Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Iulie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

C O N V O C A T O R

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 5101 din 12 decembrie 2017 se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc marţi, 19 decembrie 2017, orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea

O R D I N E    D E    Z I :

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism  „Plan Urbanistic de Detaliu- studiu de amplasament pentru construirea a trei case de  locuit", str. Mărului, fnr. Iniţiator: Zsigmond Levente.

3. Proiect de hotărâre privind prelungirea valabilităţii documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic General al Municipiului Tîrgu Mureş" cu regulamentul local de urbanism aferent.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal- actualizare PUZ ansamblul rezidenţial Dolomiti, str. Livezeni, fnr" aprobat prin HCL nr. 303/06.09.2007, cu regulamentul local de urbanism aferent Beneficiari: SC"Dolomiti Invest"SRL, Borşan Rita Simona, SC "Fomco 2006" SRL.

5. Proiect de hotărâre privind  aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Modernizare strada Tazlăului".

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii " Modernizare str. Victor Babeş".

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii " Modernizare strada Mioriţei".

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  " Modernizare strada Zarandului".

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  " Modernizare strada Eden".

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii  " Modernizare strada Prutului".

11. Proiect de hotărâre privind prezervarea spaţiului de trecere în subteran a reţelelor aeriene de pe raza municipiului Tîrgu Mureş.

12. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 616 mp din Tîrgu Mureş, str.Vasile Săbădeanu, f.n., în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la SC. MACO CONSTRUCT SRL.

13. Proiect de hotărâre privind planul de lucrări de interes local în anul 2018  pentru beneficiarii venitului minim garantat.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocațiilor bugetare pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018 pentru asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute în România, acreditat ca furnizori de servicii sociale,  selecționate în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare și a H.G. nr.1153/2001 cu modificările și completările ulterioare precum și pentru categoriile de persoane asistate.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului fişelor de evaluare care stau la baza calculării redevenţelor pentru contractele de concesiune ce urmează a fi încheiate în cursul anului 2018.

16. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru creșele din municipiul Tîrgu Mureș.

17. Proiect de hotărâre privind achiziționarea de material didactic pentru grădinițele din municipiul Tîrgu Mureș.

18. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unei străzi din municipiul Tîrgu Mureș ( str.  Toplița în „strada Martin Luther – Luther Márton utca").

19. Proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unei străzi din municipiul Tîrgu Mureș (str. Poștei în strada Jean Calvin - Kálvin János utca ).

20. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Tîrgu Mureş.

21. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului public de interes local Administrare Sere Parcuri şi Zone Verzi cu personalitate juridică din municipiul Tîrgu Mureş.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Infrastructură terenuri sintetice cu anexe funcţionale".

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării sumei de 124.000 lei pentru sprijinirea organizării Concursului interjudeţean de matematică-informatică "Grigore Moisil", ediţia a 33-a, în perioada  23.03.2018-25.03.2018.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico economici, pentru obiectivul "Studiu de fezabilitate, Reabilitare Bază sportivă la Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert". 

25. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 191 din 18 mai 2017 privind  asocierea între Municipiul Tîrgu Mureş şi SC Administraţie şi Turism SRL.

26. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea proiectului reorganizării reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Tîrgu Mureş, pentru anul şcolar 2018-2019.

P R I M A R
dr. Dorin Florea

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1120
Ieri:1658
Săptămânal:8051
Lunar:29726
Toate5193069