Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

Összehívó

 
A Polgármester 2011. július 21-i 2953-as számú Rendeletének értelmében összehívják a Marosvásárhelyi Helyi Tanács soros ülését, amelyre 2011. július 28-án, csütörtökön 14 órai kezdettel kerül sor, Marosvásárhely Municípium Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén, a 45-ös teremben, a következő

 

NAPIRENDDEL:


- A szociális gondozási közszolgálat keretében dolgozó személyi gondozók 2001. január 1–június 30. közötti időszakában kifejtett tevékenységének jelentése.
1.  Határozattervezet a 2011. május 19-i 200-as számú helyi tanácsi határozat által elfogadott „Természet az életért” elnevezésű verseny lebonyolítási szabályzatának kiegészítésére.
2. Határozattervezet Todoran Liviu Emil Nicu AGA-képviselő felhatalmazására, hogy jóváhagyja az Aquaserv Társaság Rt. Részvényeseinek Közgyűlésének soros és rendkívüli ülésein a napirendi pontokra vonatkozó dokumentumokat, amelyre 2011. augusztus 24-én kerül sor, a gyűlés összehívójának megfelelően.
3. Határozattervezet a 2011-ben a marosvásárhelyi Aquaserv Társaság Rt. saját forrásaiból megvalósulandó, Önálló felszerelések és a javasolt, közterületen végzendő beruházási munkálatok kiigazító névjegyzékének jóváhagyására.
4. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal ügykezelésében levő Ifjúsági Klub tarifáinak bevezetésére.
5.  Határozattervezet egyes adományok elfogadására, valamint Gagyi Lászlótól és feleségétől, Mártától egy területnek a Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala tulajdonába való átkerülésre.
6.  Határozattervezet Marosvásárhely Municípium és a Helyi Tanács részéről egy delegációnak a helyi költségvetésből valutában történő juttatásának finanszírozására, akik 2011. augusztus 19–21. a magyarországi Budapestre utaznak.
7.  Határozattervezet az „Övezeti Városrendészeti Terv – két lakóház építésére céljával a városrendezési szabályozások meghatározása, Constantin Hagi Stoian utca, szám nélkül” városrendészeti dokumentáció, valamint a hozzá tartozó városrendezési szabályzat elfogadására, haszonélvezők: Oprea Ioan, Oprea Lucreţia, Costea Alexandru Ionel és Costea Loredana Ionela.
8. Határozattervezet az „Övezeti Városrendészeti Terv – terület parcellázása, egycsaládos lakás építése céljával az övezet átalakítása, Pomilor utca szám nélkül” városrendészeti dokumentáció, valamint a hozzá tartozó városrendezési szabályzat elfogadására, haszonélvezők – tulajdonosok Covrig Ilie és Covrig Elena.
9. Határozattervezet a Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala tulajdonában levő 100 négyzetméter területnek a Romur Rt. javára történő közvetlen haszonbérbe adásáról.
10. Határozattervezet a Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala tulajdonában levő 21,16 négyzetméter területnek a LM CLAUSS Kft. javára történő közvetlen haszonbérbe adásáról.
11. Határozattervezet a Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala tulajdonában levő 24,84 négyzetméter területnek a Cormoş Suciu Romeo Petru és felesége, Steluţa Emilia javára történő közvetlen haszonbérbe adásáról.
12. Határozattervezet a LOCATIV RT-vel kötött haszonbérleti szerződésnek a módosítására, amely a Rovinari utca 36. szám alatt helyezkedik.
13. Határozattervezet az „Övezeti Városrendészeti Terv – kollektív lakások építése céljával övezet átalakítására, felszerelések és szolgáltatások, Suceava utca – Segesvári út a hozzá tartozó városrendészeti szabályzattal”, városrendészeti dokumentáció jóváhagyásáról, haszonélvező Mureşan Gheorghe Radu.
14. Határozattervezet egy adomány elfogadásáról, valamint egy területnek az Oprea Ioan és felesége Lucreţia, Costea Alexandru Ionel és felesége Loredana Ionela tulajdonából a Marosvásárhely Polgármesteri Hivatal tulajdonába való átkerülésről.
15. Határozattervezet a 2010. augusztus 30-i 339-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról, amely a „Marosvásárhelyi Állatkert átrendezése és korszerűsítése” alprogram anyagi támogatására vonatkozik.
16. Határozattervezet a 2010. május 6-i 144-es, valamint a 2010. június 24-i 184-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely a Maros Sport- és Szabadidőközpont Kezelése Közszolgálat szervezési és működési szabályzatának időszerűsítésére vonatkozik.
17. Határozattervezet az „Épületekben a fűtés és a meleg víz elosztásának javítása” megvalósíthatósági tanulmány jóváhagyására.
18. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi Kövesdomb lakóegységeiben a hóenergia-előállítás korszerűsítése” megvalósíthatósági tanulmány jóváhagyásáról.
19. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi lakónegyedi hőközpontokhoz tartozó hőhálózat korszerűsítése” megvalósíthatósági tanulmány jóváhagyásáról.
20. Határozattervezet Marosvásárhely municípiumban a hőenergia és a háztartási meleg víz biztosítására a beruházási munkálatok megvalósítása céljával a műszaki-gazdasági mutatók jóváhagyásáról.
21. Határozattervezet a „Marosvásárhely municípiumban a tanintézetek hőberendezésének javítása” munkálatainak műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.
22. Határozattervezet a köz-magánpartnerség projekt elkezdésének jóváhagyásáról, amelynek tárgya az „Energetikai menedzsment, a közvilágítási rendszer korszerűsítésével és a kommunikációs optikai hálózat létrehozásával egybehangolva”.

 


Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Események

afis 1 iunie s 2023

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1298
Tegnap:975
A héten:1298
A hónapban:38891
Összesen4614441