Calendarul evenimentelor

<<  Decembrie 2019  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

Mărime text:

 

Alei noi, locuri de joacă noi, plus 120 de noi locuri de parcare pe străzile Koos Ferencz şi Godeanu

Respectându-şi promisiunile făcute şi asumate, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş continuă lucrările de reabilitare în cartierele oraşului. Astfel, răspunzând solicitărilor venite din partea asociaţiilor de proprietari de pe străzile Koos Ferencz şi Godeanu, Primăria Municipiului a demarat o serie de lucrări complexe de reamenajare a zonei. Un obiectiv important a fost şi reabilitarea termică a blocului cu 10 etaje de pe str.Koos Ferencz nr.12 , unde d-nul. Gaspar Zoltan, preşedinte al asociaţiei de proprietari nr.983, ne-a declarat: „ Este o lucrare mare şi complexă. Nu au fost multe blocuri cu 10 etaje reabilitate termic şi cârcotaşii au spus că nici nu se pot monta schele pe astfel de blocuri. Iată că s-a dovedit că se poate. Lucrările decurg conform planului şi mulţumim pe această cale Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş pentru acest sprijin acordat locatarilor din blocul nostru. În plus aş mai vrea să subliniez şi lucrările de reabilitare a aleilor pietonale şi de amenajare a parcărilor, ce se desfăşoară în cartierul Dâmbul Pietros. Blocul nostru reabilitat arată mai frumos şi este mult mai confortabil - vara ţine răcoarea, iarna ţine căldura.”

Referindu-se la aceste lucrări viceprimarul Claudiu Maior a declarat: „ Cartierul Dâmbul Pietros – 1848 este un obiectiv importat pentru noi. Avem multe de făcut aici şi ne străduim să finalizăm cât mai multe lucrări. După ce am reabilitat zona de pe strada Ion Buteanu, asfaltând platoul şi aleile de acces, acum ne-am concentrat pe zona Koos Ferencz – Godeanu, amenajând până şi cărarea care merge spre izvor pentru ca oamenii în vârstă să nu mai treacă prin noroaie.
Primul obiectiv a fost să amenajăm un spaţiu dintre blocuri, unde s-au strâns destul de multe gunoaie de-a lungul timpului. Acum, pe acest teren realizăm parcări ecologie prevăzute cu dale înierbate. Folosim fiecare centimetru de spaţiu pentru a degaja străzile care erau sufocate de maşini. Poate nu vă vine să credeţi, dar în Tîrgu-Mureş există mai multe maşini decât familii, 72% din familii având cel puţin o maşină, iar unele familii au chiar două maşini. Situaţia trebuia rezolvată pentru că nu mai aveau loc pietonii pe trotuare. În total ne gândim să finalizăm în jur de 120 de noi locuri de parcare.” Tot legat de aceste lucrări, domnul Nyiri Iosif, preşedintele asociaţiei de proprietari nr.55 ne-a declarat: „ Întreaga zonă s-a eliberat. Maşinile nu mai ocupă trotuarele şi au fost eliberate căile de acces. Lucrările acestea le aşteptam de foarte mulţi ani. Primăria a făcut o treabă bună şi le mulţumim domnului primar Dorin Florea şi domnului viceprimar Claudiu Maior pentru strădania arătată.”

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Data și ora

Vineri, 13 Decembrie 2019
08:34:54

Evenimente

Craciun2019

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
ban_webcam
banner_harta
ban siletina

 

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Proiecte. Strategii

Banner AUTOBUZE
Banner AUTOBUZE2
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw
locuri de munca

SIS II

sis2 

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:128
Ieri:966
Săptămânal:5538
Lunar:16083
Toate2950435