Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.336  din  24 mai 2019  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Târgu Mureş, care va avea loc joi, 30 mai 2019, ora 14ºº, la sediul Municipiului Târgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului de organizare și funcționare al Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Târgu Mureș.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării finanţării în vederea realizării lucrărilor de înregistrare sistematică  având ca obiect sectoare cadastrale din cadrul unității administrativ teritoriale Târgu Mureș si încheierea  Contractului pentru finanţarea în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de pășunat pentru pajiștile proprietate privată a Municipiului Târgu Mureș aprobat prin H.C.L. nr. 55/2019.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere pentru copiii ce frecventează creșa în anul școlar 2019-2020.

5. Proiect de hotărâre privind completarea unor reglementări ale Hotărârilor Consiliului local  prin care s-au instituit condiţiile de avizare şi autorizare a funcţionării unor activităţi comerciale, de prestări servicii şi de alimentaţie publică pe raza municipiului Târgu Mureş.

6. Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spații cu altă destinație decât aceea de locuințe, precum și repartizarea unui spațiu aflat în proprietatea municipalității.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Comisiei de evaluare, selecţionare şi jurizare a proiectelor, pentru activități nonprofit pentru tineri  ,,Târgu Mureș Sprijină Tinerii”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare a unor unităţi de cult din municipiul Târgu Mureş pe anul 2019, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr.1470/2002.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei (Centralizator) a Hotărârii Consiliului Local nr. 98/23.04.2019 referitoare la aprobarea sumelor pentru finanţarea nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Târgu Mureş pentru programe/proiecte/acţiuni sportive pe semestrul I 2019.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- stabilire reglementări pentru construire casă de locuit unifamilială”, Strada Viile Dealul Mic, fnr cu regulamentul local de urbanism aferent Iniţiatori- Proprietari- Beneficiari: Dragotă Tănase şi Dragotă Ana.

11. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 2675 mp din Târgu Mureş, str. Szotyori Jozsef, f.n. în proprietatea Municipiului Târgu Mureş de la Kiss Domokos.

12. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 885 mp din Târgu Mureş  str. Constandin Hagi Stoian, în proprietatea Municipiului Târgu Mureş de la Marton Jozsef, Balogh Annamaria şi Balogh Odon Mario.

13. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pe linia bunei gospodăriri, păstrarea curățeniei, respectarea normelor de igienă și înfrumusețarea Municipiului Târgu Mureș.

14. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea în proprietatea Municipiului Târgu Mureș a  unui teren situat între str. Apicultorilor şi Calea Sighișoarei.

15. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Târgu Mureş în vederea deplasării la Budapesta Sector XI/ Ungaria, în perioada 03 - 06 iunie 2019.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de Direcția Tehnică pe anul 2020.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi declararea de utilitate publică de interes local  a obiectivului  de investiţii  „Studiu de fezabilitate pentru strada de legătură între Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi strada Livezeni”.

18. Proiect de hotărâre privind acordarea distincției „Pro Urbe” – d-lui Erdély Lajos – jurnalist și artist fotograf.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico- economici și a Studiului de Fezabilitate pentru ,,Amenajare Parc Municipal, Centru de atletism și Stadion”.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii contractului de asociere pentru activități de cinematografie.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici din Studiul de Fezabilitate pentru  „Lucrări de acoperire terenuri de tenis Parc Municipal cu studii şi proiecte”.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate privind modalitatea de gestiune a Serviciului de Iluminat Public din Municipiul Târgu Mureș.

23. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 307 din 25.10.2018 pentru aprobarea modificării componenţei Comisiei de atribuire şi schimbare de denumiri.

24. Proiect de hotărâre privind susţinerea proiectului de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- reconformare zonă pentru construire locuinţe”, Strada Pădurii f nr., cu regulamentul local de urbanism aferent,      Proprietari- Beneficiari:  S.C. „Mango” S.R.L. şi S.C. „Energovert Prod Com” S.R.L.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism  „Plan Urbanistic de Detaliu- studiu de amplasament pentru construirea  a două case  de  locuit unifamiliale", Strada Eden, nr. 30 Iniţiator : Trif Daniela- Nicoleta.

26. Proiect de hotărâre retragerea dreptului de administrare a Liceului Tehnologic “Ion Vlasiu” din Târgu Mureș, pentru fostul Liceu Tehnologic  “Emil A. Dandea” din Târgu Mureș, str.Gh.Doja, nr.250 și acordarea dreptului de administrare asupra clădirilor A1.1 și A1.3 înscrise în CF nr.130476 Târgu Mureș, în favoarea Universității Cultural Științifice Târgu Mureș.

27. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici din Studiul de fezabilitate cu elemente   D.A.L.I  pentru obiectivul “Reabilitare și mansardare Școala Gimnazială Mihai Viteazu, str. Muncii nr.17, Târgu Mureș”.

28. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 34 mp din Târgu Mureş, str.Hints Otto, f.n., în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Conţiu Claudiu Cosmin şi soţia Conţiu Corina.

29. Proiect de hotărâre privind achiziţionarea în proprietatea publică a Municipiului Târgu Mureş a  imobilului situat în Târgu-Mureş, str. Horea nr. 23.

30. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar, precum şi a celor fără stăpân şi abandonate pe domeniul public sau privat al Municipiului Tîrgu Mureş.

31. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor de reședință de pe raza Municipiului Târgu Mureș – Cartierul Mureșeni.

32. Proiect de hotărâre privind interzicerea staţionării voluntare a vehiculelor cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t şi mai lungi de 5,15 m din Municipiul Târgu Mureş.

33. Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe ANL pentru medici rezidenți și tineri specialiști din sănătate, destinate închirierii, situate în municipiul Târgu Mureș, str. Gh. Marinescu, nr. 21.

34. Proiect de hotărâre privind  schimbarea regimului juridic al spațiilor situate în str. Decebal nr. 8, aflate în proprietatea municipalității.

35. Proiect de hotărâre privind stabilirea, ajustarea şi modificarea tarifelor pentru serviciile de transport public local de persoane, respectiv a modului de decontare a legitimațiilor de călătorie acordate pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, foștilor deținuți politici, veteranilor de război, luptătorilor Revoluției din 1989, elevilor și studenților.

36. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne/externe în vederea realizării unor obiective de investiții de interes local.

37. Proiect de hotărâre privind  elaborarea  ghidului informativ “Ghid pentru reabilitarea fațadelor în zonele istorice protejate ale municipiului Târgu Mureș”.

38. Proiect de hotărâre privind aprobarea programului  de finanțare nerambursabilă din bugetul local al municipiului Târgu Mureș pentru achiziționarea autoturismelor noi cu propulsie 100% electrică şi autoturisme noi cu propulsie hibridă  benzină/electrică destinate transportului public de persoane în regim de taxi din Târgu Mureş.

39. Proiect de hotărâre privind eliminarea taxelor privind autorizația pentru executarea serviciilor de transport în regim de taxi pentru autoturismele cu propulsie 100% electrică si reducerea acestor taxe pentru maşini cu propulsie hibridă benzină/electrică.

40. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar femeilor gravide cu domiciliul în municipiul Târgu Mureș pentru achitarea medicamentelor și serviciilor medicale, denumit Voucher-ul Materna Târgu Mureș.

41. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile cu domiciliul stabil în municipiul Târgu Mureș, care au indicație medicală pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro – FIV – O șansă pentru cuplurile infertile.

P R I M A R,
dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:824
Ieri:619
Săptămânal:8806
Lunar:16296
Toate5051308