UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

Ugyanaz a Soós Zoltán: hazug és manipuláló! Azt állítja, hogy „Dorin Florea 20 éve ígéri a tiszta és modern várost. Mindebből a kukák nélküli és a negyedbéli büdös, tömött, szétszedett szeméttárolók maradtak a legtöbb helyen, Vásárhelyen. Szelektív hulladékgyűjtés elvétve, a látszat kedvéért zajlik csak".

Kénytelen vagyok, MEGINT, az alábbi pontosításokat eszközölni:   

· Marosvásárhelyen és a megyében a szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatásokra vonatkozó szerződéskötési kötelezettség kizárólag Péter Ferenc által vezetett Maros Megyei Tanácshoz tartozik.

Noha Soós Zoltán nagyon jól tudja, hogy a Maros Megyei Tanács elnöke, Péter Ferenc – az ő közvetlen főnöke – 2016-tól errefele nem volt képes lezárni a versenytárgyalási eljárásokat, továbbra is félrevezeti a lakosságot.

A Maros Megyei Tanács 2008-ban létrehozta az ECOLECT MUREŞ Közösségközi Fejlesztési Egyesületet, amelynek kötelessége volt a városi háztartási hulladék kezelése, azaz: a szemét összegyűjtése időben; a szelektív hulladékgyűjtés; a hulladék szétválogatása és újrahasznosítása; a biológiailag lebomló hulladék kezelése; a nem értékesíthető hulladék tárolása konform lerakóállomásokon; a begyűjtési szolgáltatások kiszervezése; a városi hulladék elszállítása és tárolása. A polgármesteri hivatal az utcaseprésért és a hóeltakarításért felelt. Azóta a városvezetés nehéz helyzetekkel szembesül terepen, amelyet az okoz, hogy a Péter Ferenc, a Maros Megyei Tanács elnöke által koordinált liciteljárás nem zárult le.

Hangsúlyozni szeretném, hogy a városi helyi tanácsosok jóváhagyásával, abban az időben, amikor a Maros Megyei Tanács Lokodi asszony és a PSD kezében volt – a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatalt kötelezték, hogy adja át a hulladékkezelést az Ecolect Mureş Egyesületnek (a tanácsosokat „lasszóval" vitték be a tanácsülésre és megfenyegették, hogy kirúgják őket, ha nem szavaznak). Mennyit késlekedett a Maros Megyei Tanács? Évekig... és a számlálás... folytatódik! Nem tudni, meddig! Mindez a marosvásárhelyiek kárára!

Ebben az összefüggésben Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala nagy érdeklődéssel várja, hogy a Maros Megyei Tanács keretében dolgozó felelősök az összes szükséges intézkedést megtegyék, annak érdekében, hogy a marosvásárhelyieknek is lehetőségük legyen szelektív hulladékgyűjtésre, a környezetvédelemre és miért ne, igazodjanak az EU-s előírásokhoz. Ami pedig Soós Zoltán állandó hazugságait és manipulációs jellemét illeti...Önökre bízzuk, hogy levonják a következtetéseket!

Claudiu Maior
a polgármester tanácsadója

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:846
Ieri:1092
Saptamanal:4666
Lunar:14068
Mind3199000