UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2019. június 20-ai 1501-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2019. június 27-én, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet Furó Judit helyi tanácsosi mandátumának jogszerinti megszűnéséről és Marosvásárhely helyi tanácsában egy tanácsosi hely megüresedetté nyilvánításáról.

2. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról „Térségi városrendezési terv (PUZ) – övezet funkcionális átminősítése autómosó építési szabályozásának meghatározása érdekében”, Segesvári út 72. szám, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozással. Haszonélvező: Rîtea Daniela és Mureșan Claudiu- Daniel.

3. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról „Térségi városrendezési terv (PUZ) – szabályozás meghatározása lakóház építéséhez”, Trébely utca 52. szám, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozással. Kezdeményező-Tulajdonos-Haszonélvező: Decean Cristian és Decean Luminiţa- Emilia.

4. Határozattervezet a 2018. november 29-ei 359-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról, amely az átlagos havi fenntartási költség és a havi fenntartási hozzájárulás meghatározásáról szólt a 2019-es évre, a Marosvásárhelyi Idősotthon szolgáltatásait igénybe vevő idős személyek számára és azoknak a bevételkategóriáknak a meghatározásáról, amelyeket figyelembe vesznek az egy családtagra jutó havi bevétel meghatározásakor, ami alapján meghatározzák az idős személyek törvényes támogatói által befizetendő havi hozzájárulást.

5. Határozattervezet arról, hogy a helyi költségvetésből valutában finanszírozzák a 2019. július 12-14. között a magyarországi Bajára utazó marosvásárhelyi küldöttség járandóságát. 

6. Határozattervezet a 2019. március 28-ai 54-es számú helyi tanácsi határozat kiegészítéséről, amely a feltételrendszer elfogadásáról szólt, amely alapján meghatározzák a kizárólag rezidens orvosoknak és fiatal egészségügyi szakembereknek szánt lakásbérlési kérelmek elsőbbségi sorrendjét és a lakások kiosztását, az ANL-programban megépített tömbházlakásban, amely Marosvásárhelyen, a Gh. Marinescu utcában található.

7. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy Marosvásárhely Megyei Jogú Város helyi tanácsa visszalép a „Marosvásárhelyi nagyvárosi övezet” Egyesületből.

8. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város Közvilágítási szakszolgálatának létrehozásának jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város Közvilágítási szakszolgálatának kezelésére vonatkozó célszerűségi tanulmány jóváhagyásáról.

10. Határozattervezet annak az eljárásnak a jóváhagyásáról, amely meghatározza a Marosvásárhely szintjén létrehozott mobilegység közbeavatkozási módját sürgősségi esetekben családi erőszak esetén.

11. Határozattervezet az idős személyeknek nyújtott otthongondozási szolgáltatások módszertanának elfogadásáról, az idős személyeknek nyújtott otthongondozási szolgáltatások típusának frissítéséről és ezek díjszabásáról, amelyeket a 60/2003-as helyi tanácsosi határozatban és a 199/2001-es helyi tanácsi határozatban rögzítettek.

12. Határozattervezet bizonyos helyi szintű urbanisztikai szabályozások elfogadásáról a gépkocsik parkolóhelyeinek méretére vonatkozóan.

13. Határozattervezet a 2019. március 28-ai 70-es számú helyi tanácsi határozat kiegészítéséről, amely arról szól, hogy a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött vízellátási és csatornázási szolgáltatások biztosításának átruházására vonatkozó 22/202662/05.03.2010 szerződésbe belefoglalják a Marosvásárhely Megyei Jogú Város Vízellátási szakszolgálatának vagyontárgyait, amelyeket a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2013-2015 közötti beruházásai során eszközöltek.

14. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Éden utca 34. szám alatt található 51 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely Megyei Jogú Város tulajdonába Oltean Vasile-Danieltől.

15. Határozattervezet az Együttműködési megállapodás jóváhagyásáról Marosvásárhely Megyei Jogú Város – Helyi rendőrség igazgatóság és S.C. Administrator Imobile și Piețe S.R.L. között, annak érdekében, hogy kivitelezzék Marosvásárhely Megyei Jogú Város helyi tanácsának 93/2019-es számú határozatát, miszerint Marosvásárhely parkolóit közvetlenül a közterületfelügyelő szakigazgatóság kezeli.

16. Határozattervezet kutatási projektverseny megszervezéséről a versenyképesség és kutatási-innovációs képesség növelése érdekében Marosvásárhelyen.

17. Határozattervezet az Együttműködési megállapodás jóváhagyásáról az Alpha Transilvană Alapítvánnyal.

18. Határozattervezet arról, hogy Marosvásárhely Megyei Jogú Város tulajdonába megvásárolnak egy telket, amely a Méhész és a Segesvári utca között található.

19. Határozattervezet a jó gazdálkodásra, a tisztaságra, a higiéniai szabályok betartására és Marosvásárhely Megyei Jogú Város megszépítésére vonatkozó bizonyos intézkedések meghozataláról.

20. Határozattervezet a Marosvásárhely Megyei Jogú Város területén, a Meggyesfalvi lakónegyedben található lakóhelyi parkolóhelyek szervezési és működési szabályzatának elfogadásáról.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:75
Ieri:1223
Saptamanal:1298
Lunar:10700
Mind3195632