Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Április 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

Marosvásárhely polgármesterének 2018. szeptember 14-i 3739-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2018. szeptember 20-án, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a „Megvalósíthatósági tanulmány óvoda és bölcsőde létrehozására a Belvedere lakónegyedben” elnevezésű beruházásra vonatkozóan.
2. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a „Megvalósíthatósági tanulmány kereskedelmi helyiség létrehozására” elnevezésű beruházásra vonatkozóan.
3. Határozattervezet a 2018. július 26-i 191-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról, amely a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal által protokolltevékenységre fordítható kiadások felső határára vonatkozott, a frissített, a 2015. évi 258-as számú törvény által módosított és kiegészített 2001. évi 80-as számú kormányrendelet előírásainak megfelelően, amely a helyi közigazgatási egységek és a közintézmények számára meghatároz bizonyos költségvetési normatívákat.
4. Határozattervezet a Marosvásárhely helyi költségvetéséből nyújtott vissza nem térítendő támogatási összegek elfogadásáról a 2018-ban benyújtott és a 2018. szeptember 1. – december 31. közötti időszakra tervezett kulturális programok, projektek, kezdeményezések megvalósítására.
5. Határozattervezet a 2018. március 22-i 86-os számú helyi tanácsi határozat elnevezésének módosításáról, amely a marosvásárhelyi Tutaj utca 2. szám alatti Maros Sport- és Szabadidőközpont területén található, haszonbérbe vagy bérbe adott telkekre vonatkozó adókedvezményekről szól.
6. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók és a műszaki dokumentáció elfogadásáról a következő öt célberuházásra vonatkozóan: a marosvásárhelyi 1989. December 22. út 16. szám alatti; a Ştefan Cicio Pop utca 21-23. szám alatti; a Ştefan Cicio Pop utca 25-27. szám alatti; a Béke utca 72. szám alatti és az Asztalos sétány 7. szám alatti tömbházak manzárdosítása.
7. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Tanács képviselőinek kinevezéséről, a vonatkozó hatáskörökkel, a Marosvásárhelyen található oktatási intézmények igazgatótanácsaiba a 2018-2019-es tanévre.
8. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról az ajándék- és játékboltot illetően a marosvásárhelyi állatkertben.
9. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a széna- és faraktár létrehozását illetően a marosvásárhelyi állatkertben.
10. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és helyi tanács 2018. október 18-22. között a bulgáriai Strumyani városába utazó küldöttsége járandóságának a helyi költségvetésből devizában történő kifizetéséről.
11. Határozattervezet az 1998. évi 34-es törvény alapján benyújtott támogatási projektek elbírálását és kiválasztását végző bizottság összetételének aktualizálásáról, aminek értelmében olyan romániai székhelyű jogi személyiséggel rendelkező egyesületeknek és alapítványoknak nyújtható anyagi támogatás, amelyek szociális gondozó egységet hoznak létre és adminisztrálnak, valamint az elbíráló és kiválasztó bizottság szervezési és működési szabályzatának, munkafolyamatának és projektértékelési módszertanának időszerűsítéséről.
12. Határozattervezet a pénzbeli különbségek kifizetésének jóváhagyásáról sportesemények támogatására 2018 II. félévében, amit a 2018. évi 182-es helyi tanácsi határozattal hagytak jóvá.
13. Határozattervezet a 2018.07.26-i 218-as helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amely hetente kétszer teljes menü biztosítására vonatkozik a kis jövedelmű nyugdíjasok számára, a Gondoskodjunk nagyszüleinkről program keretében.
14. Határozattervezet bizonyos szabályozás elfogadásáról a Marosvásárhelyen található közoktatási intézmények adminisztrálásában levő osztálytermek és laboratóriumok használatára vonatkozóan iskola utáni oktatási tevékenységre.
15. Határozattervezet arról, hogy a 0-IV. osztályos diákok iskola utáni (after school) programjai számára az osztálytermeket ingyenesen rendelkezésre bocsátja és a közköltségeket fedezi Marosvásárhely megyei jogú város.
16. Határozattervezet a Marosvásárhelyen található állami közoktatási intézmények adminisztrálásában levő sporttermek díjszabásának (tarifáinak) elfogadásáról.
17. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Sportklub (CSM) munkakörábrájának elfogadásáról, valamint a szervezési és működési szabályzat, a belső eljárási szabályzat, illetve a szervezeti felépítés módosításáról.
18. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció elfogadásáról: „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – a Maros Megyei Sürgősségi Kórház térségének fejlesztése, a Gheorghe Marinescu utca – Hősök parkja övezet”, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozás szerint. I. szakasz, haszonélvező: Marosvásárhely megyei jogú város.
19. Határozattervezet a „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – övezet funkcionalitásának átalakítása lakásépítésre, és utca kiiktatása, amelyet a Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – Somostető írt elő” városrendezési dokumentáció elfogadására vonatkozó határozattervezet fenntartásáról, Trébely utca 95-97. szám, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozás szerint. Haszonélvezők: Puskás Attila és Puskás Boróka.
20. Határozattervezet a 2017. július 27-i 220-as helyi tanácsi határozat 2. cikkelyének módosításáról, amely a városrendezési dokumentáció elfogadásáról szólt a „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – PUZ aktualizálása a Dolomiti lakóparkra vonatkozóan, Jeddi út, szám nélkül”, amit a 2007.09.06-i 303-as helyi tanácsi határozattal hagytak jóvá, a helyi vonatkozású városrendezési szabályozás szerint. Haszonélvezők: Dolomiti Invest Kft., Fomco 2006 Kft., Borşan Rita Simona.
21. Határozattervezet a 2006.06.29-i 227-es számú helyi tanácsi határozat 1. cikkelyének aktualizálásáról és 3. cikkelyének módosításáról, amely az ANL-program keretében a Máramaros és a Munténia utcákban épült lakásokhoz tartozó telkek jogi besorolására vonatkozik.
22. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy nyilvános árverésen értékesítsék a Marosvásárhelyen, a Közlegelő utca 2. szám alatt található ingatlant (telek és építmény).
23. Határozattevezet annak jóváhagyásáról, hogy közvetlen haszonbérbe adják a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező 37,10 négyzetméteres telket Miclea Sorin Ioannak és feleségének, Zsuzsánna Tündének.
24. Határozattervezet bizonyos haszonbérbe adott területek kiegészítéséről a Munka utca és a Testvériség utca sarkán.
25. Határozattervezet bizonyos szabályozás felállításáról a Marosvásárhelyen található lakóhelyi (lakónegyedbeli) parkolók használatára vonatkozóan.

Dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1263
Tegnap:1265
A héten:3871
A hónapban:20198
Összesen5055210