UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

Același, Soós Zoltán: mincinos şi manipulator! Afirmă că „Dorin Florea ne promite de 20 de ani un oraș curat și modern. Din toate astea am rămas doar cu coșuri de gunoi pline, murdare și distruse în multe zone ale orașului. Colectarea selectivă este doar formală.„

Mă văd obligat, DIN NOU, să fac următoarele precizări:

· Obligația privind contractarea serviciilor de colectare selectivă  pe raza municipiului Târgu Mureş şi în judet revine în exclusivitate Consiliului Judeţean Mureş, condus de Péter Ferenc;

Cu toate că Soós Zoltán, știe că preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc - şeful său direct - nu a fost în stare din 2016 să finalizeze procedurile de licitaţie, continuă să inducă lumea în eroare.

Consiliul Judeţean Mureş a înfiinţat în 2008 Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "ECOLECT MUREŞ", care avea obligaţia să gestioneze deşeurile municipale şi anume: ridicarea la timp a gunoiului; colectare selectivă; sortare şi reciclare a deşeurilor; tartarea deşeurilor biodegradabile; depozitarea deşeurilor care nu pot fi valorificate în depozite conforme; delegarea gestiunii serviciilor de colectare; transportul şi depozitarea deşeurilor municipale. Primăriei îi revenea atribuția privind măturatul stradal și deszăpezirea. De atunci, municipalitatea întâmpină situaţii dificile în teren, generate de faptul că licitaţia coordonată Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureş nu a fost finalizată.

Țin să subliniez faptul că, prin girul consilierilor locali municipali, pe vremea când Consiliului Judeţean Mureş era la mâna doamnei Lokodi şi a PSD-ului - Primăria municipiului Târgu Mureş a fost obligată să cedeze gestionarea deşeurilor Asociaţiei Ecolect Mureş (consilierii au fost duși cu „arcanul" în Consiliu și amenințați că vor fi dați afară dacă nu votează). Cât s-a întârziat din partea Consiliului Judeţean Mureş? Ani de zile... şi numărătoarea... continuă! Nu se ştie cât! Asta, în detrimentul târgumureşenilor!

În acest context, Primăria municipiului Târgu Mureş, aşteaptă cu interes, ca responsabilii din cadrul Consiliului Judeţean Mureş să efectueze toate demersurile care se impun, pentru ca şi târgumureşenii să aibă posibilitatea colectării selective, a protejării mediului şi de ce nu, să se alinieze la normativele UE. Cât despre minciunile constante şi spiritul manipulator al lui Soós Zoltán... vă lăsăm pe dumneavoastră să trageţi concluziile!

Claudiu Maior
Consilier primar

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:3
Ieri:1050
Săptămânal:5366
Lunar:30602
Toate3285134