Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

Marosvásárhely polgármesterének 2018. február 8-i 1674-es számú rendelete értelmében rendkívüli ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot február 15-én, csütörtökön 14 órára, a polgármesteri hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Kornisa sétány 32-es számú tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

2. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Moldova utca 10. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

3. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Állomás tér 2A szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

4. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Állomás tér 1A szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

5. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Argeş u. 16. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

6. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Kárpátok sétány 47. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

7. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Cernavoda utca 5. és az Erdély utca 29. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

8. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Constantin Romanu Vivu utca 2. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására .

9. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Moldova utca 12. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

10. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Raktár utca 7. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

11. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Dózsa György utca 60. szám és az Állomás tér 5 A, B, C szám alatti tömbházak, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

12. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Magura 16., 18., 20., 22., 24. szám alatti tömbházakon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

13. Határozattervezet az energetikai hatékonyság növelését célzó munkálatok a marosvásárhelyi Mimóza utca 2. szám alatti tömbházon, a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek keretében a beruházáshoz szükséges műszaki-gazdasági dokumentáció (PT szakasz) és a műszaki-gazdasági mutatók, valamint a javasolt beruházás rövid leírását tartalmazó melléklet jóváhagyására.

14. Határozattervezet a 2014–2020 Regionális Operatív Program, 3-as főtengely, 3.1 beruházási prioritás, A beavatkozás – Lakóépületek program keretében finanszírozott, a tömbházak energetikai hatékonyságának növelését célzó munkálatok esetében a tulajdonosi társulásokra háruló hozzájárulás behajtásának a módozatáról.

15. Határozattervezet a tanintézetek tevékenységeire a 2018-as év első félévére pályázatok alapján nyújtandó anyagi támogatás jóváhagyásáról.

16. Határozattervezet a 2018-as év első félévében az egyes sporttevékenységek támogatását célzó összegek jóváhagyásáról.

17. Határozattervezet egy együttműködési protokollum jóváhagyásáról a város és a Román Vízügy – Maros Vízügyi Hatóság között a parkolóhelyek kialakítása a Poklos-patak környékén projekt gyakorlatba ültetése végett.

18. Határozattervezet a „Megvalósíthatósági tanulmány a föld alatti parkolóhoz a Rózsák téri központi övezetben, haszonélvező a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal" dokumentációjának a jóváhagyásáról szóló 2011. február 24-i 92-es számú tanácsi határozat kiegészítéséről.

19. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal szakapparátusához tartozó köztisztviselői és szerződéses tisztségek esetén az aktualizált alapbérek jóváhagyására vonatkozó 2017. november 23-i 298-as számú tanácsi határozat 2. cikkelyének első bekezdése visszavonásáról.

20. Határozattervezet bizonyos összegek helyi költségvetésben való elkülönítéséről érdemösztöndíjakra a Marosvásárhelyen tanuló diákoknak.

21. Határozattervezet a 2017–2018-as évre szóló ösztöndíjak biztosításáról a Marosvásárhelyen tanuló diákoknak.

22. Határozattervezet a marosvásárhelyi fizetéses parkolók kiaknázása és karbantartása szolgáltatás odaítélésére vonatkozó módozatok meghatározásáról szóló 2017. május 4-i 156-os tanácsi határozat kiegészítéséről, és a marosvásárhelyi tanács 2017. évi 68-as határozata 2. cikkelyének a visszavonásáról.

23. Határozattervezet Marosvásárhely 2018. évi költségvetésének a jóváhagyásáról.

24. Határozattervezet egy visszatérítendő támogatáshoz való folyamodás jóváhagyásáról bizonyos helyi érdekeltségű beruházások megvalósításához.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend hu
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:895
Tegnap:1375
A héten:5235
A hónapban:26711
Összesen4761825