UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Date de contact DPO
Boarescu Florina
e-mail: dpo@tirgumures.ro
tel: 0771-264377

Prin completarea formularelor, solicitanții iși dau acordul cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de către Municipiul Tîrgu Mureș. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, aceștia beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de opoziție si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa Municipiului Tîrgu Mureș, P-ța Victoriei nr. 3.


Mărime text:

 

 

Primăria Municipiului Tîrgu Mureș, cu sediul în Piata Victoriei Nr. 3, Tîrgu Mureș 540026, jud. Mureș, colectează şi procesează date cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecţia Datelor).

Rolul prezentei notificări este de a explica modul în care datele Dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate şi scopul în care acestea sunt folosite. Siguranţa datelor Dumneavoastră este importantă pentru noi.

Vă invităm să citiţi această notificare cu atenţie.

Persoanele considerate minore conform legislației aplicabile sau care suferă de dizabilități (medicale sau funcționale, inclusiv dar fără limitare la defecte de vedere sau analfabetism) care le împiedică să ia personal la cunoștință conținutul acestei notificări să solicite asistența reprezentanților lor legali (care sunt în orice caz obligați personal în calitate de reprezentanți ai acestor categorii de persoane) în vederea contactării imediate și urgente a Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal – adresă de Email: dpo@tirgumures.ro.

Gestionarea datelor cu caracter personal în cadrul interacțiunii Dumneavoastră cu acest serviciu public are loc în scopul prestării serviciilor publice de interes local cu privire la:

1.Educaţie 2.Servicii sociale 3.Sănătate 4.Cultură 5.Tineret
6.Sport 7.Ordine publică 8.Protecţia mediului 9.Conservare şi punere în valoare a parcurilor 10.Dezvoltare urbană
11.Drumuri publice 12.Servicii comunitare de utilitate publică 13.Activităţi de administraţie social-comunitară 14.Punere în valoare, în interesul comunităţii locale a resurselor naturale de pe raza unităţii administrativ-teritoriale 15.Alte servicii publice stabilite prin lege.

Ce sunt datele cu caracter personal:

Orice fel de informații care pot duce la identificarea unei persoane fizice (Dumneavoastră în calitate de persoană vizată), în mod direct sau chiar indirect.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate în cadrul unității în calitate de Operator:

Numele;

● Prenumele;

● Adresa;

● Codul numeric personal;

● Seria cărții de identitate;

● Numărul cărții de identitate;

● Imaginea;

● Date privind sănătatea;

● Alte categorii de date cu caracter personal, în funcție de serviciul efectiv prestat, în vederea oferirii unor reduceri și/ sau beneficii anumitor categorii de persoane îndreptățite.

Legalitatea prelucrării (conform prevederilor art.6 din Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016):

Prelucrarea este legală numai dacă şi în măsura în care se aplică cel puţin una dintre următoarele condiţii:

● Dumneavoastră în calitate de persoană vizată v-ați dat consimţământul pentru prelucrarea datelor Dumneavoastră cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice;

● prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care Dumneavoastră în calitate de persoană vizată sunteți parte sau pentru a face demersuri la cererea Dumneavoastră în calitate de persoană vizată înainte de încheierea unui contract;

● prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligaţii legale care ne revine în calitate de Operator;

● prelucrarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale Dumneavoastră în calitate de persoană vizată sau ale altei persoane fizice;

● prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau care rezultă din exercitarea autorităţii publice cu care suntem învestiți în calitate de Operator.

Situațiile (scopurile) în care prelucrăm datele Dumneavoastră cu caracter personal:

1. Pentru realizarea obiectului contractului de prestare a serviciului public;

2. În legătură cu gestionarea contractelor de prestări ale serviciilor publice;

3. În legătură cu obligații legale rezultate din lege sau acte ale unei instituții sau autorități publice;

4. În scop de marketing, pentru informare și promovarea serviciului public în concordanță cu scopul acestuia;

5. Efectuarea de analize statistice;

6. Evaluări ale anumitor aspecte personale referitoare la sănătate sau categorizarea în funcție de criterii pentru oferirea unor bonificații beneficiarilor serviciului public (crearea de profiluri).

Temeiurile juridice potrivit cărora prelucrăm datele Dumneavoastră cu caracter personal:

1. În cadrul realizării obiectului contractului de prestare a serviciului public, temeiurile juridice sunt cele prevăzute de:

● 6 alin. 1 lit. b) din RGPD, respectiv "prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract";

● 6 alin. 1 lit. c) din RGPD, respectiv "prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului";

● interesul legitim al Municipiului în calitate de Operator cu respectarea dispozițiilor art.5 din RGPD.

2. În procesul de recrutare și pe perioada executării contractelor de muncă sau aflate în legătură cu serviciul public prestat, temeiurile juridice sunt cele prevăzute de:

● 6 alin. 1 lit. b) din RGPD, respectiv "prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract";

● 6 alin. 1 lit. c) din RGPD, respectiv "prelucrarea este necesară în vederea îndeplinirii unei obligații legale care îi revine operatorului";

● interesul legitim al Municipiului în calitate de Operator cu respectarea dispozițiilor art.5 din RGPD.

Categoriile de destinatari către care se pot divulga datele cu caracter personal :

● Responsabilul cu protecția datelor Dumneavoastră cu caracter personal

● Personalul controlat juridic (inclusiv dar fără limitare la funcționari publici, personal contractual implicat);

● Entități juridice care asistă în cadrul procesului de desfășurare a serviciului public;

● Autorităţile Statului (inclusiv dar fără limitare la autorităţi administrative, fiscale sau cu atribuții de control).

Păstrarea datelor Dumneavoastră cu caracter personal :

● Datele cu caracter personal vor fi păstrate atâta timp cât este necesar pentru scopurile menţionate mai sus, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Drepturile de care vă bucurați în ceea ce priveşte datele Dumneavoastră cu caracter personal:

● În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi în baza prevederilor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecţia Datelor), vă puteţi exercita oricare dintre următoarele drepturi:

○ Dreptul de acces la datele cu caracter personal al persoanei vizate (art.15);

○ Dreptul de a solicita rectificarea atunci când datele sunt inexacte (art.16);

○ Dreptul la ştergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") (art.17);

○ Dreptul la restricţionarea prelucrării (art.18);

○ Dreptul la portabilitatea datelor (art.20);

○ Dreptul la opoziţie împotriva proceselor automatizate (de a avea un element uman implicat în procesul decizional) (art.21).

● Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa Responsabilului cu protecţia datelor cu caracter personal cu o solicitare care poate fi transmisă la adresa de Email – dpo@tirgumures.ro- sau poate fi depusă sau trimisă prin poştă la sediul instituţiei, Piața Victoriei nr. 3, Municipiul Tîrgu Mureș, judeţul Mureș cod poştal 540026.

● De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a depune plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) precum şi dreptul la o cale de atac eficientă.

● Adresa de contact A.N.S.P.D.C.P. - B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poştal 010336, Bucureşti, România, fax: +40.318.059.602, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

● Primăria Municipiului Tîrgu Mureș vă informează că evaluează şi îmbunătăţeşte în mod constant măsurile de securitate implementate în vederea asigurării unei prelucrări a datelor cu caracter personal în condiţii de siguranţă şi securitate.

● Detalii suplimentare precum şi eventuale actualizări ale acestei notificări privind prelucrarea datelor cu caracter personal le puteţi găsi şi pe site-ul instituţiei https://www.tirgumures.ro/ – secţiunea Protecţia Datelor.

 

Datele de contact ale Responsabilului cu protecţia datelor cu caracter personal (Data Protection Officer, DPO):

Boarescu Florina Alexandra, Responsabil cu protecţia datelor cu caracter personal
● Adresa Email: dpo@tirgumures.ro
● Telefonul mobil de contact: 0771264377

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

buton MOL

lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:317
Ieri:803
Săptămânal:8241
Lunar:8769
Toate3193701