Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Eseménynaptár

<<  November 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

MAROSVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALA versenyvizsgát hirdet ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére a Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság keretében működő Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályon.

A versenyvizsgára az intézmény székhelyén (Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám) kerül sor 2018. július 10-én 10 órától – írásbeli vizsga.

Az interjú időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

A jelentkezési iratcsomót 20 napon belül lehet benyújtani, azután, hogy a felhívás megjelenik Románia Hivatalos Közlönyének III. fejezetében, és a 2008. évi 611-es számú kormányhatározat 49. cikkelyének 1. bekezdésénél előírt okiratokat kell tartalmaznia.

A meghatározott bibliográfiát, illetve a munkaköri leírásban megszabott feladatköröket az intézmény székhelyén és hivatalos honlapján (www.tirgumures.ro) teszik közzé.

Az iratcsomók átvételére vonatkozó tájékoztatás és kapcsolattartás: Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám, 85-ös iroda, 0265-268-330-as telefonszám 110-es mellék, vita.ibolya@tirgumures.ro, kapcsolattartó Vita Ibolya tanácsos.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Melléklet
A Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére kiírt versenyvizsgán való részvétel feltételei

Köztisztség megnevezése Szaktanulmányok Régiség a szakmában
- 1 végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás - befejezett egyetemi tanulmányok licencdiplomával, illetve hosszú távú felsőfokú tanulmányok, licenc-  vagy azzal egyenértékű diplomával a sporttudományok és testnevelés terén - legkevesebb 9 év

Dr. Dorin Florea polgármester

 

A Társadalmi-kulturális tevékenységek és vagyonkezelői igazgatóság Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán ideiglenesen megüresedett végrehajtói köztisztség, I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltésére kiírt versenyvizsga
KÖNYVÉSZETE

1. Románia Alkotmánya, a 2003. évi 763-as Hivatalos Közlönyben újraközölve;

2. A 2001. évi 215-ös helyi közigazgatási törvény, a 123/2007. sz. Hivatalos Közlönyben újraközölve, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

3. A köztisztviselők statútumára vonatkozó 188/1999. sz. törvény, a 365/2007. sz. Hivatalos Közlönyben újraközölve, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

4. A köztisztviselők magatartására vonatkozó 7/2004 sz. törvény, a Hivatalos Közlönyben közölve;

5. A közérdekű információhoz való szabad hozzáférésre vonatkozó 544/2001. sz. törvény, a 663/2001-es Hivatalos Közlönyben közölve;

6. A testnevelés és sport 69/2000-es törvénye, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

7. A testnevelés és sport 69/2000-es törvénye rendelkezéseinek alkalmazási szabályzatát jóváhagyó 884/2001-es sz. határozat, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

8. A sporttevékenységek pénzügyi normáinak jóváhagyására vonatkozó 1447/2007-es sz. határozat, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;

9. A sportklubok projektjeinek közalapokból való vissza nem térítendő finanszírozására vonatkozó 130/2006-os sz. rendelet, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel;
10. Az általános érdekű nonprofit tevékenységekre a közalapokból kiutalt vissza nem térítendő finanszírozások rendszerére vonatkozó 350/2005-ös sz. törvény, az utólagos módosításokkal és kiegészítésekkel.

Dr. Dorin Florea polgármester

A Kulturális, sport-, ifjúsági tevékenységek és lakásügyi osztályán az I. besorolású, fő szakmai fokozatú tanácsos feladatköre:

1.     Foglalkozási területei: sport, kikapcsolódás és ifjúság.

2.     Más szakosztályokkal és intézményekkel közösen ellenőrzi, és a vezetőségnek javasolja, a más jogi személyek igazgatása alatt álló anyagi bázis helyi tanács igazgatása alá való átvételét.

3.     Együttműködik a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályával, az egységek nyilvántartásának, valamint a város területén lévő sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági bázisok nyilvántartásának időszerűsítése céljából.

4.     Ellenőrzi és informálja a feletteseit,  a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal igazgatása alatt lévő sportbázisok és kikapcsolódási létesítmények (beleértve az egyetem előtti oktatási intézmények) jó működését illetően (állapot, ellátás, használati fok), intézkedéseket javasolva ezen létesítmények fejlesztésére és korszerűsítésére.

5.     Ellenőrzéseket végez és javaslatokat tesz, a kapott igénylések és észlelések nyomán, a Marosvásárhely municípiumi sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági tevékenységeket illetően.

6.     Támogatja a városi bizottságok tevékenységét sportágazatonként, amelyeket az érvényben lévő legiszlációnak megfelelően hoztak létre.

7.     Tanácsokat ad és támogatja a marosvásárhelyi sport-, kikapcsolódási és ifjúsági profilú szervezetek tevékenységeit.

8.     Összeállítja a sport projektversenyek megszervezéséhez és lebonyolításához szükséges dokumentációt, hogy majd a Helyi Városi Tanács elé terjesszék jóváhagyás céljából.

9.     Követi az elszámolási módozatot és monitorizálja a Polgármesteri Hivatal által és támogatásával szervezett sport- és ifjúsági tevékenységek és események lebonyolítását, hozzájárulván ezek jó levezetéséhez.

10. Összeállítja a szükséges iratokat (határozattervezetek, referátumok, belső jegyzékek, tájékoztatások stb.) a sport-, kikapcsolódási- és ifjúsági tevékenységeket illetően, majd a feletteseknek továbbítja jóváhagyás céljából.

11.  Kapcsolatot ápol a Maros Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal, azon intézkedések meghozatala céljából, amelyek az általa összehangolt területeken végzett tevékenységek feljavításához szükségesek, amennyiben a törvényes feltételeknek megfelelően  a Helyi Városi Tanácsnak és Végrehajtó Bizottságának kötelessége és van lehetősége hozzájárulni. 

12.  Együttműködik a Maros Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatósággal, a hasonló profilú intézményekkel és struktúrákkal, valamint a Polgármesteri Hivatal más szakosztályaival, sportesemények és ifjúsági tevékenységek (beleértve  tanintézmények keretén belül) megszervezése céljából és javaslatokat tesz ezen tevékenységek anyagi és pénzügyi támogatására.

13.  Együttműködik az azonos profilú hazai és külföldi intézményekkel (beleértve a testvérvárosi intézményeket is) a sport,  a hazai és nemzetközi kikapcsolódási lehetőségek, valamint  az ifjúsági tevékenységek fejlesztése érdekében.

14.  Hozzájárul a sport-, kikapcsolódási és ifjúsági tevékenységek kiadási költségvetésének megalapozásához.

15. Együttműködik más szakosztályokkal, a sportra, kikapcsolódásra és ifjúsági tevékenységekre vonatkozó befektetési terv magalapozása céljából.

16.  Részt vesz tájékoztató, felkészítő-képző programokon, tapasztalatcseréken, a sport és kikapcsolódás területét, valamint az ifjúsági tevékenységeket illetően.

17.  Szabályozásokat javasol a munkaterületét érintő tevékenységek jó megszervezése és lebonyolítása céljából.

18. Tudomásul veszi és alkalmazza a menedzsment és belső ellenőrzési rendszer összes gyakorlatba ültetési intézkedését a szakosztály szintjén.

19. Köteles megőriznie az általa folytatott tevékenység bizalmas jellegét, a törvényes előírásoknak megfelelően.

20.  Köteles tiszteletben tartani a sürgősségi esetekre, biztonságra és munkavédelemre vonatkozó normákat, valamint a tűzesetek megelőzésére és eloltására vonatkozó normákat.

21.  Más, feletteseitől kapott, munkaterületének sajátos feladatokat is teljesít.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:177
Tegnap:1237
A héten:7294
A hónapban:35231
Összesen4359393