UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Septembrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 4169 din 18 octombrie 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 25 octombrie 2018, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

 

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale - Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2018.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie pe trimestrul III anul 2018, pentru Unitatea Administrativ Teritorială - Municipiul Tîrgu Mureș.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - stabilire reglementări urbanistice pentru construire spălătorie auto”, Strada PODENI nr. 12 cu regulamentul local de urbanism aferent, Proprietar - Beneficiar: SC"FRESHECO WASH"SRL-D. 

4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - introducere teren în intravilan, lotizare teren și stabilire reglementări în vederea construirii de locuințe unifamiliale", str. Viile Unomaj fnr cu regulamentul local de urbanism aferent Beneficiari: Kosa Laszlo şi Kosa Aniko

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Direcției de Asistență Socială Tîrgu Mureș.

6. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Kusadasi/Turcia, în perioada 26-31octombrie 2018.

7. Proiect de hotărâre privind  aprobarea structurii pe specialităţi a membrilor Comisiei sociale de analiză şi soluţionare a cererilor de  atribuire a locuinţelor pentru tineri ANL, destinate închirierii în municipiul Tîrgu Mures.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare a unor unităţi de cult din municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2018, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr.1470/2002.

9. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  criteriilor de atribuire a spațiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe, aflate în proprietatea municipalităţii.

10. Proiect de hotărâre privind  aprobarea susținerii  Teatrului Național Tîrgu Mureș în realizarea proiectului cu titlul ”Centenar Româno-Basarabean”.

11. Proiect de hotărâre privind organizarea unei competiții de proiecte de cercetare pentru  stimularea competitivității și creșterea capacității de cercetare-inovare din Municipiul Tîrgu Mureș.

12. Proiect de hotărâre privind  modificarea articolului 1 al Hotărârii de Consiliu Local nr. 247 din 30.08.2018 referitoare la atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotei de 2114/285390(aferenta ap.nr.III) din suprafaţa totală de 945 mp a terenului situat pe str. Revoluţiei nr. 51.

13. Proiect de hotărâre privind  modificarea art. 1 din Hotărârea de Consiliu Local nr. 210/26.07.2018 referitoare la  atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotei de 609/3258  din suprafaţa totală de 3429 mp aferentă terenului situat pe str. Livezeni,  nr. 4.

14. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotelor de 3/32 si 3/32 din suprafaţa totală de 780 mp aferentă terenului situat pe str. Tudor Vladimirescu  nr.137. 

15. Proiect de hotărâre privind desființarea stației de taxi ”Palatul Culturii” și înființarea unei stații de autobuz pentru curse regulate către Aeroportul International Tîrgu Mureș.

16. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., dl. Bakos Levente să aprobe documentele referitoare la subiectul de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Acţionarilor  SC Compania Aquaserv SA, din data de 05.11.2018.

17. Proiect de hotărâre privind instituirea taxei de reabilitare termică, pe o perioadă de 3 ani, pentru  proprietarii unor  apartamente din blocurile din Piața Armatei nr. 30 și Aleea Covasna nr. 12, care au fost reabilitate termic.

18. Proiect de hotărâre privind actualizarea art.1 și modificarea art.3 din  Hotărârea  Consiliului Local nr. 227/29.06.2006, privind aprobarea reglementării regimului juridic al terenurilor aferente locuințelor situate pe str. Maramureș și str. Muntenia, construite prin program ANL.

19. Proiect de hotărâre privind reînnoirea  unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe, precum și repartizarea unui spațiu aflat în proprietatea municipalităţii.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Studiu de Fezabilitate pentru amenajare spaţiu comercial”.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Modernizare strada Libertăţii, tronson între strada Cuza Vodă şi strada Barajului”.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  “Staţie de pompare  strada Serafim Duicu şi expertiză reţea canalizare menajeră”

23. Proiect de hotărâre privind rectificarea  Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al  S.C. Administrator Imobile si Piețe SRL. Tîrgu Mureş pentru anul 2018.

24. Proiect de hotărâre privind rectificarea  Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al  S.C. Locativ S.A. Tîrgu Mureş pentru anul 2018.

25. Proiect de hotărâre privind  modificarea  HCL nr. 74 din 27 octombrie 2016  pentru aprobarea modificării componenţei Comisiei de atribuire și schimbare de denumiri.

26. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Narida SRL a terenului  în suprafaţă de 420,45 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş (domeniu public).

27. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Palas Com  SRL  a terenului  în suprafaţă de 120 mp aparţinând Statului Român.

28. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către SC Narida SRL a terenului  în suprafaţă de 419,15 mp aparţinând Municipiului Tîrgu Mureş (domeniu public).

29. Proiect de hotărâre privind asigurarea activității de audit public intern la SC Locativ SA Tg Mureș prin structura de audit public intern din cadrul organului ierarhic superior.

30. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii străzii Toplița din municipiul Tîrgu Mureș în strada Martin Luther utca.

31. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Programului de finanţare nerambursabil din bugetul local al municipiului Tîrgu Mureş, pentru activităţi nonprofit pentru tineri „Tîrgu Mureş Sprijină Tinerii”, actualizat prin Hotărârea Consiliului  local municipal nr. 209/29 iunie 2017.

32. Proiect de hotărâre privind  aprobarea Protocolul de colaborare încheiat între Municipiul Tîrgu Mureș și agenții economici/instituții în vederea punerii în aplicare a proiectului Municipiului Tîrgu Mureș “Adoptă un spațiu verde!”.

33. Proiect de hotărâre privind eliminarea taxei pentru apele pluviale în municipiul Tîrgu Mureş.

34. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru gimnaziile din municipiul Tîrgu Mureș

35. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru liceele din municipiul Tîrgu Mureș

36. Proiect de hotărâre privind  trecerea unui teren în suprafaţă de 276 mp din Tîrgu Mureş în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la  SC. Fusion Construct SRL.

37. Proiect de hotărâre privind  trecerea unui teren în suprafaţă de 9 mp din Tîrgu Mureş, str. Pomilor nr.2 în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Burdulea Ovidiu Gheorghe si Burdulea Cecilia Maria

38. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 43 mp din Tîrgu Mureş  str. Vasile Săbădeanu nr. 34  în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Islai Bela şi soţia Islai Ileana

39. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 85 mp din Tîrgu Mureş în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Farkas Carol Lucian şi Pall Erika.

40. Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie  în domeniul public al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 11.567mp identificat în CF nr. 133529 Tîrgu Mureş, situat pe  str. Depozitelor fn. 

41. Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie  în domeniul public al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 6064 mp identificat în CF nr. 126757 Tîrgu Mureş, situat pe  str. Depozitelor fn. 

42. Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie  în domeniul public al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 6064 mp identificat în CF nr. 126756 Tîrgu Mureş, situat pe  str. Depozitelor fn.

43. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Budapesta / Ungaria, în perioada 8 – 12 noiembrie 2018.

44. Proiect de hotărâre privind concesionarea directă către Banca Transilvania a terenului în suprafaţă de 3,23 mp aflat în proprietatea Statului Român.

45. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii de Consiliu Local nr.138/ 30.05.2018 privind schimbarea denumirii străzii „ 30 Decembrie” în strada „ Regele Mihai”.

46. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al Municipiului Tîrgu Mureş, pentru perioada noiembrie - decembrie 2018, ianuarie 2019.

P R I M A R ,
dr. Dorin Florea

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:26
Ieri:1369
Săptămânal:2643
Lunar:23398
Toate3241698