Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Calendarul evenimentelor

<<  Ianuarie 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

ANUNȚ  PUBLIC
Privind  "Sărbătoarea  Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie " – 2019

1) Perioada de desfăşurare: 26 februarie - 08 martie   2019, după cum urmează:

A. 26 februarie - 01 martie pentru comercializarea de mărţişoare şi flori la fir, - perioada Mărţişorului
B. 02 martie - 08 martie pentru comercializarea de flori la ghiveci şi la fir, - perioada Florarilor

2) Numărul total al amplasamentelor: 154, iar locaţiile propuse pentru desfăşurarea acestei sărbători sunt cele menţionate mai jos:

Zone Locul amplasamentului Nr. amplasamente
  Zona centrală
A. P-ţa Trandafirilor-scuar 94
B. P-ţa Victoriei 14
C. Zone de cartier:  
C1 B-dul 1848 - zona parcului de lângă „Ansamblul Mureşul" 8
C2 Cart. Tudor - zona „Fortuna" staţie autobuz 7
C3 Cart. Tudor - B-dul Pandurilor 4
C4 Cart. Tudor - zona Complex „Diamant" 6
C5 Cart. Mureşeni - Complex „Record" 4
C6 Str. 22 Dec. 1989 colţ cu str. Nicolae Grigorescu 2
C7 Str. Gh. Marinescu - zona "Spitalul Judeţean" 4
C8 Cart. Cornişa - zona Casa Tineretului 3
C9 Aleea Carpaţi 2
C10 Cartierul Unirii – str. V. Lucaciu 4
C11 P-ţa Gării 2
  Total 154

3) Perioada de înregistrare a cererilor este: 23 ianuarie - 12 februarie 2019 ( inclusiv).
Cererile depuse după data de 12.02.2019 la registratura instituţiei nu se mai iau în considerare !!!

4) Suprafaţa unui amplasament va fi de: 9 m² obligatoriu;

5) Mobilierul impuspentru desfășirarea activității este: pavilion expoziţional (cort) de 3 m x 3 m de culoare deschisă ( alb sau crem ), care va fi achiziţionat pe seama şi pe cheltuiala comerciantului iar acesta să se prezinte în stare foarte bună;

În cazul în care se constată în urma verificărilor faptul că pavilionul amplasat de comerciant si producător în zona centrală a municipiului Tîrgu Mureş nu se încadrează în condiţiile impuse de către Primăria Tîrgu Mureş, aceştia vor pierde amplasamentul.

Verificarea actelor comercianţilor precum şi respectarea prevederilor din avizele eliberate (condiţii, suprafaţă) se va face prin grija Direcţiei Poliţia Locală în colaborare cu Serviciul Public Administraţia Domeniului Public, conform atribuţiilor care le revin.

Avizele eliberate de către Serviciul Public Administraţia Domeniului Public respectiv de către Serviciul Autorizări Activităţi Economice, în vederea desfăşurării activităţii, vor fi afişate de către fiecare agent economic sau producător la vedere, pe pavilioanele expoziţionale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

6) Fiecare operator economic  sau PRODUCĂTOR va primi doar un singur amplasament.

6.1. Amplasamentele pentru zona Ase vor atribui cu prioritate producătorilor (începând de la Ceasul Floral), iar apoi comercianţilor de flori şi mărţişoare din Tg.Mureş şi jud.Mureş;

7) Modul de atribuire al amplasamentelor se va face prin tragere la sorţi, astfel:

7.1. Pentru Zona A - Piaţa Trandafirilor - scuar:  = 94 amplasamente

Se vor trage la sorți 92 amplasamente, numerotate de la 1-94 .
Amplasamentele nr. 69 și 70 se atribuie direct Serviciului Public Administraţia serelor, parcurilor şi zonelor verzi din cadrul Municipiului Tîrgu Mureş.

Pentru perioada 26.02.2019 – 01.03.2019 – perioada Mărţişorului

a. - în prima etapă se vor trage la sorţi amplasamentele pentru producătorii de mărţişoare, din Tîrgu Mureş şi judeţul Mureş, care comercializează produse proprii.
b. - în etapa a doua se vor trage la sorţi amplasamentele pentru comercianţii de mărţişoare şi flori la fir cu sediul în  Tg. Mureş care nu au calitatea de producători menţionată la punctul a.
c. - în etapa a treia se vor trage la sorţi amplasamentele pentru comercianţii de  mărţişoare şi flori la fir din judeţul Mureş.  

Pentru perioada 02.03.2019 – 08.03.2019 - perioada Florarilor

a. - în prima etapa  se vor trage la sorţi amplasamentele pentru producătorii de flori din Tîrgu Mureş şi judeţul Mureş
b. - în etapa a doua se vor trage la sorţi amplasamentele pentru comercianţii de flori cu sediul în  Tg. Mureş care nu au calitatea de producători menţionată la punctul a.
c. - în etapa a treia se vor trage la sorţi amplasamentele pentru comercianţii de flori din judeţul Mureş

7.2. Pentru Zona B - P-ţa Victoriei: = 14 amplasamente
- se va proceda la tragerea la sorţi pentru restul comercianţilor şi producătorilor de flori din Tîrgu Mureş, judeţul Mureş și din alte județe, care nu au primit nici un amplasament în Piaţa Trandafirilor.

7.3. Pentru  Zona C – cuprinzând locaţiile pentru cartiere = 46 amplasamente
- se va proceda la tragerea la sorţi pentru toţi comercianţii pe locaţii.
- în cazul în care solicitarea este expresă pentru o locaţie din zonele de cartier şi nu sunt solicitări mai multe decât amplasamente, atribuirea se va face direct în funcţie de data depunerii cererii.

7.4. În funcție de spatiul disponibil, în caz de necesitate, amplasamentele pot fi suplimentate.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18.02.2019  ora 1200, la  ,, Casa de    Cultură  Mihai Eminescu", din Tîrgu Mureş, str. Nicolae Grigorescu nr. 17-19.

8) Actele solicitate împreună cu cererile se depun la cam. 13 la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din P-ţa Victoriei nr. 3 şi se înregistrează separat pentru Administraţia Domeniului Public şi  separat pentru Serviciul  Autorizări  Activităţi Economice şi sunt următoarele:

8.1. Pentru societăţi comerciale:

- Cerere tip pentru aviz provizoriu de funcţionare, (se obţine de la cam. 13) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > DIRECȚII SI SERVICII > DIRECTIA ACTIVITATI SOCIAL-CULTURALE SI PATRIMONIALE > SERVICIUL AUTORIZARI ACTIVITATI ECONOMICE, însoţită de următoarele acte : certificat de înregistrare fiscală, certificat constatator şi furnizare de informaţii emise de către Oficiul Registrului Comerţului .

- Cerere tip de eliberare aviz pentru ocuparea temporară a domeniului public care se obţine de la cam. 13 la sediul din P-ţa Victoriei nr. 3 sau de la sediul Administraţiei Domeniului Public din str. Koos Karoly nr.1, cam. 35-36 ( fostul SC Energomur. SA ) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > SERVICII PUBLICE SUBORDINATE > ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC > SERV. DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT, însoţită de următoarele acte : certificat de înregistrare fiscală, certificat constatator şi furnizare de informaţii emise de către Oficiul Registrului Comerţului .

8.2. Pentru II (intreprindere individuală), PFA(persoană fizică autorizată) şi IF(intreprindere     familială):

- Cerere tip pentru aviz provizoriu de funcţionare, (se obţine de la cam. 13) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > DIRECȚII SI SERVICII > DIRECTIA ACTIVITATI SOCIAL-CULTURALE SI PATRIMONIALE > SERVICIUL AUTORIZARI ACTIVITATI ECONOMICE, însoţită de următoarele acte : certificat de înregistrare fiscală, certificat constatator şi furnizare de informaţii emise de către Oficiul Registrului Comerţului .

- Cerere tip de eliberare aviz pentru ocuparea temporară a domeniului public care se obţine de la cam. 13 la sediul din P-ţa Victoriei nr. 3 sau de la sediul Administraţiei Domeniului Public din str. Koos Karoly nr.1, cam. 35-36 ( fostul SC Energomur. SA ) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > SERVICII PUBLICE SUBORDINATE > ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC > SERV. DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT, însoţită de următoarele acte : certificat de înregistrare fiscală, certificat constatator şi furnizare de informaţii emise de către Oficiul Registrului Comerţului .

8.3. Pentru producători agricoli de flori:

Cerere tip pentru aviz provizoriu de funcţionare, (se obţine de la cam. 13) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > DIRECȚII SI SERVICII > DIRECTIA ACTIVITATI SOCIAL-CULTURALE SI PATRIMONIALE > SERVICIUL AUTORIZARI ACTIVITATI ECONOMICE ,  pe care se va trece titularul atestatului  de producător, însoţită de următoarele acte : copie după BI/CI și atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2019  .

- Cerere tip de eliberare aviz pentru ocuparea temporară a domeniului public care se obţine de la cam. 13 la sediul din P-ţa Victoriei nr. 3 sau de la sediul Administraţiei Domeniului Public din str. Koos Karoly nr.1, cam. 35-36 ( fostul SC Energomur. SA ) sau de pe site-ul Primăriei Tîrgu Mureş : www.tirgumures.ro > ADMINISTRAȚIA LOCALĂ > EXECUTIV > SERVICII PUBLICE SUBORDINATE > ADMINISTRAREA DOMENIULUI PUBLIC > SERV. DE ADMINISTRARE A DOMENIULUI PUBLIC SI PRIVAT, însoţită de următoarele acte : copie după BI/CI și atestat de producător agricol valabil, vizat pe anul 2019  .

9) Condiţii eliminatorii: lipsa actelor solicitate și a mobilierului urban agreat.

10) Avizele necesare desfăşurării activităţii  comerciale  sunt:

10.1. În conformitate cu HCL nr. 111 din 26.04.2018, "privind aprobarea taxelor speciale și tarifelor, de către Serviciul public - Administraţia domeniului public, pentru anul 2019, precum și instituirea unor contravenții și sancțiuni aplicabile acestora" se va emite avizul pentru ocuparea temporară a domeniului public aferent fiecărui amplasament;

şi

10.2. Avizul de funcţionare cu caracter provizoriu emis de Serviciul  Autorizări  Activităţi Economice,

 

Cele două avize se vor ridica după cum urmează:

1. Prima dată se ridică personal Avizul Serviciului de administrare a domeniului public şi privat de la sediul Administraţiei Domeniului Public din str. Kos Karoly nr.1/B, cam. 35-36 ( fostul SC Energomur SA )  începând din data de 20 februarie 2018  până în data de 22 februarie 2018 inclusiv, conform orarului următor:

Miercuri 20.02.2019 -  între orele 9 - 12 şi 13    – 1430

Joi 21.02.2019 -  între orele 9 - 12 şi 13    – 15

Vineri 22.02.2019 -  între orele 9 - 11 şi 1130 – 1330

2. Avizul de funcţionare cu caracter provizoriu emis de S.A.A.E se ridică personal de la sediul  Municipiului Tîrgu Mureş, P-ţa Victoriei nr. 3, cam.13, Centrul Informare Cetăţeni,  Serviciul Activităţi Autorizări Economice după intrarea în posesie a avizului S.A.D.P.P..

De asemenea, pentru reuşita "Sărbătorii Mărţişorului şi a zilei de 8 Martie", propunem amplasarea de pavilioane expoziţionale în P-ţa Teatrului / P-ţa Trandafirilor, în funcţie de solicitările instituţiilor de învăţământ şi/sau O.N.G –uri din municipiul Tîrgu Mureş. Expoziţia va fi organizată şi gestionată de Serviciului Public Administraţia Domeniului Public și D.A.S.C.P. prin Serviciul Autorizări Activităţi Economice.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

colectare selectiva ro

 

Evenimente

patinoar2021 s

Noutăți

BP
buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1687
Ieri:1914
Săptămânal:6797
Lunar:44752
Toate3936439