Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

Árilis 30-án, szombaton a polgármesteri hivatal hivatalosan megnyitotta a 2011.  nyári idényt a  „Maros” Sport és Szabadidőközpontban, számos marosvásárhelyi jelenlétében, akiket sörrel, üdítővel és kolbásszal fogadtak, a jó hangulatot a Dicsőszentmártoni Fúvószenekar biztosította,  amelynek karmestere néhány percig Marosvásárhely polgármestere, dr. Dorin Florea volt.

„Nagyon örülünk, hogy megnyitottuk a nyári idényt, és mindig örömmel vesszük, hogy a marosvásárhelyiek mellettünk vannak, mert nagy  öröm a polgármesteri hivatal csapata számára, amikor közel érezzük magunkhoz, és tudjuk, hogy örülnek azoknak a helyeknek, amelyek európai standardoknak megfelelő fenntartására törekszünk”, nyilatkozta a polgármester a sajtónak, ugyanakkor a jelenlévők tudomására hozta, hogy erőfeszítéseket tesznek a sport- és szabadidőközpont kibővítésére, és elsősorban egy sós vízű medence berendezésére.

Az úszómedencék, a parkok, a bekötőutak, a sportpályák, a gyerekeknek kialakított játszóterek – mind rendbe vannak téve és ragyognak a tisztaságtól, a szombaton a megnyitás alkalmával  megkérdezettek egyöntetű véleménye szerint.

Az esemény a helyi írott és elektromos sajtóban jó és objektív elbírálásnak örvendett, még egyes „civakodók” is elismerték, hogy annak ellenére, hogy „nem írnak jót a polgármesteri hivatalról”, ez alkalommal kötelesek megtenni.

Emlékeztetjük, hogy tavaly kormányhatározattal elfogadták egyes ingatlanok  - épületek és területek - állami köztulajdonból, a város köztulajdonába való átmenetelét – melyek között – Városi Stadion, 4-es számú Városi Sportpark , teniszpályák, a Tutaj utca 1. szám alatt levő ingatlan, a „Maros” Sport- és Szabadidőközpont Igazgatósága fel van hatalmazva arra, hogy felleltározza és nyilvántartásba vezesse, tény mely a komplexum fejlesztésének és további bővítésének előzményeit jelenti. Ugyancsak tavaly történt a létesítmény átadása, valamint munkatelep kialakítása az olimpiai medence védőballonnal történő befedésére, ily módon megfelelő feltételeket teremtve a marosvásárhelyi sportolók felkészítésére. Kibővítették és korszerűsítették az öntözőberendezési rendszert, öltözőket és illemhelyeket alakítottak át és modernizáltak a sportolók számára, a kicsik részére pedig kialakították és játszótéri bútorzattal látták el a „Gyermekparkot”, a medencék övezetét pedig pihenésre alkalmas bútorzattal szerelték fel – napozóágyak, hintaszékek, napernyők, kerti bútorzat.  A tevékenység nyári idényben való minél jobb lebonyolításának érdekében, a komplexumban karbantartási, javítási és szépítési munkálatokat végeztek: feljavították a fürdőmedencéket (kicsempézték, kifestették), automatizálták a gépkocsi bejárókat, javításokat végeztek a szűrőberendezésnél és a csatornázásnál, kitakarították a medret, valamint a kifolyóvezetékeket a fürdőmedencéktől lefelé stb.

A tavaly a jegyek és bérletek eladásából, terület- és csónakbérlésből, korcsolyapályából, terasz illetékekből, szolgáltatásokból stb. befolyó teljes összeg megközelítően elérte a 1.645.000 lejt.

 

 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Vissza

Alegeri2024 hu

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:554
Tegnap:1300
A héten:554
A hónapban:33473
Összesen5104602