Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

Sâmbătă, 30 aprilie, primăria a inaugurat, oficial, sezonul estival 2011, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”,  în prezenţa a sute de mureşeni, întâmpinaţi cu bere, suc şi cârnaţi la grătar, dar şi de ritmul vesel al muzicii interpretate de Fanfara din Târnăveni, al cărei dirijor a fost, pentru câteva minute, însuşi primarul municipiului, dr. Dorin Florea. 

„Suntem bucuroşi că am deschis sezonul estival şi întotdeauna ne bucurăm că târgumureşenii vin alături de noi, pentru că e o bucurie pentru toată echipa primăriei în momentul în care îi simţim aproape şi ştim că se bucură de locurile pe care ne străduim să le menţinem la  standarde corespunzătoare”, a declarat presei primarul municipiului, anunţându-i, totodată, pe cei prezenţi că vor fi depuse în continuare eforturi pentru lărgirea bazei de agrement şi sport, inclusiv pentru amenajarea unui bazin cu apă sărată.

 

Bazinele de înot, parcurile, aleile de acces, terenurile de sport, spaţiile de joacă pentru copii – toate sunt puse la punct şi strălucesc de curăţenie, este opinia unanimă a celor intervievaţi sâmbătă de către reprezentanţii mass media, cu prilejul deschiderii oficiale a sezonului.

Evenimentul s-a bucurat de o bună şi obiectivă mediatizare în presa locală scrisă şi electronică, chiar şi unii „cârcotaşi” recunoscând că, deşi în general „nu scriu de bine de primărie”, de această dată sunt nevoiţi s-o facă.

Reamintim că anul trecut, prin Hotărâre de Guvern, s-a aprobat transmiterea din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului a unor imobile -construcţii şi terenuri – printre care: Stadionul municipal, Parcul sportiv municipal nr. 4, terenuri de tenis, imobilul situat pe strada Plutelor nr 1, Administraţia Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” fiind împuternicită să le inventarieze şi să le înscrie în evidenţe, fapt ce constituie premise ale dezvoltării şi extinderii în continuare a complexului. Tot anul trecut s-a trecut la predarea amplasamentului şi organizarea de şantier pentru acoperirea bazinului olimpic cu un balon presostatic protector, creându-se astfel condiţiile necesare pentru pregătirea sportivilor mureşeni.  A fost extins şi modernizat sistemul de irigaţii, au fost amenajate şi modernizate vestiare şi grupuri sanitare pentru sportivi, iar pentru cei mici a fost amenajat şi dotat cu mobilier şi obiecte de joacă (executate în regie proprie) „Parcul copiilor”, iar zona din jurul bazinelor a fost dotată cu mobilier de agrement – şezlonguri, balansoare, umbrele, mobilier de grădină. Pentru buna desfăşurare a activităţii în sezonul estival au fost executate lucrări de întreţinere, reparaţii şi înfrumuseţare a complexului: reparaţii la bazinele de îmbăiere (placare cu gresie, lucrări de vopsitorie), automatizarea porţilor de acces auto, reparaţii la staţia de filtrare, recirculare şi canalizare, curăţarea albiei şi a conductelor de golire în aval a bazinelor de îmbăiere etc.

Suma totală încasată anul trecut, din vânzări de bilete şi abonamente, închirieri de terenuri, ambarcaţiuni, patinoar, taxe ocupare teren terase, servicii etc. se ridică la aproximativ 1.645.000 de lei.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:65
Ieri:1679
Săptămânal:3372
Lunar:26009
Toate5097138