Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

Municipiul Târgu Mureș a lansat în dezbatere publică proiectul Ghidului solicitantului pentru finanțarea nerambursabilă din bugetul local al Municipiului prin Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, a organizațiilor neguvernamentale care își propun să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul asistenței sociale „Coeziune socială în comunitate" pentru anul 2021.

 „Este primul an în care se oferă finanțare pentru proiecte sociale în baza Legii 350/2005, ce vor viza servicii sociale specifice destinate grupurilor marginalizate, evenimente, campanii și/sau acțiuni cu impact social de interes local, studii, cercetări, prognoze, respectiv organizare de webinarii, seminarii, conferințe pe teme din domeniul social, plus altele. Suma aprobată pe anul 2021 pentru Concursul de proiecte „Coeziune socială în comunitate" este de 800.000 de lei. De asemenea, important de menționat este faptul că sunt eligibile doar proiectele care vizează cetățenii municipiului Târgu Mureș" a explicat Directorul Executiv al Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, Andreia Ligia Moraru.

Până în data de 17.07.2021, reprezentanții organizațiilor din domeniul social vor putea transmite propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice, astfel încât documentul final să ofere garanția că nevoile târgumureșenilor, neacoperite de Direcția de Asistență Socială, vor putea fi satisfăcute, cu fonduri de la bugetul local, de organizațiile neguvernamentale din domeniul social.

Totodată, în data de 15 iulie 2021, ora 15:00 Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș invită, pe cei interesați, la Dezbaterea publică privind Ghidul solicitantului pentru finanțare nerambursabilă a proiectelor sociale 2021 pe Legea 350/2005 pe Platforma ZOOM. În acest sens participanții, sunt rugați să se înscrie folosind adresa de email: registratura.das@tirgumures.ro, cu indicarea denumirii organizației/persoanei, adresa de email aferentă și numărul de telefon, cu mențiunea „Participare la dezbaterea publică privind Ghidul de finanțare nerambursabilă a proiectelor sociale 2021", în vederea transmiterii ulterioare a datelor de conectare pe Platforma ZOOM.

Finanțările nerambursabile nu se acordă pentru activități generatoare de profit și nici pentru activități din domeniile reglementate de Legea nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, cu modificările și completările ulterioare.

Propunerea Ghidului de finanțare nerambursabilă pentru proiectele sociale poate fi accesată pe site-ul municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea Administrație Locală, Consiliul Local, Transparență decizională (acte normative), 2021.

 

Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1238
Ieri:826
Săptămânal:1238
Lunar:34862
Toate3796891