Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.675 din 23 iunie 2011 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 30 iunie 2011, orele 14,00, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării Municipiului Tîrgu Mureş la Asociaţia „Oraşe Energie România”.
2.  Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Tîrgu Mureş şi a Consiliului local, cu ocazia deplasării la Guzelcamli/Turcia, pentru a participa la „Festivalul Tradiţional Guzelcamli Panionia”, în perioada 16 – 26 iulie 2011.
3.  Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Tîrgu Mureş şi a Consiliului local la Baja/Ungaria, în perioada 8 – 10 iulie 2001.
4.  Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A. – dl. Todoran Liviu Emil Nicu să aprobe documentele referitoare la punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor ordinare şi extraordinare a S.C. Compania Aquaserv S.A., din data de 19.07.201, conform convocatoarelor şedinţei.
5.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei rectificate cu obiective de investiţii propuse a se realiza în anul 2011 cu finanţare parţială sau integrală de la bugetul local repartizată pentru S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş.
6.  Proiect de hotărâre privind concesionarea noilor mijloace fixe aferente Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare, din domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, „Branşamente de apă/Racorduri de canal” realizate şi recepţionate în cursul anului 2010, către S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş”.
7.  Proiect de hotărâre privind aprobarea preţurilor şi tarifelor pentru serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare prestate de S.C. Compania Aquaserv S.A.
8.  Proiect de hotărâre privind efectuarea unui schimb de imobile din Municipiul Tîrgu Mureş şi S.C. Compania Aquaserv S.A.
9.  Proiect de hotărâre privind achiziţionarea suplimentară de teren necesar extinderii Cimitirului Municipal Remetea.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe speciale pentru utilizarea unor terenuri de sport aflate în administrarea Municipiului Tîrgu Mureş.
11. Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii pentru achiziţionarea/închirierea unui teren situat în Tîrgu Mureş, str. Mărăşti, nr. 1.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea preţului de achiziţie a terenului în suprafaţă de 192 mp situat în zona Calea Sighişoarei (fosta livadă pomicolă) proprietatea d-nei Incze Maria Magdalena.
13. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local nr. 144 din 6 mai 2010 şi a Hotărârii Consiliului local nr. 184 din 24 iunie 2010 privind actualizarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Serviciului public Administraţia Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul”.
14. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 411 din 16 decembrie 2010, privind aprobarea taxelor speciale pe anul 2011.
15. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului local nr. 36/2011 referitoare la completarea unor reglementări ale hotărârilor Consiliului local  prin care s-au instituit condiţiile de avizare şi autorizare a funcţionării unor activităţi comerciale şi de alimentaţie publică pe raza Municipiului Tîrgu Mureş.
16. Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.
17. Proiect de hotărâre privind repartizarea unui spaţiu aflat în proprietatea municipalităţii.
18. Proiect de hotărâre privind încadrarea unor  apartamente din str. Valea Rece nr. 8-14  în categoria locuinţelor de serviciu şi repartizarea unui apartament Poliţiei Locale cu destinaţia de punct de lucru.
19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Clubul Sportiv Nova Vita din Tîrgu Mureş.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului de Asociere dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Sport Club Mureşul din Tîrgu Mureş.
21. Proiect de hotărâre privind acceptarea unei donaţii şi trecerea unui teren în proprietatea Municipiului de la Vari Csaba şi Cojocaru Angela.
22. Proiect de hotărâre privind acceptarea unei donaţii şi trecerea unui teren în proprietatea Municipiului de la Ferencz Istvan şi soţia Ferencz Laura.
23. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei proprietarilor şi a altor titulari de drepturi reale asupra terenurilor supuse exproprierii, a sumelor individuale aferente despăgubirilor şi a termenului de virare a acestora în vederea realizării obiectivului de investiţii „Drum de acces şi alimentare apă-canal pentru staţiile de transfer, sortare, compostare, compactare-ambalare deşeuri menajere şi a staţiei de epurare a apelor uzate provenite din depozitul de deşeuri”, localitatea Vălureni, com. Cristeşti, jud. Mureş”.
24. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local nr. 36/22.02.2001 referitoare la aprobarea amplasamentelor în zona centrală şi de cartier a construcţiilor provizorii pe domeniul public şi privat al Municipiului Tîrgu Mureş pentru comercializarea de carte şi presă.
25. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerii de reamplasare a unor garaje în zona str. Transilvania.
26. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui acord de parteneriat public privat între Municipiul Tîrgu Mureş şi Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Mureş.
27. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei maxime de 184.000 lei în vederea achiziţionării prin licitaţie şi montării de utilaje şi echipamente tehnologice la centrala termică de la Grupul şcolar sanitar „Gheorghe Marinescu”.
28. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziţiei unor servicii de inventariere a reţelelor de transmiterea informaţiei deţinute/administrate de S.C. RCS şi RDS S.A. şi SNTC Romtelecom S.A.  din Municipiului Tîrgu Mureş.
29. Proiect de hotărâre privind aprobarea condiţiilor tehnice de racordare la sistemul public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat din Municipiul Tg. Mureş.
30. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în legătură cu serviciul public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat din Municipiul Tîrgu Mureş.
31. Proiect de hotărâre privind aprobarea lucrărilor de investiţii în Sistemul de alimentare centralizată a energiei termice din Municipiul Tîrgu Mureş – în Zona concesionată propuse a se realiza în 2011 – 2012 din sursele proprii ale SC RFV Mureş Energy S.A.
32. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire clădire cu funcţiunea de spaţii comerciale, depozitare mic-gros şi locuinţe de serviciu, str. Gheorghe Doja, nr. 258 – 260”, beneficiar S.C. Lecoimprex S.R.L.
33. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire centru medical – str. Secerei, nr. 27”, beneficiari Nicolau Constantin Romeo şi Nicolau Ioana Aura.
34. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei ”Plan Urbanistic de Detaliu -studiu de amplasament pentru construire clădire cu atelier tipografic şi spaţii de birouri,  str. Poligrafiei, nr. 3” beneficiar S.C. ”Tipomur” S.A.
35. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru consturire locuinţă unifamilială, modificare P.U.D. aprobat prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 99/2004, str. Serafim Duicu, nr. 2”, beneficiari Vultur Traian şi Vultur Ana.
36. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal - parcelare teren pentru construire locuinţe unifamiliale P+M, str. Voinicenilor, f.nr.” şi a regulamentului local de urbanism aferent beneficiar Grama Magdalena.
37. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic Zonal - stabilire reglementări în vederea construirii unei locuinţe individuale Sp+P+M, str. 8 Martie, nr. 27” şi a regulamentului local de urbanism aferent beneficiari Gavriş Daniel şi Gavriş Ioana Viorica.
38. Proiect de hotărâre privind aprobarea etapei I aferentă documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – prelungire str. Insulei – str. Libertăţii – zona Mureşeni”, beneficiar Municipiul Tîrgu Mureş.
39. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de folosinţă a COOP METALUL TÎRGU MUREŞ pentru terenul în suprafaţă de 7805mp situat în Tîrgu Mureş str. Gheorghe Doja nr. 274 - 276
 

 

P R I M A R
dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:849
Ieri:619
Săptămânal:8831
Lunar:16321
Toate5051333