Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2019. június 20-ai 1501-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2019. június 27-én, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet Furó Judit helyi tanácsosi mandátumának jogszerinti megszűnéséről és Marosvásárhely helyi tanácsában egy tanácsosi hely megüresedetté nyilvánításáról.

2. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról „Térségi városrendezési terv (PUZ) – övezet funkcionális átminősítése autómosó építési szabályozásának meghatározása érdekében”, Segesvári út 72. szám, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozással. Haszonélvező: Rîtea Daniela és Mureșan Claudiu- Daniel.

3. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról „Térségi városrendezési terv (PUZ) – szabályozás meghatározása lakóház építéséhez”, Trébely utca 52. szám, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozással. Kezdeményező-Tulajdonos-Haszonélvező: Decean Cristian és Decean Luminiţa- Emilia.

4. Határozattervezet a 2018. november 29-ei 359-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról, amely az átlagos havi fenntartási költség és a havi fenntartási hozzájárulás meghatározásáról szólt a 2019-es évre, a Marosvásárhelyi Idősotthon szolgáltatásait igénybe vevő idős személyek számára és azoknak a bevételkategóriáknak a meghatározásáról, amelyeket figyelembe vesznek az egy családtagra jutó havi bevétel meghatározásakor, ami alapján meghatározzák az idős személyek törvényes támogatói által befizetendő havi hozzájárulást.

5. Határozattervezet arról, hogy a helyi költségvetésből valutában finanszírozzák a 2019. július 12-14. között a magyarországi Bajára utazó marosvásárhelyi küldöttség járandóságát. 

6. Határozattervezet a 2019. március 28-ai 54-es számú helyi tanácsi határozat kiegészítéséről, amely a feltételrendszer elfogadásáról szólt, amely alapján meghatározzák a kizárólag rezidens orvosoknak és fiatal egészségügyi szakembereknek szánt lakásbérlési kérelmek elsőbbségi sorrendjét és a lakások kiosztását, az ANL-programban megépített tömbházlakásban, amely Marosvásárhelyen, a Gh. Marinescu utcában található.

7. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy Marosvásárhely Megyei Jogú Város helyi tanácsa visszalép a „Marosvásárhelyi nagyvárosi övezet” Egyesületből.

8. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város Közvilágítási szakszolgálatának létrehozásának jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város Közvilágítási szakszolgálatának kezelésére vonatkozó célszerűségi tanulmány jóváhagyásáról.

10. Határozattervezet annak az eljárásnak a jóváhagyásáról, amely meghatározza a Marosvásárhely szintjén létrehozott mobilegység közbeavatkozási módját sürgősségi esetekben családi erőszak esetén.

11. Határozattervezet az idős személyeknek nyújtott otthongondozási szolgáltatások módszertanának elfogadásáról, az idős személyeknek nyújtott otthongondozási szolgáltatások típusának frissítéséről és ezek díjszabásáról, amelyeket a 60/2003-as helyi tanácsosi határozatban és a 199/2001-es helyi tanácsi határozatban rögzítettek.

12. Határozattervezet bizonyos helyi szintű urbanisztikai szabályozások elfogadásáról a gépkocsik parkolóhelyeinek méretére vonatkozóan.

13. Határozattervezet a 2019. március 28-ai 70-es számú helyi tanácsi határozat kiegészítéséről, amely arról szól, hogy a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött vízellátási és csatornázási szolgáltatások biztosításának átruházására vonatkozó 22/202662/05.03.2010 szerződésbe belefoglalják a Marosvásárhely Megyei Jogú Város Vízellátási szakszolgálatának vagyontárgyait, amelyeket a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal 2013-2015 közötti beruházásai során eszközöltek.

14. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Éden utca 34. szám alatt található 51 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely Megyei Jogú Város tulajdonába Oltean Vasile-Danieltől.

15. Határozattervezet az Együttműködési megállapodás jóváhagyásáról Marosvásárhely Megyei Jogú Város – Helyi rendőrség igazgatóság és S.C. Administrator Imobile și Piețe S.R.L. között, annak érdekében, hogy kivitelezzék Marosvásárhely Megyei Jogú Város helyi tanácsának 93/2019-es számú határozatát, miszerint Marosvásárhely parkolóit közvetlenül a közterületfelügyelő szakigazgatóság kezeli.

16. Határozattervezet kutatási projektverseny megszervezéséről a versenyképesség és kutatási-innovációs képesség növelése érdekében Marosvásárhelyen.

17. Határozattervezet az Együttműködési megállapodás jóváhagyásáról az Alpha Transilvană Alapítvánnyal.

18. Határozattervezet arról, hogy Marosvásárhely Megyei Jogú Város tulajdonába megvásárolnak egy telket, amely a Méhész és a Segesvári utca között található.

19. Határozattervezet a jó gazdálkodásra, a tisztaságra, a higiéniai szabályok betartására és Marosvásárhely Megyei Jogú Város megszépítésére vonatkozó bizonyos intézkedések meghozataláról.

20. Határozattervezet a Marosvásárhely Megyei Jogú Város területén, a Meggyesfalvi lakónegyedben található lakóhelyi parkolóhelyek szervezési és működési szabályzatának elfogadásáról.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:168
Tegnap:1849
A héten:5324
A hónapban:27961
Összesen5099090