabilite următoarele:

1. Str Gh. Doja – tronsonul reabilitat (zona cu stâlpi metalici – este pusă la dispoziţie de către municipalitate pentru orice operator de telecomunicaţii o canalizaţie subterană) – se vor demonta toate reţelele aeriene transversale (de exemplu traversările localizate aprox. între nr. 108 şi 167 sau în apropiere de str. Rampei)

2. B-dul 1 Decembrie, str. 22 Decembrie, P-ţa Republicii, str. Progresului – se vor demonta toate reţelele aeriene care au ca suport de susţinere stâlpii metalici de iluminat public montaţi de către municipalitate.

3. Toate tronsoanele de canalizaţie pentru reţele de transmitere de informaţie construite de către Municipiul Tg.-Mureş – se vor extrage/secţiona reţelele de fibră optică sau de curenţi slabi introduse în canalizaţii fără Autorizaţie de Montare.

De asemenea, se vor demonta/secţiona reţelele de transmitere de informaţie pentru care deţinătorul nu a achitat la zi taxele către Municipiul Tg.-Mureş.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:23
Ieri:1168
Săptămânal:3730
Lunar:8160
Toate3159668