Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Július 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2019. március 21-ei 804-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2019. március 28-án, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról a „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – telek felparcellázása és funkcionális övezeti szabályozás meghatározása családi lakásegyüttes építése miatt”, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozással, Alsóforduló utca szám nélkül. Kezdeményező: Puşcaş Maria.

2. Határozattervezet a munkaköri jegyzék módosításáról a „Marosvásárhelyi idősotthonnál” – szociális szolgáltatás kódja: 8730CR-V-I

3. Határozattervezet a feltételrendszer elfogadásáról, amely alapján meghatározzák a kizárólag rezidens orvosoknak és fiatal egészségügyi szakembereknek szánt lakásbérlési kérelmek elsőbbségi sorrendjét és a lakások kiosztását, az ANL-programban megépített tömbházlakásban, amely Marosvásárhelyen, a Gh. Marinescu utcában található.

4. Határozattervezet a legeltetési szabályzat elfogadásáról a Marosvásárhelyi megyei jogú város magántulajdonát képező legelők esetében.

5. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 382/18.12.2018 számú határozatának kiegészítéséről, amely arról szól, hogy a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött vízellátási és csatornázási szolgáltatások biztosításának átruházására vonatkozó 22/202662/05.03.2010 szerződésbe belefoglalják azokat az új vagyontárgyakat, amelyeket a 107/11.06.2014 szerződés során – „Bejárati út, víz- és csatornahálózat a székelykakasdi hulladékátrakó, szelektáló és komposztáló állomásnál” – és a 26/08.02.2018 szerződés során – „Bejárati út, víz- és csatornahálózat a hulladékátrakó, szelektáló, komposztáló, tömörítő-csomagoló állomásnál és a hulladéklerakótól származó szennyvíz tisztítóállomásánál – Szennyvíztisztító állomás és földalatti tűzcsapok felszerelése a marosvásárhelyi Határ utcában” – megvalósítottak.

6. Határozattervezet versenytárgyalás megszervezésének jóváhagyásáról, társegyesület kiválasztására filmművészeti tevékenységek végzésére.

7. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Vasile Săbădeanu utcában szám nélkül található 259 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába a S.C. MACO CONSTRUCT SRL-től.

8. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Constandin Hagi Stoian utcában szám nélkül található 27 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Stăncioiu Iontól és Stăncioiu Corneliától.

9. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Alma utca 44. szám alatt található 18 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Colcer Mihăilától és Colcer Mărioarától.

10. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – telek felparcellázása és szabályozás meghatározása lakópark építéséhezi", Szabadi út 222. szám, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozással. Kezdeményező: SC "Alfaconstruct" SA.

11. Határozattervezet Horaţiu Lobonţ úr megbízásáról, hogy aláírja azt a Szerződést, amely a marosvásárhelyi oktatási intézmények orvosi és fogorvosi rendelőinek felszereltségi szintjéhez szükséges bizonyos gyógyszerek és egészségügyi anyagok költségeinek, illetve az orvosok, fogorvosok, ápolók személyzeti költségeinek biztosítására vonatkozik.

12. Határozattervezet tárgyalóbizottság felállításáról, bérleti szerződés megkötése céljából, a Marosvásárhelyen, a Bolyai utca 3. szám alatt található ingatlanra vonatkozóan.

13. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok az Argeș utca 16. szám alatti tömbháznál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

14. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Moldva utca 12. szám alatti tömbháznál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

15. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Moldva utca 10. szám alatti tömbháznál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

16. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Magura utca 16., 18., 20., 22., 24. szám alatti tömbháznál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

17. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Dózsa György út 60. szám + Állomás tér 5 A B C alatti tömbházaknál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

18. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Cernavodă utca 5. szám + Erdély utca 29. szám alatti tömbházaknál, I. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

19. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy Marosvásárhely megyei jogú város megvásárolja Sipos Adalbert úr 24 négyzetméteres telkét, amely a Bodoni út felületének kiszélesítési projektjének megvalósításához szükséges.

20. Határozattervezet arról, hogy a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött vízellátási és csatornázási szolgáltatások biztosításának átruházására vonatkozó 22/202662/05.03.2010 szerződésbe belefoglalják a Marosvásárhely megyei jogú város vízellátási szolgáltatásához tartozó új vagyontárgyakat, amelyek Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala által megvalósított beruházások révén keletkeztek, és 2013-2015-ben vették át.

21. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz, a 907/2016 kormányrendelet értelmében) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a beruházás leírását tartalmazó mellékletet, a „Forgalommenedzsment rendszer Marosvásárhelyen” projektre vonatkozóan, amelyet a POR 2014-2020 4-es főtengelyének 4.e prioritási tengelyének 4.1-es célberuházásán keresztül, A széndioxid-kibocsátás csökkentése a megyeszékhelyeken a városi mobilitási terven alapuló beruházások révén, kívánnak finanszírozni.

22. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz, a 907/2016 kormányrendelet értelmében) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a beruházás leírását tartalmazó mellékletet, a „Marosvásárhelyi tömegközlekedési korszerűsítése” projektre vonatkozóan, amelyet a POR 2014-2020 4-es főtengelyének 4.e prioritási tengelyének 4.1-es célberuházásán keresztül, A széndioxid-kibocsátás csökkentése a megyeszékhelyeken a városi mobilitási terven alapuló beruházások révén, kívánnak finanszírozni.

23. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről, beleértve a beruházás rövid leírását tartalmazó 1-es mellékletet is, a „Marosvásárhely megyei jogú város belterületén található elhagyatott és használaton kívüli területek és felületek funkcionális átalakítása és/vagy újrahasznosítása” célberuházásra vonatkozóan.

24. Határozattervezet a 216/2014 számú helyi tanácsi határozattal haszonbérbe adott helyszínek egyes felületeinek kiegészítéséről.

25. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók frissítéséről a „Victor Babeş utca korszerűsítése” célberuházásra vonatkozóan.

26. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok az Állomás tér 1 A szám alatti tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

27. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok az Állomás tér 2 A szám alatti tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

28. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Kárpátok sétánya 47. szám alatt található tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

29. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Raktár utca 7. szám alatti tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

30. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Constantin Romanu-Vivu utca 2. szám alatt található tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

31. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Kosárdomb/Kornisa sétány 32. szám alatti tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

32. Határozattervezet az értékmutatók frissítéséről az „Energiahatékonyságot célzó munkálatok a Mimóza köz 2. szám alatti tömbháznál, II. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

33. Határozattervezet a helyi tanács 2018. május 30-ai 138-as számú határozatának módosításáról.

34. Határozattervezet az orvostudományi, élettudományi és orvosi informatikai „LIFETECH SCIENCE PARK” Tudományos és Technológiai Park létrehozásáról Marosvásárhelyen.

35. Határozattervezet a pénzügyi mutatók frissítéséről a „Parkrendezés a marosvásárhelyi Belvedere lakónegyed központjában – 1. szakasz” célberuházásra vonatkozóan.

36. Határozattervezet a frissített általános költségelőirányzat és a főbb műszaki-pénzügyi mutatók jóváhagyásáról a „Főjavítási munkálatok a Déda – Marosvásárhely – Lovasság/Călăraşilor utca vasúti felüljárót is képező Maros-hídnál” célberuházásra vonatkozóan.

37. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy a Compania Aquaserv SA kiadásai közé kerüljön a 4.024.243,17 lej értékű adósság, amelyet Marosvásárhely megyei jogú várossal szemben felhalmozott, illetve a részvényesek közgyűlésének képviseletében Bakos Levente megbízása, hogy jóváhagyja a napirendi pontokhoz tartozó dokumentumokat a SC Compania Aquaserv SA részvényesi közgyűlésének 2019.05.07-ei rendkívüli ülésén.

38. Határozattervezet a Részvényesek közgyűlése (A.G.A.) képviselőjének, Bakos Leventének a megbízásáról, hogy jóváhagyhassa a SC Compania Aquaserv SA 2019.05.07-ei részvényesi közgyűlésének rendes ülésén napirenden szereplő dokumentumokat

39. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció és a műszaki-pénzügyi mutatók jóváhagyásáról a „Az egészségügyben dolgozó fiatal szakembereknek bérbeadásra szánt Gheorghe Marinescu utcai tömbház villamosenergia-ellátása” célberuházásra vonatkozóan.

40. Határozattervezet a D.A.L.I. elemeket tartalmazó megvalósíthatósági tanulmányban szereplő műszaki-pénzügyi mutatók jóváhagyásáról a „A Mihai Viteazu általános iskola felújítása és manzárdosítása, Munka utca 17. szám, Marosvásárhely” célberuházásra vonatkozóan.

41. Határozattervezet arról, hogy a turbina-árok két hídját összekötő, a Margaréta utca és a Lovasság/Călăraşilor utca közötti név nélküli utca a Pasajul Bürger Albert köz nevet viselje.

42. Határozattervezet arról, hogy a vasúttal párhuzamos, a Kárpátok sétányának főútját a Friedrich Schiller általános iskolával összekötő utca a Pasajul Friedrich Schiller köz nevet viselje.

43. Határozattervezet kedvezmény bevezetésének jóváhagyásáról a marosvásárhelyi fedett úszómedencék belépési díjainál, amelyet a diákok vehetnek igénybe a testnevelési órák során.

44. Határozattervezet a helyi tanács 2019. január 31-ei 13-as határozatának módosításáról, amely a közterületfelügyelő hivatal 2019-re vonatkozó speciális adóinak és díjainak mértékét, valamint az ezekre vonatkozó bírságokat és szankciókat határozta meg.

45. Határozattervezet Marosvásárhely turisztikai márkájának (brandjének) kidolgozásáról.

46. Határozattervezet a minimálisan szükséges parkolóhelyek normamegállapításáról, a Marosvásárhelyen épülő új lakásegyüttesek esetében.

47. Határozattervezet a marosvásárhelyi parkolóhelyek közvetlen ügykezeléséről a közterületfelügyelő hivatal által.

48. Határozattervezet a helyi tanács 2019. január 31-ei 8-as számú határozatának visszavonásáról, amelyben jóváhagyták a műszaki-pénzügyi mutatókat a Marosvásárhelyen található „Földalatti parkoló, Rózsák tere központi része” elnevezésű beruházás B változatához, illetve a helyi tanács 2011. február 24-ei 92-es számú határozatának visszavonásáról, amelyben jóváhagyták a „Földalatti parkoló megvalósíthatósági tanulmánya, központi övezet – Rózsák tere” elnevezésű dokumentációt, amelynek haszonélvező Marosvásárhely megyei jogú város.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:169
Tegnap:1070
A héten:10534
A hónapban:20696
Összesen5184039