Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3544 din 24 august 2018  se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 30 august 2018, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea


O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre  privind aprobarea reorganizării Serviciului Public de Asistenţă Socială Tîrgu Mureş în Direcţia de Asistenţă Socială Tîrgu Mureş, cu personalitate juridică, modificarea corespunzătoare a structurii organizatorice, aprobarea organigramei, a numărului de personal şi a statului de funcţii.

2. Proiect de hotărâre  privind aprobarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Primarului Unităţii Administrativ-Teritoriale Tîrgu Mureş.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal - reconversie de U.T.R. pentru construire locuințe colective și dotări", zona str. Măgurei - Calea Sighişoarei - str. Parângului, cu regulamentul local de urbanism aferent Iniţiator: Gross Adrian- Laurenţiu.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „ Plan Urbanistic Zonal- stabilire reglementări pentru amenajare acces și construire locuințe”,  str. Digului fnr., cu regulamentul local de urbanism aferent, Iniţiator: Ormenişan Dan Lucian.

5. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Seoul/Coreea de Sud, în perioada 14 - 20  septembrie 2018.

6. Proiect de hotărâre  privind stabilirea cantităţii de masă lemnoasă care urmează a fi recoltată în anul 2018 din fondul forestier proprietate a Municipiului Tîrgu Mureş şi modul de valorificare a acesteia.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii “Amenajare padoc ierbivore africane” în incinta Gradinii Zoologice Tîrgu Mureș.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului local Tîrgu Mureş nr. 158 din 30 mai 2018  referitoare la numirea din partea Consiliului local Tîrgu Mureș a  membrilor în Comitetul director al Clubului Sportiv Municipal Tîrgu Mureș.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare a unor unităţi de cult din municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2018, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr.1470/2002.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în vederea desfăşurării activităţii Grădiniţei din cadrul Liceului Vocaţional Reformat din municipiul Tîrgu Mureş.

11. Proiect de hotărâre privind  modificarea art.1 din Hotărârea Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 196 /26.07.2018 referitoare la aprobarea Studiului de Fezabilitate, indicatorii tehnico-economici și soluțiile tehnice  pentru Iluminatul arhitectural la obiectivele Catedrala Înălțării Domnului, Catedrala Buna Vestire, Parohia Romano-Catolică I, Biserica Reformată din Cetatea Medievală, Primăria Municipiului Tîrgu Mureș.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Studiu de fezabilitate Reparaţii şi consolidare bloc strada Cisnădiei nr. 13 şi mansardare blocuri strada Cisnădiei nr. 13 şi nr. 15”.

13. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotei de 2/28 din suprafaţa totală de 1008 mp aferentă terenului situat pe str.  Negoiului f. nr. 

14. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabulare în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a suprafetei de 322 mp aferentă terenului situat pe str. Argeşului. 

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării criteriului VII din anexa nr. 1 și aprobarea completării cu litera Y a anexei nr. 2 a Hotărârii de Consiliu Local Tîrgu Mureş nr. 307 din 23 noiembrie 2017 privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate, de către Serviciul public – Administraţia domeniului public, pentru anul 2018 precum şi instituirea unor contravenţii şi sancţiuni aplicabile acestora.

16. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 35 mp din Tîrgu Mureş  str. Vasile Săbădeanu  în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Moldovan Alexandru.

17. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 22 mp din Tîrgu Mureş  str. Pomilor, nr. 2   în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Palcu Liviu Stelian.

18. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 131 mp din Tîrgu Mureş în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Friciu Savu si soţia Friciu Carolina Eugenia

19. Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii de Consiliu Local Tîrgu Mureş nr. 209/2015 în vederea facilitării demersurilor cu privire la valorificarea unor mijloace fixe din proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş, propuse spre scoatere din funcţiune de către S.C. Compania Aquaserv S.A.

20. Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., dl. Bakos Levente să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor  SC Compania Aquaserv SA, din data de 09.10.2018

21. Proiect de hotărâre privind  modificarea articolului 1 al Hotărârii de Consiliu Local Tîrgu Mureş nr.153 din 30.05.2018.

22. Proiect de hotărâre  privind modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Exploatare şi Întreţinere a Parcărilor şi Zonelor de Staţionare cu Plată în Regim de Autotaxare, aflate pe Domeniul Public al Municipiului Tîrgu Mureş.

23. Proiect de hotărâre  privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil (teren și construcție) situat în Tîrgu Mureș str. Rodnei, nr. 34.

24. Proiect de hotărâre privind  modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local Tîrgu Mureş nr. 353/2017 privind înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Tîrgu Mureș.

25. Proiect de hotărâre privind prima înscriere şi atestarea apartenenţei  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a terenului în suprafaţă de 2018 mp înscris în CF 1355 Tîrgu Mureş situat pe B-dul 22 Decembrie 1989.

26. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei şi intabularea  în domeniul privat  al  Municipiului Tîrgu Mureş a cotei de 2114/285390(aferenta ap.nr.III) din suprafaţa totală de 945 mp a terenului situat pe str. Revoluţiei nr. 51.

27. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 28 mp  în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Goron Lucia, Goron Dorel, Oprea Niculaie, Oprea Ileana şi Oprea Paul Alin.

28. Proiect de hotărâre  privind organizarea concursului de idei „Academia de Arte Frumoase Tîrgu Mureş”.

29. Proiect de hotărâre  privind încheierea unui act adiţional la Contractul de societate simplă încheiat între MUNICIPIUL TÎRGU MUREŞ şi ADMINISTRAŢIE ŞI TURISM SRL, aprobat prin Hotărârea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 191/18 mai 2017.

30. Proiect de hotărâre  privind modificarea hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 86/2008 referitoare la unele măsuri în domeniul circulaţiei vehiculelor cu tracţiune animală în Municipiul Tîrgu Mureş.

31. Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii Consiliului Local nr. 171 din 28.06.2018 referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici - Studiul de fezabilitate pentru „Terasă restaurant cu belvedere în zona amfiteatrului de la Platoul Corneşti, cu proiectele aferente”.

32. Proiect de hotărâre privind gestionarea directă a parcărilor din municipiul Tîrgu Mureș de către Administrația Domeniului Public.

33. Proiect de hotărâre privind oferirea gratuită a sălilor de curs și suportarea cheltuielilor cu utilitățile de către municipiul Tîrgu Mureș pentru programul after school al elevilor din clasele 0-IV.

34. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- reconversie de U.T.R. „VT” în U.T.R. „CML”- zona mixtă  conţinând servicii şi echipamente publice, servicii de interes general- manageriale, tehnice, profesionale, sociale, comerţ, hoteluri, restaurante, loisir, sănătate, sport şi locuinţe”, Aleea Carpaţi nr. 59 cu regulamentul local de urbanism aferent beneficiari: Fărcaş Ioan- Eugen şi Fărcaş Jenica.

35. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 6/2016 referitoare la alegerea membrilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al municipiului Tîrgu Mureş.

36. Proiect de hotărâre privind exercitarea dreptului de preemţiune a Consiliului Local Municipal  Tîrgu Mures, pentru parte din imobilul situat în Tîrgu Mures, Piaţa Trandafirilor nr. 2, monument istoric, cod LMI: MS-II-m-B-15549, ”Casa Gorog”.

P R I M A R
dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:59
Ieri:1438
Săptămânal:1497
Lunar:23172
Toate5186515