UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Október 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

 

MAROSVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALA versenyvizsgát hirdet ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére a Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság keretében működő Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályon.

A versenyvizsgára az intézmény székhelyén (Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám) kerül sor 2018. július 10-én 10 órától – írásbeli vizsga.

Az interjú időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

A jelentkezési iratcsomót 20 napon belül lehet benyújtani, azután, hogy a felhívás megjelenik Románia Hivatalos Közlönyének III. fejezetében, és a 2008. évi 611-es számú kormányhatározat 49. cikkelyének 1. bekezdésénél előírt okiratokat kell tartalmaznia.

A meghatározott bibliográfiát, illetve a munkaköri leírásban megszabott feladatköröket az intézmény székhelyén és hivatalos honlapján (www.tirgumures.ro) teszik közzé.

Az iratcsomók átvételére vonatkozó tájékoztatás és kapcsolattartás: Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám, 85-ös iroda, 0265-268-330-as telefonszám 110-es mellék, vita.ibolya@tirgumures.ro, kapcsolattartó Vita Ibolya tanácsos.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Melléklet
A Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére kiírt versenyvizsgán való részvétel feltételei

Köztisztség megnevezése Szaktanulmányok Régiség a szakmában
- 1 végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás - befejezett egyetemi tanulmányok licencdiplomával, illetve hosszú távú felsőfokú tanulmányok, licenc-  vagy azzal egyenértékű diplomával a sporttudományok és testnevelés terén - legkevesebb 9 év

Dr. Dorin Florea polgármester

 

A Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére kiírt versenyvizsga
KÖNYVÉSZETE

1. Románia Alkotmánya, a 2003. évi 763-as Hivatalos Közlönyben újraközölve;

2. A 2001. évi 215-ös helyi közigazgatási törvény, a 123/2007. sz. Hivatalos Közlönyben újraközölve, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

3. A köztisztviselők statútumára vonatkozó 188/1999. sz. törvény, a 365/2007. sz. Hivatalos Közlönyben újraközölve, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

4. A köztisztviselők magatartására vonatkozó 7/2004 sz. törvény, a Hivatalos Közlönyben közölve;

5. A közérdekű információhoz való szabad hozzáférésre vonatkozó 544/2001. sz. törvény, a 663/2001-es Hivatalos Közlönyben közölve;

6. A testnevelés és sport 69/2000-es törvénye, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

7. A testnevelés és sport 69/2000-es törvénye rendelkezéseinek alkalmazási szabályzatát jóváhagyó 884/2001-es sz. határozat, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

8. A sporttevékenységek pénzügyi normáinak jóváhagyására vonatkozó 1447/2007-es sz. határozat, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

9. A sportklubok projektjeinek közalapokból való vissza nem térítendő finanszírozására vonatkozó 130/2006-os sz. rendelet, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;
10. Az általános érdekű nonprofit tevékenységekre a közalapokból kiutalt vissza nem térítendő finanszírozások rendszerére vonatkozó 350/2005-ös sz. törvény, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel.

Dr. Dorin Florea polgármester

A Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán az I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsos feladatköre:

1.     Foglalkozási területei: sport, kikapcsolódás és ifjúság.

2.     Más szakosztályokkal és intézményekkel közösen ellenőrzi, és a vezetőségnek javasolja, a más jogi személyek igazgatása alatt álló anyagi bázis helyi tanács igazgatása alá való átvételét.

3.     Együttműködik a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályával, az egységek nyilvántartásának, valamint a város területén lévő sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági bázisok nyilvántartásának időszerűsítése céljából.

4.     Ellenőrzi és informálja a feletteseit,  a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal igazgatása alatt lévő sportbázisok és kikapcsolódási létesítmények (beleértve az egyetem előtti oktatási intézmények) jó működését illetően (állapot, ellátás, használati fok), intézkedéseket javasolva ezen létesítmények fejlesztésére és korszerűsítésére.

5.     Ellenőrzéseket végez és javaslatokat tesz, a kapott igénylések és észlelések nyomán, a Marosvásárhely municípiumi sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági tevékenységeket illetően.

6.     Támogatja a városi bizottságok tevékenységét sportágazatonként, amelyeket az érvényben lévő legiszlációnak megfelelően hoztak létre.

7.     Tanácsokat ad és támogatja a marosvásárhelyi sport-, kikapcsolódási és ifjúsági profilú szervezetek tevékenységeit.

8.     Összeállítja a sport projektversenyek megszervezéséhez és lebonyolításához szükséges dokumentációt, hogy majd a Helyi Városi Tanács elé terjesszék jóváhagyás céljából.

9.     Követi az elszámolási módozatot és monitorizálja a Polgármesteri Hivatal által és támogatásával szervezett sport- és ifjúsági tevékenységek és események lebonyolítását, hozzájárulván ezek jó levezetéséhez.

10. Összeállítja a szükséges iratokat (határozattervezetek, referátumok, belső jegyzékek, tájékoztatások stb.) a sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági tevékenységeket illetően, majd a feletteseknek továbbítja jóváhagyás céljából.

11.  Kapcsolatot ápol a Maros Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal, azon intézkedések meghozatala céljából, amelyek az általa összehangolt területeken végzett tevékenységek feljavításához szükségesek, amennyiben a törvényes feltételeknek megfelelően  a Helyi Városi Tanácsnak és Végrehajtó Bizottságának kötelessége és van lehetősége hozzájárulni. 

12.  Együttműködik a Maros Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal, a hasonló profilú intézményekkel és struktúrákkal, valamint a Polgármesteri Hivatal más szakosztályaival, sportesemények és ifjúsági tevékenységek (beleértve  tanintézmények keretén belül) megszervezése céljából és javaslatokat tesz ezen tevékenységek anyagi és pénzügyi támogatására.

13.  Együttműködik az azonos profilú hazai és külföldi intézményekkel (beleértve a testvérvárosi intézményeket is) a sport,  a hazai és nemzetközi kikapcsolódási lehetőségek, valamint  az ifjúsági tevékenységek fejlesztése érdekében.

14.  Hozzájárul a sport-, kikapcsolódási és ifjúsági tevékenységek kiadási költségvetésének megalapozásához.

15. Együttműködik más szakosztályokkal, a sportra, kikapcsolódásra és ifjúsági tevékenységekre vonatkozó befektetési terv magalapozása céljából.

16.  Részt vesz tájékoztató, felkészítő-képző programokon, tapasztalatcseréken, a sport és kikapcsolódás területét, valamint az ifjúsági tevékenységeket illetően.

17.  Szabályozásokat javasol a munkaterületét érintő tevékenységek jó megszervezése és lebonyolítása céljából.

18. Tudomásul veszi és alkalmazza a menedzsment és belső ellenőrzési rendszer összes gyakorlatba ültetési intézkedését a szakosztály szintjén.

19. Köteles megőriznie az általa folytatott tevékenység bizalmas jellegét, a törvényes előírásoknak megfelelően.

20.  Köteles tiszteletben tartani a sürgősségi esetekre, biztonságra és munkavédelemre vonatkozó normákat, valamint a tűzesetek megelőzésére és eloltására vonatkozó normákat.

21.  Más, feletteseitől kapott, munkaterületének sajátos feladatokat is teljesít.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:192
Ieri:899
Saptamanal:6454
Lunar:31690
Mind3286222