Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

Összehívó

A Polgármester 2001. június 23-i 2675-ös számú Rendeletének értelmében összehívják a Marosvásárhelyi Helyi Tanács soros ülését, amelyre 2011. június 30-án, csütörtökön 14 órai kezdettel kerül sor, Marosvásárhely Municípium Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén, a 45-ös teremben, a következő

NAPIRENDDEL:

1.  Határozattervezet Marosvásárhely Municípiumnak a Romániai Energiavárosok Egyesületéhez való csatlakozás jóváhagyására.
2.  Határozattervezet Marosvásárhely Municípium és a Helyi Tanács részéről egy delegációnak a helyi költségvetésből valutában történő juttatásának finanszírozására, akik 2011. július 16–26. között a Törökországi Güzelcamliban részt vesznek a Güzelcamli Panionia Hagyományos Fesztiválon.
3.  Határozattervezet Marosvásárhely Municípium és a Helyi Tanács részéről egy delegációnak a helyi költségvetésből valutában történő juttatásának finanszírozására, akik 2011. július 8–10. a magyarországi Bajára utaznak.
4.  Határozattervezet Todoran Liviu Emil Nicu AGA-képviselő felhatalmazására, hogy jóváhagyja az Aquaserv Társaság Rt. Részvényeseinek Közgyűlésének soros és rendkívüli ülésein a napirendi pontokra vonatkozó dokumentumokat, amelyre 2011. július 19-én kerül sor, a gyűlés összehívójának megfelelően.
5.  Határozattervezet a 2011-ben megvalósulandó, ajánlott befektetési tárgyak kiegészített névsorának jóváhagyását illetően, amely részlegesen vagy teljesen a helyi költségvetésből történik és a Marosvásárhelyi Aquaserv R.T. részére különítik el.
6.  Határozattervezet a Marosvásárhely Municípium közterületén a Vízellátási és csatornázási szolgálathoz tartozó új állóeszközök haszonbérbe adására vonatkozóan, „Vízcsatlakozások/Csatornázási csatlakozások”, a 2010-es év folyamán a marosvásárhelyi Aquaserv Rt. által megvalósított és átvett munkálatok.
7.  Határozattervezet  a vízellátásra és a kanalizálásra érvényes árakra és díjakra vonatkozóan  (szolgáltató: Aquaserv Rt).
8. Határozattervezet ingatlancsere elvégzésére Marosvásárhely Municípiumban és az Aquaserv Társaság Rt. között.
9.  Határozattervezet területvásárlásra a Remeteszegi Városi Temető bővítése céljából
10. Határozattervezet egy speciális díjszabás jóváhagyása érdekében – néhány, Marosvásárhely municípium adminisztrálásában levő sportpálya használati jogáról
11. Határozattervezet egy bizottság létrehozására egy marosvásárhelyi, Mărăşti utca 1 szám alatti terület megvásárlására
12. Határozattervezet a 192 négyzetméter alapterületű, Segesvári úti telek felvásárlási áráról (volt gyümölcsös) , tulajdonos: Incze Maria Magdalena
13. Határozattervezet a 2010 május 6-i, 144-es Tanácsi Határozat módosítását és a 2010 június 24-i 184-es számú Helyi Tanácsi Határozatát: a Maros Szabadidőközpont Szervezési és Működési Szabályzatát illetően.
14. Határozattervezet a 2010. december 16-i  411. számú határozat módosítására és kiegészítésére vonatkozóan, a speciális illetékek jóváhagyását illetően a 2011-es évre.
15. Határozattervezet a 2011/36. számú Helyi Tanácsi Határozat kiegészítését illetően, a Helyi Tanács határozatai egyes szabályozásainak kiegészítésére vonatkozóan, amely révén megvalósították egyes kereskedelmi és közélelmezési tevékenységek működésének láttamozási és felhatalmazási feltételeit, Marosvásárhely Municípium területén.
16. Határozattervezet a nem lakás rendeltetésű helyiségekre vonatkozó egyes bérleti szerződések meghosszabbítását illetően, valamint a város tulajdonában lévő helyiségek felosztására vonatkozóan.
17. Határozattervezet a város tulajdonában lévő helyiség felosztására vonatkozóan.
18. Határozattervezet egyes Hidegvölgy utcai 8-14. szám alatti lakások szolgálati lakásokként való besorolására vonatkozóan, valamint a Helyi Rendőrség egy lakásának besorolása munkaponti rendeltetéssel.
19. Határozattervezet egy Marosvásárhely Municípium és a Marosvásárhelyi Nova Vita Sportklub közötti Társulási Szerződés jóváhagyására vonatkozóan.
20. Határozattervezet egy Marosvásárhely Municípium és a Marosvásárhelyi Maros Sportklub közötti Társulási Szerződés jóváhagyására vonatkozóan.
21. Határozattervezet egy adomány elfogadására vonatkozóan, valamint egy Vári Csaba és Cojocaru Angela tulajdonában lévő terület, a Municípium tulajdonába való átmenetelét illetően.
22  Határozattervezet egy adomány elfogadására vonatkozóan, valamint egy Ferenc István és felesége Ferencz Laura tulajdonában lévő terület, a  Municípium tulajdonába való átmenetelét illetően.
23 Határozattervezet a kisajátításra előterjesztett területek fölött valós jogokkal rendelkező tulajdonosok és más címzettek névjegyzékének, a kártérítésekhez csatlakozó egyéni összegek és azok átutalási határidejének jóváhagyására, a “Bekötőút és vízellátás-csatornázás a háztartási-hulladék átrakó, szortírozó, komposztáló, kompaktáló-csomagoló állomás, illetőleg a hulladéktárolóból származó szennyvíz-tisztító állomás részére”, Maros megye, Maroskeresztúr község, Székelykakasd település.
24. Határozattervezet a 2001.02.22/36. számú Helyi Tanácsi Határozat módosítását illetően, amely a Marosvásárhely Municípium köz- és magánterületén levő ideiglenes építkezések központi és negyedi övezetében levő létesítmények jóváhagyására vonatkozóan, könyvek és sajtótermékek forgalmazására.
25. Határozattervezet a Transilvania utca övezetében levő garázsok újrarendezési ajánlatának jóváhagyására vonatkozóan.
26. Határozattervezet egy Marosvásárhely Municípium és a Maros megyei Kereskedelmi Kamera közötti köz- és magán partnerségi egyezmény jóváhagyására vonatkozóan.
27.  Határozattervezet egy maximum 184.000 lej értékű összeg kiutalására vonatkozóan, egyes gépek és műszaki felszerelések versenytárgyalás általi beszerzésének céljából a „Gheorghe Marinescu” Egészségügyi Iskolaközpont hőközpontja részére.
28. Határozattervezet a marosvásárhelyi RDS és RDS Rt. és a Romtelecom Rt. által birtokolt/adminisztrált egyes információ-továbbítási hálózatok felleltározási szolgálatai megvásárlásának jóváhagyására.
29. Határozattervezet a hőenergia-ellátási közrendszerhez való csatlakozás műszaki fetételeinek jóváhagyására Marosvásárhely municípiumban központosított rendszerét illetően.
30. Határozattervezet egyes intézkedések jóváhagyására a Marosvásárhely központosított hőenergia-ellátási közszolgálatával kapcsolatosan.
31. Határozattervezet a Marosvásárhely municípiumbeli központosított hőenergia-ellátási rendszer beruházási munkálatainak jóváhagyására – a RFV Mures Energy Rt. saját forrásaiból a 2011–2012-ben megvalósításra javasolt koncesszionált övezetben.
32. Határozattervezet a “Részletes Városrendészeti Terv – létesítmény tanulmány kereskedelmi helyiségek, kiskereskedelmi raktározási és szolgálati lakás rendeltetésű épületek építésére, Dózsa György utca 258–260. szám” dokumentáció jóváhagyására, haszonélvező Lecoimprex Kft.
33. Határozattervezet a “Részletes Városrendészeti Terv – létesítmény tanulmány orvosi központ építésére, Arató utca 27. szám” dokumentáció jóváhagyására, haszonélvezők Nicolau Constantin Romeo és Nicolau Ioana Aura.
34. Határozattervezet a “Részletes Városrendészeti Terv – létesítmény tanulmány nyomdaműhellyel és irodahelyiségekkel ellátott épületek építésére, Nyomda utca 3. szám” dokumentáció jóváhagyására, haszonélvező ”Tipomur” R.T.
35. Határozattervezet a “Részletes Városrendészeti Terv – létesítmény tanulmány családi ház építésére, a 2004. évi 99-es számú helyi tanácsi határozattal jóváhagyott PUD módosítása, Serafim Duicu utca 2. szám” városrendészeti dokumentáció jóváhagyására, haszonélvezők Vultur Traian és Vultur Ana.
36. Határozattervezet az “Övezeti Városrendészeti Terv – területfelosztás családi ház építésére, P+M, Szabadi út szám nélkül”, valamint a hozzá tartozó városrendészeti helyi szabályzat jóváhagyására, haszonélvező Grama Magdalena.
37. Határozattervezet az “Övezeti Városrendészeti Terv – szabályozások meghatározása egyéni lakások építése céljával Sp+P+M, Március 8 utca 27. szám” városrendészeti tanulmány, valamint a hozzá tartozó helyi urbanisztikai szabályzat jóváhagyására, haszonélvezők Gavriş Daniel és Gavriş Ioana Viorica.
38. Határozattervezet az „Övezeti Városrendészeti terv – Sziget utca – Szabadság utca – Meggyesfalva övezet meghosszabbítása” városrendészeti dokumentációhoz tartozó I. szakasz jóváhagyására, haszonélvező Marosvásárhely Municípium.
39. Határozattervezet a Marosvásárhelyi COOP METALUL használati jogának visszavonására, a Marosvásárhelyen, a Dózsa György utca 274–276. számok alatt található 7805 négyzetméter területet illetően.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:911
Tegnap:1515
A héten:7582
A hónapban:30219
Összesen5101348