UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  August 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Ordine și siguranță

180x150

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

e-Romania

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

Sâmbătă, 30 aprilie, primăria a inaugurat, oficial, sezonul estival 2011, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”,  în prezenţa a sute de mureşeni, întâmpinaţi cu bere, suc şi cârnaţi la grătar, dar şi de ritmul vesel al muzicii interpretate de Fanfara din Târnăveni, al cărei dirijor a fost, pentru câteva minute, însuşi primarul municipiului, dr. Dorin Florea. 

„Suntem bucuroşi că am deschis sezonul estival şi întotdeauna ne bucurăm că târgumureşenii vin alături de noi, pentru că e o bucurie pentru toată echipa primăriei în momentul în care îi simţim aproape şi ştim că se bucură de locurile pe care ne străduim să le menţinem la  standarde corespunzătoare”, a declarat presei primarul municipiului, anunţându-i, totodată, pe cei prezenţi că vor fi depuse în continuare eforturi pentru lărgirea bazei de agrement şi sport, inclusiv pentru amenajarea unui bazin cu apă sărată.

 

Bazinele de înot, parcurile, aleile de acces, terenurile de sport, spaţiile de joacă pentru copii – toate sunt puse la punct şi strălucesc de curăţenie, este opinia unanimă a celor intervievaţi sâmbătă de către reprezentanţii mass media, cu prilejul deschiderii oficiale a sezonului.

Evenimentul s-a bucurat de o bună şi obiectivă mediatizare în presa locală scrisă şi electronică, chiar şi unii „cârcotaşi” recunoscând că, deşi în general „nu scriu de bine de primărie”, de această dată sunt nevoiţi s-o facă.

Reamintim că anul trecut, prin Hotărâre de Guvern, s-a aprobat transmiterea din domeniul public al statului în domeniul public al Municipiului a unor imobile -construcţii şi terenuri – printre care: Stadionul municipal, Parcul sportiv municipal nr. 4, terenuri de tenis, imobilul situat pe strada Plutelor nr 1, Administraţia Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul” fiind împuternicită să le inventarieze şi să le înscrie în evidenţe, fapt ce constituie premise ale dezvoltării şi extinderii în continuare a complexului. Tot anul trecut s-a trecut la predarea amplasamentului şi organizarea de şantier pentru acoperirea bazinului olimpic cu un balon presostatic protector, creându-se astfel condiţiile necesare pentru pregătirea sportivilor mureşeni.  A fost extins şi modernizat sistemul de irigaţii, au fost amenajate şi modernizate vestiare şi grupuri sanitare pentru sportivi, iar pentru cei mici a fost amenajat şi dotat cu mobilier şi obiecte de joacă (executate în regie proprie) „Parcul copiilor”, iar zona din jurul bazinelor a fost dotată cu mobilier de agrement – şezlonguri, balansoare, umbrele, mobilier de grădină. Pentru buna desfăşurare a activităţii în sezonul estival au fost executate lucrări de întreţinere, reparaţii şi înfrumuseţare a complexului: reparaţii la bazinele de îmbăiere (placare cu gresie, lucrări de vopsitorie), automatizarea porţilor de acces auto, reparaţii la staţia de filtrare, recirculare şi canalizare, curăţarea albiei şi a conductelor de golire în aval a bazinelor de îmbăiere etc.

Suma totală încasată anul trecut, din vânzări de bilete şi abonamente, închirieri de terenuri, ambarcaţiuni, patinoar, taxe ocupare teren terase, servicii etc. se ridică la aproximativ 1.645.000 de lei.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi

buton MOL

lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:371
Ieri:999
Săptămânal:6578
Lunar:8020
Toate3192952