Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  August 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia
SOCIAL

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș a marcat Ziua internațională a persoanelor fără adăpost, celebrată oficial în data de 10 octombrie, printr-o acțiune de informare și socializare. În cadrul acestei activități, beneficiarii Serviciului Social „Adăpost de Noapte", aflat în subordinea instituției, au fost invitaţi la o dezbatere alături de membri ai instituțiilor publice de pe raza municipiului, privind importanţa pe care o are felul în care aceștia înţeleg procesul de reintegrare socio-profesională. Astfel, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Târgu Mureș, prin Cristina Zaharia (Comisar șef), Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureş prin Anca Șandru (Director Executiv Adjunct) și AJOFM Mureș prin Bogdan Elisabeta (Director Executiv Adjunct), au transmis informații și îndrumări tuturor celor prezenți.

Totodată, Farmacia Socială SRL, reprezentată de Marius George Dumitrescu (Administrator), Fundaţia ICA România, reprezentată de Nágó János (Administrator), Centrul de Zi „Casa Dragostei și a Milei", reprezentat de Georgeta Râștei Luța (Director de Programe Sociale), Asociației ProVision, reprezentată de Cristina Ciurariu-Gliga (Director Executiv) și Marian Ciurariu-Gliga (Director Executiv Adjunct) și, nu în ultimul rând, Crucea Roșie Română - Filiala Mureș, prin Director Magda Bercea, au acordat și acordă în continuare sprijin  în identificarea și soluționarea problemelor sociale cu care se confruntă persoanele aflate în asistență la Adăpostul de Noapte.

La finalul acțiunii, părintele Gabriel Balint, a oferit o masă caldă beneficiarilor.

Adăpostul de Noapte, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, a fost înființat pentru a oferi un acoperiș pe timp de noapte, persoanelor adulte fără locuinţă, fără venituri, fără aparținători, persoanelor care se află în risc de excluziune şi marginalizare socială. Acestora li se asigură îmbrăcăminte și încălțăminte, îngrijire medicală, consiliere psihologică, suport pentru reintegrare socială, facilitarea accesului la programe de calificare profesională și sprijin individualizat pentru obținerea unui loc de muncă, toate contribuind la îmbunătățirea nivelului lor de trai și ajutor pentru depășirea perioadei dificile din viața lor.

Acum, la începutul sezonului rece, dorim să reamintim şi totodată, să rugăm comunitatea locală, să anunţe la numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale 0265/250760 zonele sau locaţiile în care se află persoane fără adăpost, expuse temperaturilor scăzute. De asemenea, în cazul în care întâlniți aceste categorii de persoane pe raza municipiului Târgu Mureș să le îndrumați spre sediul Adăpostului de Noapte situat în Târgu Mureș, str. Rozmarinului, nr. 36.

 

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton rabla
buton masuri covid19
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:28
Ieri:776
Săptămânal:28
Lunar:9079
Toate4213857