Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Július 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2018. december 11-ei 5015-ös számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2018. december 18-án, kedden 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Részletes Városrendezési Terv (PUD) – helyszíni tanulmány lakóház építéséhez és bejáratok szabályozásához”,  Éden utca szám nélkül. Tulajdonos-haszonélvező: Pungea Georgeta-Xenia és Pungea Gabriel-Vasile.

2. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Részletes Városrendezési Terv (PUD) – helyszíni tanulmány családi ház építéséhez D+P+M és bejáratok szabályozása", Nagyerdő köz 27. szám. Tulajdonos-haszonélvező: Oltyán László és Oltyán Zsuzsanna.

3. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció érvényességének meghosszabbításáról „Marosvásárhely megyei jogú város Általános Városrendészeti Terve” a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozással, az új Általános Városrendészeti Terv hatálybalépéséig, haszonélvező: Marosvásárhely megyei jogú város.

4. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Lakosságnyilvántartó Hivatal szervezési és működési szabályzatának módosításáról és kiegészítéséről.

5. Határozattervezet a 4-es számú projekt elfogadásáról, bejegyzési szám 6198/2018, a kivitelezéshez, a „Jel-szimbólum (totem) Marosvásárhely bejáratainál” tematikájú projektverseny lezárultával, amelyet a 2017.03.30-ai 109-es helyi tanácsi határozat rögzít.

6. Határozattervezet bizonyos, nem lakhatási célú helyiségek bérleti szerződésének meghosszabbításáról, valamint a város tulajdonát képező helyiség kiutalásáról.

7. Határozattervezet arról, hogy a 22/202662/05.03.2010 számú, a SC Compania Aquaserv SA-val megkötött, az ivóvíz- és csatorna-szolgáltatás átruházására vonatkozó szerződésbe belefoglalják a 107/11.06.2014 számú szerződés alapján elvégzett „Bejárat, ivóvíz- és csatornahálózat a székelykakasdi hulladékátrakó, -válogató és -komposztáló állomásnál” beruházásokat, a 26/08.02.2018 számú szerződés alapján elvégzett „Bejárat, ivóvíz- és csatornahálózat a hulladékátrakó, -válogató, -komposztáló, -tömörítő-csomagoló állomásnál és a hulladéktelepről származó szennyvíz-tisztító állomásnál – Szennyvíz-szivattyútelep és földalatti tűzcsap telepítése” a marosvásárhelyi Határ utcában.

8. Határozattervezet a 2019-re vonatkozó helyi érdekeltségű munkálatok tervéről a garantált minimálbér haszonélvezői számára. 

9. Határozattervezet a munkafolyamat jóváhagyásáról a garantált minimálbérre vonatkozó, utólag módosított és kiegészített 2001. évi 416-os törvény 2-4-es bekezdésének 28-as cikkelye értelmében megítélt gyorssegély kiutalása kapcsán.

10. Határozattervezet Marosvásárhely megyei jogú város 30%-os önrészének jóváhagyásáról, 2019-re, a tömbházak energiahatékonyságának növelését célzó projektek támogatása során.

11. Határozattervezet az ANL által rezidens orvosok és az egészségügyi rendszerben dolgozó fiatal szakemberek számára, a Gh. Marinescu utca szám nélküli telkén építtetett lakások odaítélési sorrendjét meghatározó kritériumainak jóváhagyásáról, javaslati szakaszban.

12. Határozattervezet a marosvásárhelyi lakóhelyi parkolóhelyek Használatba adási, odaítélési/licitálási szabályzatának elfogadásáról.

13. Határozattervezet a 2018. július 26-ai 214-es helyi tanácsi határozat módosításáról, amely arra vonatkozott, hogy a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező, a S.C. Locativ S.A. kezelésében levő bizonyos ingóságokat ingyenesen átadnak a Közterületfelügyelő Hatóság és a Parkok, üvegházak és zöldövezetek igazgatósága ügykezelésébe, javítások és karbantartás elvégzésére kizárólag Marosvásárhely megyei jogú város közterületén. 

14. Határozattervezet a 86/2008-as helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely az állati vontatású járművek közlekedésével kapcsolatos bizonyos intézkedésekre vonatkozott Marosvásárhelyen.

15. Határozattervezet bizonyos pénzösszeg elkülönítéséről a helyi költségvetésből a marosvásárhelyi egyetem előtti oktatásban résztvevő diákok érdemösztöndíjaira.

16. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város és a kereskedelmi/köz-intézmények közötti együttműködési megállapodás jóváhagyásáról, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Fogadj örökbe egy zöldövezetet! elnevezésű projektjének kivitelezéséhez.

17. Határozattervezet kiegészítő okirat megkötésének jóváhagyásáról a 198/01.07.2011 számú haszonbérleti szerződés határidejének meghosszabbításához 2026.07.01-ig, amely Marosvásárhely megyei jogú város és a SC Administrator Imobile și Pieţe SRL között köttetett.

18. Határozattervezet a telekcsere jóváhagyásáról Niţu Ioan Marcel és Marosvásárhely megyei jogú város között és a 268/30.06.2011 számú határozat 4-es cikkelyének visszavonásáról.

19. Határozattervezet a 349/2013 helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely a Marosvásárhely területén folytatott taxi-tevékenység engedélyeztetési, szervezési, működtetésre odaítélési és végrehajtás-ellenőrzési szabályzatára vonatkozik.

20. Határozattervezet a „Műemlékmentés – Margaréta utca 17-18. szám” tematikájú tervpályázat megszervezéséről.

21. Határozattervezet taneszközök vásárlásáról a marosvásárhelyi általános iskolák számára.

22. Határozattervezet taneszközök vásárlásáról a marosvásárhelyi középiskolák számára.

23. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a megvalósításra javasolt beruházás vázlatos leírását tartalmazó mellékletet is, a „Marosvásárhely belterületén található bizonyos elhagyatott és használaton kívüli telkek és felszínek funkcionális átalakítása és/vagy újrafelhasználása” elnevezésű beruházáshoz, a 2014-2020 közötti Regionális Operacionális Programban.

24. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi dokumentáció (SF szakasz) és a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról, beleértve a megvalósításra javasolt beruházás vázlatos leírását tartalmazó mellékletet is, a „Városi terek átalakítása multifunkcionális központtal a marginalizált lakóövezetekben, annak érdekében, hogy Marosvásárhely marginalizált övezeteiben közhasználatú létesítményeket teremtsen” elnevezésű beruházáshoz.

25. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi zöldövezeti regiszter” elfogadásáról.

26. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Közlegelő utca 2. szám alatt található ingatlan (telek és építmény) nyilvános árverésen való eladásának jóváhagyásáról.

27. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Rózsák tere 1. szám, Posta utca 1. szám alatt található C3 építménynek Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába vételéről.

28. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Sportklub igazgatóinak kiválasztására vonatkozó kritériumokat, eljárásokat és teljesítménykritériumok jóváhagyásáról.

29. Határozattervezet a 13/28.07.2016 számú helyi tanácsi határozatban jóváhagyott versenybizottság módosításáról, amely a szezonális utcai kereskedelemre vonatkozó helyszínek nyilvános árverésen való odaítéléséről dönt.

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:627
Tegnap:1304
A héten:8316
A hónapban:20084
Összesen5183427