UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Septembrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Mă surprinde poziția unor oameni vizavi de situația balonului presostatic din Complexul de Sport și Agrement Mureșul (weekend), dar nu mă surprind deloc afirmațiile politrucilor și a mercenarilor, care sunt în slujba acestor politruci.

Din respect față de târgumureșeni, doresc să aduc câteva precizări clare pentru a lămuri această situație. Montarea balonului presostatic a fost o soluție provizorie pe care am acceptat-o, după promisiunile zgomotoase, anunțate cu un mare entuziasm de către conducerile unor ministere de la vremea respectivă, că se va construi un bazin olimpic în incinta fostului Ștrand 1 Mai. Amintiți-vă cum spuneau că vor face săli polivalente, cu patinoar și bazin olimpic, dar, după cum bine știți, nu au făcut nimic în toți acești ani.

Am considerat la momentul respectiv, din respect față de sportivi, de iubitorii de înot și din dorința de a demara un program de inițiere pentru copii, că montarea provizorie a acestui balon presostatic ar fi benefică pentru toată lumea. Am spus și atunci și repet și acum, că balonul din Weekend va fi demontat în momentul în care va începe construcția Bazinului Olimpic promis de Ministerul Tineretului și Sportului.

Totodată, trebuie spus că târgumureșenii care frecventau Complexul Weekend în sezonul estival pentru agrement, au fost văduviți de acel bazin de înot și de terenul din jurul acestuia. Nu pot să las târgumureșenii fără un bazin de înot pentru sezonul cald și să-i trimit să meargă la Sângeorz sau prin alte locuri. Să nu mai vorbim despre costurile enorme de întreținere a balonului, care în cei zece ani de funcționare au depășit suma de 13 milioane de lei. Mai mult decât atât, consilierii locali nu au votat banii pentru funcționarea balonului presostatic din Complexul de Agrement și Sport Mureșul, dar tot ei sunt cei care vociferează și dezinformează populația orașului.

Pentru cazul în care măsurile pentru combaterea virusului COVID-19 vor permite desfășurarea de activități sportive, am stabilit deja cu reprezentanții cluburilor, care își desfășurau activitatea în balon, să convenim un program de funcționare agreat de toată lumea.

Dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:483
Ieri:1644
Săptămânal:5836
Lunar:26591
Toate3244891