Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Events calendar:

<<  May 2024  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

Pe lângă reabilitarea căilor de acces, a parcărilor, a scărilor şi a spaţiilor verzi, în toate cartierele oraşului a început reabilitarea termică – izolarea blocurilor de locuinţe.
Primele două blocuri la care au început lucrările sunt cele situate pe strada Gheorghe Doja nr. 50 şi strada Koos Ferencs nr.12. Prezent la începerea lucrărilor, viceprimarul Claudiu Maior a declarat: „Pentru anul 2011 s-au contractat lucrări de reabilitare termică, pentru 10 blocuri, cu subvenţie de 50 % prin programul naţional. Pe de altă parte, am pornit licitaţia pentru alte 8 blocuri, pentru care, prin HCL nr.146 din 31 martie 2011 Primăria a preluat cota-parte de 50 % cât revenea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, astfel contribuţia locală crescând la 80% din sumele alocate.
Deci, facem tot posibilul să sprijinim cetăţenii în reabilitarea blocurilor. Problema mare este că bugetul programului naţional este destul de scăzut de aceea am decis să ne implicăm mai mult pe plan local. Totodată, asociaţiile de proprietari care decid să îşi izoleze în regie proprie blocurile sunt invitate la Serviciul Juridic, Logistic, Licitaţii şi Asociaţii de Proprietari din Primărie, etajul 1 camera 56 pentru a primii informaţiile legate de acest demers. Reamintim că Primăria scuteşte toate asociaţiile de proprietari care doresc să îşi izoleze termic imobilele în regie proprie de taxele aferente Certificatului de Urbanism şi Autorizaţiei de Construire.”  De asemenea, din partea asociaţiei de proprietari nr.148 de care aparţine imobilul din strada Gheorghe Doja nr.50, domnul Ioan Cătinean ne-a declarat: „ Suntem foarte încântaţi de acest demers al Primăriei. Toate familiile îşi pun mari speranţe în această transformare frumoasă a blocului. Era un bloc vechi care arăta foarte urât, mai ales că se afla la intrarea în oraş. Celelalte din dreapta şi din stânga au fost reabilitate tot cu ajutorul Primăriei şi de aceea am rugat proprietarii să fie uniţi şi să finalizăm repede toate formalităţile.” Pe de altă parte, reprezentantul asociaţiei de proprietari nr. 983 de care aparţine imobilul de pe strada Koos Ferencs nr.12, domnul Gaspar Zoltan a ţinut să sublinieze:” Blocul nostru are 10 etaje. Este foarte benefică această izolare pentru că scade consumul şi implicit nu plătim aşa de mult la întreţinere. Mulţumim Primăriei pentru acest demers”. Urmează cât de curând demararea lucrărilor la celelalte 16 blocuri prevăzute pentru reabilitare în anul 2011.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Back

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Projects. Strategies

BannerMyCity - EN3
banner_proiecte_en
Digital Mures
banner_oras_eco_en
banner_pug
banner_arh
 

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Social network:

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1158
Ieri:1849
Săptămânal:6314
Lunar:28951
All5100080