Eseménynaptár

<<  Július 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2018. december 11-ei 5015-ös számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2018. december 18-án, kedden 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Részletes Városrendezési Terv (PUD) – helyszíni tanulmány lakóház építéséhez és bejáratok szabályozásához”,  Éden utca szám nélkül. Tulajdonos-haszonélvező: Pungea Georgeta-Xenia és Pungea Gabriel-Vasile.

2. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Részletes Városrendezési Terv (PUD) – helyszíni tanulmány családi ház építéséhez D+P+M és bejáratok szabályozása", Nagyerdő köz 27. szám. Tulajdonos-haszonélvező: Oltyán László és Oltyán Zsuzsanna.

3. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció érvényességének meghosszabbításáról „Marosvásárhely megyei jogú város Általános Városrendészeti Terve” a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozással, az új Általános Városrendészeti Terv hatálybalépéséig, haszonélvező: Marosvásárhely megyei jogú város.

4. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Lakosságnyilvántartó Hivatal szervezési és működési szabályzatának módosításáról és kiegészítéséről.

5. Határozattervezet a 4-es számú projekt elfogadásáról, bejegyzési szám 6198/2018, a kivitelezéshez, a „Jel-szimbólum (totem) Marosvásárhely bejáratainál” tematikájú projektverseny lezárultával, amelyet a 2017.03.30-ai 109-es helyi tanácsi határozat rögzít.

6. Határozattervezet bizonyos, nem lakhatási célú helyiségek bérleti szerződésének meghosszabbításáról, valamint a város tulajdonát képező helyiség kiutalásáról.

7. Határozattervezet arról, hogy a 22/202662/05.03.2010 számú, a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött, az ivóvíz- és csatorna-szolgáltatás átruházására vonatkozó szerződésbe belefoglalják a 107/11.06.2014 számú szerződés alapján elvégzett „Bejárat, ivóvíz- és csatornahálózat a székelykakasdi hulladékátrakó, -válogató és -komposztáló állomásnál” beruházásokat, a 26/08.02.2018 számú szerződés alapján elvégzett „Bejárat, ivóvíz- és csatornahálózat a hulladékátrakó, -válogató, -komposztáló, -tömörítő-csomagoló állomásnál és a hulladéktelepről származó szennyvíz-tisztító állomásnál – Szennyvíz-szivattyútelep és földalatti tűzcsap telepítése” a marosvásárhelyi Határ utcában.

8. Határozattervezet a 2019-re vonatkozó helyi érdekeltségű munkálatok tervéről a garantált minimálbér haszonélvezői számára. 

9. Határozattervezet a munkafolyamat jóváhagyásáról a garantált minimálbérre vonatkozó, utólag módosított és kiegészített 2001. évi 416-os törvény 2-4-es bekezdésének 28-as cikkelye értelmében megítélt gyorssegély kiutalása kapcsán.

10. Határozattervezet Marosvásárhely megyei jogú város 30%-os önrészének jóváhagyásáról, 2019-re, a tömbházak energiahatékonyságának növelését célzó projektek támogatása során.

11. Határozattervezet az ANL által rezidens orvosok és az egészségügyi rendszerben dolgozó fiatal szakemberek számára, a Gh. Marinescu utca szám nélküli telkén építtetett lakások odaítélési sorrendjét meghatározó kritériumainak jóváhagyásáról, javaslati szakaszban.

12. Határozattervezet a marosvásárhelyi lakóhelyi parkolóhelyek Használatba adási, odaítélési/licitálási szabályzatának elfogadásáról.

13. Határozattervezet a 2018. július 26-ai 214-es helyi tanácsi határozat módosításáról, amely arra vonatkozott, hogy a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező, a S.C. Locativ S.A. kezelésében levő bizonyos ingóságokat ingyenesen átadnak a Közterületfelügyelő Hatóság és a Parkok, üvegházak és zöldövezetek igazgatósága ügykezelésébe, javítások és karbantartás elvégzésére kizárólag Marosvásárhely megyei jogú város közterületén. 

14. Határozattervezet a 86/2008-as helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely az állati vontatású járművek közlekedésével kapcsolatos bizonyos intézkedésekre vonatkozott Marosvásárhelyen.

15. Határozattervezet bizonyos pénzösszeg elkülönítéséről a helyi költségvetésből a marosvásárhelyi egyetem előtti oktatásban résztvevő diákok érdemösztöndíjaira.

16. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város és a kereskedelmi/köz-intézmények közötti együttműködési megállapodás jóváhagyásáról, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Fogadj örökbe egy zöldövezetet! elnevezésű projektjének kivitelezéséhez.

17. Határozattervezet kiegészítő okirat megkötésének jóváhagyásáról a 198/01.07.2011 számú haszonbérleti szerződés határidejének meghosszabbításához 2026.07.01-ig, amely Marosvásárhely megyei jogú város és a SC Administrator Imobile și Pieţe SRL között köttetett.

18. Határozattervezet a telekcsere jóváhagyásáról Niţu Ioan Marcel és Marosvásárhely megyei jogú város között és a 268/30.06.2011 számú határozat 4-es cikkelyének visszavonásáról.

19. Határozattervezet a 349/2013 helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely a Marosvásárhely területén folytatott taxi-tevékenység engedélyeztetési, szervezési, működtetésre odaítélési és végrehajtás-ellenőrzési szabályzatára vonatkozik.

20. Határozattervezet a „Műemlékmentés – Margaréta utca 17-18. szám” tematikájú tervpályázat megszervezéséről.

21. Határozattervezet taneszközök vásárlásáról a marosvásárhelyi általános iskolák számára.

22. Határozattervezet taneszközök vásárlásáról a marosvásárhelyi középiskolák számára.

23. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a megvalósításra javasolt beruházás vázlatos leírását tartalmazó mellékletet is, a „Marosvásárhely belterületén található bizonyos elhagyatott és használaton kívüli telkek és felszínek funkcionális átalakítása és/vagy újrafelhasználása” elnevezésű beruházáshoz, a 2014-2020 közötti Regionális Operacionális Programban.

24. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a megvalósításra javasolt beruházás vázlatos leírását tartalmazó mellékletet is, a „Városi terek átalakítása multifunkcionális központtal a marginalizált lakóövezetekben, annak érdekében, hogy Marosvásárhely marginalizált övezeteiben közhasználatú létesítményeket teremtsen” elnevezésű beruházáshoz.

25. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi zöldövezeti regiszter” elfogadásáról.

26. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Közlegelő utca 2. szám alatt található ingatlan (telek és építmény) nyilvános árverésen való eladásának jóváhagyásáról.

27. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Rózsák tere 1. szám, Posta utca 1. szám alatt található C3 építménynek Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába vételéről.

28. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Sportklub igazgatóinak kiválasztására vonatkozó kritériumokat, eljárásokat és teljesítménykritériumok jóváhagyásáról.

29. Határozattervezet a 13/28.07.2016 számú helyi tanácsi határozatban jóváhagyott versenybizottság módosításáról, amely a szezonális utcai kereskedelemre vonatkozó helyszínek nyilvános árverésen való odaítéléséről dönt.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:920
Ieri:982
Saptamanal:5609
Lunar:10039
Mind3161547