UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Rend és biztonság

180x150

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

ÖSSZEHÍVÓ

Marosvásárhely polgármesterének 2018. augusztus 24-ei 3544-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot 2018. augusztus 30-án, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Szociálisügyi Szakszolgálat (Serviciul Public de Asistenţă Socială Tîrgu Mureş) átszervezéséről jogi személyiséggel rendelkező Marosvásárhelyi Szociális Igazgatósággá (Direcţia de Asistenţă Socială Tîrgu Mureş), a szervezeti struktúra megfelelő módosításáról, a szervezeti felépítés, a személyzet létszáma és a munkakörök elfogadásáról.

2. Határozattervezet a Marosvásárhely közigazgatási-területi egység polgármesterének a szakapparátusa szervezeti felépítésének és munkaköreinek elfogadásáról.

3. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – besorolás átalakítása kollektív lakások és felszereltség építéséhez", a Magura – Segesvári út – Páring utca térsége, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint. Kezdeményező: Gross Adrian- Laurenţiu.

4. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – szabályozás meghatározása bejárat kialakításához és lakásépítéshez", Gát utca szám nélkül, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint. Kezdeményező: Ormenişan Dan Lucian.

5. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és helyi tanács 2018. szeptember 14-20. között a dél-koreai Szöulba utazó küldöttsége járandóságának a helyi költségvetésből devizában történő kifizetéséről.

6. Határozattervezet a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező erdőalapból 2018-ban begyűjtendő faanyag mennyiségének és értékesítési módjának meghatározásáról.

7. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a „Kifutó kialakítása afrikai növényevők számára" elnevezésű beruházásra vonatkozóan, a marosvásárhelyi Állatkertben.

8. Határozattervezet a 2018. május 30-ai 158-as számú helyi tanácsi határozat 1-es cikkelyének módosításáról,  amely a Marosvásárhelyi Városi Sportklub igazgatótanácsába a helyi tanács részéről kinevezendő tagokra vonatkozik.

9. Határozattervezet Marosvásárhely bizonyos vallási felekezeteinek a 2018-as évre vonatkozó anyagi támogatásának jóváhagyásáról, a 2001. évi 82-es számú kormányrendelet és a 2002. évi 1470-es számú kormányhatározat alapján.

10. Határozattervezet bizonyos intézkedések jóváhagyásáról, a Marosvásárhelyi Református Kollégium óvodájának működése érdekében.

11. Határozattervezet a 196/26.07.2018-as helyi tanácsi határozat 1-es cikkelyének módosításáról, amely rendelkezett a következő épületek díszkivilágítására vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány, műszaki-pénzügyi mutatók és technikai megoldások elfogadásáról: az Înălțarea Domnului ortodox katedrális, a Buna Vestire ortodox katedrális, az I-es számú Római-katolikus plébánia, a református Vártemplom, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal.

12. Határozattervezet a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról a „Megvalósíthatósági tanulmány a Nagydisznód utca 13. szám alatti tömbház javítására és állagmegerősítésére, valamint a Nagydisznód utca 13. és 15. szám alatti tömbházak manzárdosítására" elnevezésű beruházásra vonatkozóan.

13. Határozattervezet a tulajdonviszony megállapításáról és Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonába telekeléséről a Negoj utcában, szám nélkül, található 1008 négyzetméter összfelületű telek 2/28-ad részének.   

14. Határozattervezet a tulajdonviszony megállapításáról és Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonába telekeléséről az Argeş utcában található 322 négyzetméteres teleknek.   

15. Határozattervezet a 2017. november 23-ai 307-es helyi tanácsi határozat 1-es melléklete módosításának és a VII-es feltétel kiegészítésének elfogadásáról, és a 2-es melléklete kiegészítésének az Y betűvel, amely a Közterületfelügyelő hatóság által végzett szolgáltatások ellenértékének jóváhagyására, illetve az ezeket érintő bírságokra és büntetésekre vonatkozik a 2018-as évre.

16. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Vasile Săbădeanu utcában található 35 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Moldovan Alexandrutól.

17. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Gyümölcsfa utca 2. szám alatt található 22 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Palcu Liviu Steliantól.

18. Határozattervezet a Marosvásárhelyen található 131 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Friciu Savutól és feleségétől, Friciu Carolina Eugeniától.

19. Határozattervezeta 209/2015-ös helyi tanácsi határozat hatályon kívül helyezéséről, a Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonát képező javak értékesítésének  megkönnyítése érdekében, amelyeket leépítését a S.C. Compania Aquaserv S.A. javasolta.

20. Határozattervezet a részvényesek közgyűlési képviselőjének, Bakos Leventének a felhatalmazásáról, hogy hagyja jóvá a SC Compania Aquaserv SA 2018.10.09-én esedékes soros közgyűlésén a napirendi témákhoz tartozó dokumentumokat.

21. Határozattervezet a 2018.05.30-ai 153-as számú helyi tanácsi határozat 1-es cikkelyének módosításáról.

22. Határozattervezet a Marosvásárhely közterületén található fizetéses parkolók karbantartását és értékesítését végző szakszolgálat Szervezési és működési szabályzatának módosításáról.

23. Határozattervezet annak jóváhagyásáról, hogy nyilvános árverésen értékesítsék a Marosvásárhelyen, a Radnai utca 34. szám alatt található ingatlant (telek és építmény).

24. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Sportklub létrehozását célzó 2017. évi 353-as számú helyi tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről..

25. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az 1989. December 22. úton található 2018 négyzetméteres, CF 1355 szám alatt szereplő telek első bejegyzéséről Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonához tartozásának megállapításáról.

26. Határozattervezet a tulajdonviszony megállapításáról és Marosvásárhely megyei jogú város magántulajdonába telekeléséről a Forradalom utca 51. szám alatti 945 négyzetméteres telek 2114/285390 (a III. lakrészhez tartozó rész) részének.

27. Határozattervezet a Marosvásárhelyen található 28 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Goron Luciától, Goron Doreltől, Oprea Niculaietól, Oprea Ileanától és Oprea Paul Alintól.

28. Határozattervezet a „Marosvásárhelyi Szépművészeti Akadémia" ötletpályázat megszervezéséről.

29. Határozattervezet kiegészítő okirat megkötéséről az egyszerű vállalati szerződéshez, amely létrejött MAROSVÁSÁRHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS és az ADMINISTRAŢIE ŞI TURISM SRL között, amelyet a 2017. május 18-ai 191-es helyi tanácsi határozattal hagytak jóvá.

30. Határozattervezet a 2008. évi 86-os számú marosvásárhelyi helyi tanácsi határozat módosításáról, amely állatvontatású járművekre vonatkozóan bizonyos intézkedéseket írt elő Marosvásárhelyen.

31. Határozattervezet a 2018.06.28-ai 171-es számú helyi tanácsi határozat visszavonásáról, amely a műszaki-pénzügyi mutatók elfogadásáról szólt – Megvalósíthatósági tanulmány a „Vendéglőterasz kilátóval a somostetői amfiteátrum környékén, a kapcsolódó projektekkel" elnevezésű beruházás kapcsán.

32. Határozattervezet arról, hogy a Közterületfelügyelő hatóság hatáskörébe kerüljön a marosvásárhelyi parkolóhelyek közvetlen ügykezelése.

33. Határozattervezet arról, hogy a 0-IV. osztályos diákok iskolautáni (after school) programjai számára az osztálytermeket ingyenesen rendelkezésre bocsájtja és a közköltségeket fedezi Marosvásárhely megyei jogú város. 

34. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról „Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – U.T.R-átminősítés „VT"-ből U.T.R. „CML"-be – vegyes rendeltetésű övezet, amely közszolgáltatásokat és közösségi eszközöket, általános érdekű menedzseri, technikai, professzionális, szociális, kereskedelmi, hotel, vendéglői, loisir, egészségügyi, sport és lakásgazdálkodási szolgáltatásokat tartalmaz", Kárpátok sétánya 59. szám, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint. Haszonélvező: Fărcaş Ioan- Eugen és Fărcaş Jenica.

35. Határozattervezet a 6/2016-os számú helyi tanácsi határozat módosításáról, amely a helyi tanács szakbizottsági tagjainak megválasztásáról rendelkezik. 

36. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Helyi Tanács elővásárlási jogának gyakorlásáról, a Marosvásárhelyen, Rózsák tere 2. szám alatti műemlék-épület egy részének esetében, cod LMI: MS-II-m-B-15549, "Görög ház".

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:46
Ieri:999
Saptamanal:6253
Lunar:7695
Mind3192627