Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Martie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

Asociaţia Municipiilor din România:

Ghişeul.ro şi Solidaritate.com au fost proiectele care au ţinut capul de afiş al Adunării Generale a AMR

Tîrgu Mureş, 19 mai 2011 - Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România, care s-a desfăşurat zilele acestea la Tîrgu Mureş, a relevat îndreptarea atenţiei administraţiilor locale către utilizarea instrumentelor digitale în rezolvarea nevoilor cu care acestea şi cetăţenii lor se confruntă.

La eveniment au participat primari ai principalelor oraşe-municipii, lor alăturându-se Traian Igaş, Ministrul Administraţiei şi Internelor, Valerian Vreme, Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi Adrian Apolzan, Preşedinte al Asociaţiei pentru Plăţi Electronice din România (APERO).

Ministrul Valerian Vreme le-a vorbit celor prezenţi despre beneficiile pe care Ghişeul.ro le oferă primăriilor şi cetăţenilor. Câștigul cetățeanului constă în economii de timp, dar și de bani, datorită posibilității de a efectua plățile oriunde, oricând, inclusiv cu carduri emise de bănci din străinatate. Primăriile beneficiază la rândul lor de acest sistem prin reducerea timpului de colectare a taxelor și a costurilor aferente colectării.

Momentan, în Sistemul Naţional de Plată Online a Taxelor şi Impozitelor cu cardul bancar – Ghişeul.ro sunt prezente Primăria Tîrgu Mureş, Sectorul 2 şi 6 din Bucureşti, fiind în curs de înrolare: Arad, Baia Mare, Braşov şi Zalău. Astfel, la nivel naţional, Ghişeul.ro va acoperi în scurt timp peste 1 milion de locuitori.

„În urma discuţiilor pe care le-am avut cu mulţi primari din toate zonele ţării, am confirmarea interesului pentru SNEP-Ghiseul.ro în oraşele pe care le administrează şi am primit asigurarea că se vor înrola în termen. Cetăţenii acestor oraşe vor caştiga în confort şi nu vor mai avea stresul cauzat de timpul pierdut la cozile interminabile sau de problemele inerente ale sistemelor cu care erau obişnuiţi până acum. Pe de altă parte, primăriile vor aduna la timp taxele şi impozitele, având totodată o evidenţă financiară în timp real”, a precizat Ministrul Comunicaţiilor.

„AMR conştientizează beneficiile pe care Ghişeul.ro le aduce atât cetăţenilor, cât şi administraţiilor locale. Pot spune că, în cadrul AMR, primarii au confirmat că încep imediat procesul de înrolare”, a declarat Tudor Pendiuc, Primarul oraşului Piteşti -  noul Preşedinte al AMR.

În cadrul Adunării Generale AMR, Asociaţia pentru Plăţi Electronice din România (APERO) a înmânat, prin intermediul preşedintelui Adrian Aplozan, diplome de excelenţă în promovarea plăţilor taxelor şi impozitelor cu cardul bancar. Cele mai merituase primării au fost considerate primăriile oraşelor Arad, Baia Mare şi Oradea care au adunat mii de plăţi online.

Soldaritate.com, proiectul prezentat de primăria Târgu Mureş ca parte a proiectului Digital Mureş, a suscitat interes deosebit datorită eficienţei extraordinare pe care acest sistem îl oferă. Solidaritate.com se doreşte a fi instrumentul rapid de colectare de fonduri de într-ajutorare în cazul unor calamităţi. Prin promovarea sa, şi oferind posibilitate de contribuţie imediată inclusiv cetăţenilor români aflaţi în străinătate sau chiar populaţiei altor ţări, Solidaritate.com va reuşi să strângă sume mari şi să scurteze semnificativ perioada de reacţie, de la 1-2 săptămâni în prezent la 1-2 zile.

“Credem că acest proiect, prin vocea unită a tuturor primarilor, va fi cel mai bun sistem de străngere de donaţii, care să completeze acţiunile autorităţilor”, spune Dorin Florea, Primarul oraşului Tîrgu Mureş şi Vicepreşedinte al AMR. “Avem deja susţinerea băncilor şi a schemelor internaţionale de carduri.”

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL

 

buton program transport local

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:11
Ieri:1528
Săptămânal:1539
Lunar:4412
Toate5001839