Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

Eseménynaptár

<<  December 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

Marosvásárhely polgármesterének 2018. április 19-ei 2474-es számú rendelete értelmében rendes ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot április 26-án, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő

NAPIRENDDEL:

1. Határozattervezet a Helyi Tanácsnak az Érvényesítési bizottság megválasztására vonatkozó 2016. június 24-ei 1-es számú határozata 1-es cikkelyének módosításáról.

2. Határozattervezet Hermann Mark Christian helyi tanácsos mandátumának megszűnéséről és a marosvásárhelyi önkormányzatban egy tanácsosi hely megüresedetté nyilvánításáról.

3. Határozattervezet a Szabad Emberek Pártjának listáján szereplő Tatár Lehel helyi tanácsosi mandátumának érvényesítéséről.

4. Határozattervezet Marosvásárhely megyei jogú város és a dél-koreai Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light (HWPL) egyesület közötti EGYETÉRTÉSI NYILATKOZATRÓL („MI”).

5. Határozattervezet a Marosvásárhely közigazgatási egység 2017. év IV. negyedévére vonatkozó végrehajtási és pénzügyi kimutatások elfogadásáról.

6. Határozattervezet a Marosvásárhely közigazgatási egység 2018. év I. negyedévére vonatkozó végrehajtási kimutatások elfogadásáról. 

7. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó helyi adók és illetékek mértékéről. 

8. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó bizonyos különadók elfogadásáról.

9. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Földalap és Mezőgazdasági nyilvántartási közszolgálaton keresztül begyűjtött bizonyos különadók adók mértékének elfogadásáról.

10. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Műszaki igazgatóság által nyújtott szolgáltatások ellenértékének elfogadásáról.

11. Határozattervezet a 2019. pénzügyi évben a Főépítész igazgatóságának tevékenységéhez tartozó tanúsítványok, jóváhagyások és engedélyek kibocsátására vonatkozó helyi adók mértékének meghatározásáról.

12. Határozattervezet a 2019. pénzügyi évben a Főépítész igazgatósága által begyűjtendő bizonyos különadók mértékének meghatározásáról.

13. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Városi közüzemi szolgáltatások osztálya által nyújtott szolgáltatások ellenértékének elfogadásáról.

14. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Maros Sport- és Szabadidőközpont, illetve az „ing. Mircea Birău” uszoda fedett medencéje által nyújtott szolgáltatások ellenértékének elfogadásáról.

15. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Parkok, Üvegházak és Zöldövezetek igazgatóságán keresztül begyűjtött bizonyos különadók és bírságok mértékének elfogadásáról.

16. Határozattervezet a 2019. évre vonatkozó, a Közterületfelügyelő hatóság által nyújtott szolgáltatások ellenértékének, valamint az ezekre alkalmazandó jogsértések és szankciók elfogadásáról.

17. Határozattervezet bizonyos közterületfoglalási illeték bevezetéséről a Marosvásárhelyi Napok rendezvényen, valamint 2018-ban szervezendő egyéb eseményeken.

18. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – a funkcionális területek részleges helyreállítása az LV2z-zóna magánház-alövezetében, P (földszint) és P+M (födszint+tetőtér) magassági besorolásban, ritkán beépített lejtőkön, nagyon alacsony zsúfoltság, illetve a teljes lejtő megerősítése és technikai megoldások alkalmazása mellett, egy családi ház építésére a Negoj utca 75. szám alatt, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint. Kezdeményező: Bâta Claudiu és Bâta Anca – Voichiţa.

19. Határozattervezet a városrendészeti dokumentáció elfogadásáról a Térségi Városrendezési Terv (PUZ) – ismételt alkalmazkodás a szabályozáshoz kereskedelmi központ építése, bekerítése és közüzemi csatlakoztatása kapcsán, a helyi vonatkozású városrendészeti szabályozás szerint, a Segesvári úton, szám nélkül. Kezdeményező: SC Tîrgu Mureş Shopping City SRL

20. Határozattervezet Marosvásárhely polgármesteri szakapparátusának Működési és szervezési szabályzatának frissítéséről és a szervezeti felépítés (organigram) elfogadásáról.itate al Primarului Municipiului Tîrgu Mureș.

21. Határozattervezet együttműködési megállapodás megkötésének elfogadásáról Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala és a Maros Megyei  Rendőrfökapitányság között, a „Rendőrség – helyhatóságok, partner-közszolgálatok” közérdekű projekt alkalmazása kapcsán. 

22. Határozattervezet a helyi tanács 2017.07.27-ei 226-os számú határozata 1-es cikkelyének módosításáról, amely a Szociális lakás-, visszaszolgáltatott házak lakóinak bérlakás-, szükséglakás-, állami bérlet- és fiataloknak szánt bérlakás-igényléseket elbíráló szakbizottság összetételének frissítésére vonatkozik. 

23. Határozattervezet a Jövő utca 16. szám alatti ingatlan 1-es és 2-es lakrésze rendeltetésének megváltoztatásáról, óvodai közigazgatási egységből oktatóknak szánt szolgálati lakássá.

24. Határozattervezet a támogatási kérelem jóváhagyásáról a rendszeres nyilvántartásba vételi munkálatok elvégzése kapcsán, amelynek tárgya Marosvásárhely közigazgatási területén található szektorok, és az Országos Kataszteri és Földkönyvi Program keretében elvégzett folyamatos, terv szerinti nyilvántartásba vételi munkálatokra vonatkozó Támogatási szerződés megkötéséről.

25. Határozattervezet együttműködési megállapodás megkötésének elfogadásáról, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a Román Triatlon Szövetség között a Multisport European Championships  Festival 2019 sportrendezvény megszervezése érdekében.

26. Határozattervezet Marosvásárhely egyik utcájának átnevezéséről (a Sportolók utcáját dr. Czakó József utcává).

27. Határozattervezet telekcsere elfogadásáról, Niţu Ioan Marcel és Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala között, valamint a helyi tanács 2011.06.30-ai 268-as számú határozata 4-es cikkelyének visszavonásáról..

28. Határozattervezet a helyi tanács 2018.01.30-ai 9-es számú határozatának kiegészítéséről, amely a 2018-as évben bérbeadásra szánt lakások (az állami lakásalapból, szociális lakások, lakások a visszaszolgáltatott lakásokból kiköltöztetésre ítéltek számára, nyugdíjas-lakások) odaítélésének prioritási szabályzatára vonatkozik. 

29. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Városi Sportklub belső működési szabályzatának, szervezeti felépítésének és a sporttevékenységre vonatkozó pénzügyi normáknak az elfogadásáról.

30. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Alma utcában található 1855 négyzetméteres telek 87-ed részének (87/1855) áttelekeléséről Zsigmond Leventétől Marosvásárhely megyei jogú tulajdonába.

31. Határozattervezet a feladatfüzet elfogadásáról, amely arra vonatkozik, hogy Marosvásárhely megyei jogú város területén a fizetéses parkolók karbantartását és értékesítését haszonbérbe adják, valamint a Marosvásárhely területén található fizetéses parkolók karbantartását és értékesítését végző szakszolgálat Szervezési és működési szabályzatának módosításáról, amelyet a helyi tanács 2017. évi 213-as számú határozatában hagyott jóvá és a helyi tanács 2017. évi 268-as számú határozata módosított.

32. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Vasile Săbădean utcában található 41 négyzetméteres telek átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Radu Ioantól és feleségétől, Radu Olgától.

33. Határozattervezet bizonyos vagyontárgyaknak Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába vételéről, amelyek a „Vízvezeték-csatlakoztatás a Constantin Hagi Stoian utcában” projekthez tartoznak, Ştefan Florin befektetőtől és ezek átadása a S.C. Compania Aquaserv S.A. ügykezelésébe.

34. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az 1989. december 22. utca 35. szám alatt található 106 négyzetméteres terület áttelekeléséről Marosvásárhely megyei jogú város közvagyonából a magántulajdonába.

35. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az 1989. december 22. utca 35. szám alatt található 119 négyzetméteres terület áttelekeléséről Marosvásárhely megyei jogú város közvagyonából a magántulajdonába.

36. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az 1989. december 22. utca 35. szám alatt található 161 négyzetméteres terület áttelekeléséről Marosvásárhely megyei jogú város közvagyonából a magántulajdonába.

37. Határozattervezet egy 129 négyzetméteres marosvásárhelyi terület átadásáról Marosvásárhely megyei jogú város tulajdonába Berbecar Valentintől és feleségétől, Berbecar Nicoleta-Ralucától.

38. Határozattervezet a helyi tanács 2018.01.30-ai 16-os számú határozatának kiegészítéséről, a „Multifunkcionális épület és parkolók Jedden – az autóbusz-vonal végén” projekt megvalósíthatósági tanulmányának műszaki – gazdasági mutatóinak elfogadása kapcsán.

39. Határozattervezet a Részvényesek közgyűlése (A.G.A.) képviselőjének, Bakos Leventének a megbízásáról, hogy jóváhagyhassa a SC Compania Aquaserv SA 2018.05.15-ei részvényesi közgyűlésének rendes és rendkívüli ülésén napirenden szereplő dokumentumokat.

40. Határozattervezet a Maros Sport- és Szabadidőközpontban található vendéglátói egységeknek szánt területek bérbeadási szabályozásáról.

41. Határozattervezet a helyi tanács 2018.01.30-ai 19 – 23 számú határozatainak kiegészítéséről.

42. Határozattervezet a helyi tanács 2016. évi 6-os számú határozatának módosításáról, amely a marosvásárhelyi helyi tanács szakbizottsági tagjainak megválasztásáról rendelkezik. 

dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu

Események

patinoar2021 s

Újdonságok

buton ghiseu online impozite taxe hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:560
Tegnap:871
A héten:3470
A hónapban:1431
Összesen3850747