Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

A polgármester 3576. számú, 2017. szeptember 21-i rendelete értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot csütörtökön, 2017. szeptember 28-án 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet Marosvásárhely 2017-es költségvetésének kiegészítéséről.

2. Határozattervezet a Ion Vescan utca, szám nélküli ingatlan részletes urbanisztikai terve – lakóház és garázs helyszíni tanulmánya – elfogadásáról. Megrendelő: Muntean Sorin és Muntean Carmen-Gabriela.

3. Határozattervezet a Nyár utca 19. szám alatti ingatlan övezeti urbanisztikai terve – házépítés és bekerítés szabályozása – megállapítására vonatkozó dokumentáció elfogadásáról. Kezdeményező: Dobó Elemér.

4. Határozattervezet a Marosvásárhely tulajdonát képező, Hídvég utca 13. szám alatti ingatlan ideiglenes telekeléséről.

5. Határozattervezet egy 81 négyzetméteres marosvásárhelyi, Éden utcai belterületnek Nuţu Gheorghe Cătălin és felesége Nuţu Mirela-Lucia tulajdonából Marosvásárhely tulajdonába történő átadásáról.

6. Határozattervezet a 2017. II. 23-i 56-os tanácsi rendelet 1. cikkelyének módosításáról, azzal kapcsolatosan, hogy aktualizálják a finanszírozási projektek értékelésével és kiválasztásával foglalkozó bizottság összetételét, amely az 1998/34-es törvény alapján szabályozza a szociális gondozó egységeket létrehozó és adminisztráló jogi személyiségű egyesületek és alapítványok anyagi támogatását.

7. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 178/2017. május 18-i határozata 1. cikkelye módosításáról, arra vonatkozóan, hogy egy 4572 négyzetméteres, C-tin Hagi Stoian utcai útszakasz meghatározott hányadát Marosvásárhely tulajdonába utalják.

8. Határozattervezet Marosvásárhely köztisztasági tarifáinak a módosításáról.

9. Határozattervezet egy Marosvásárhely tulajdonát képező, Dózsa György utcai ingatlan ideiglenes telekeléséről.

10. Határozattervezet a részvényesek közgyűlését képviselő Bakos Leventének a megbízásáról az Aquaserv Rt. 2017. október 5-i közgyűlése napirendjének és dokumentációinak elfogadását illetően.

11. Határozattervezet a 2017. október 1 – december 31. közötti időszakra kiutalandó, a 34/1994-es módosított és újrakiadott törvény és a 1153/2001-es módosított kormányhatározat alapján kiválasztott, segélyekre jogosult kategóriákat ellátó egyesületek/alapítványok költségvetésbeli segélyeinek elfogadásáról.

12. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 242/2017. július 27-i határozata Marosvásárhely szemétszállítási tarifáiról szóló függelékének a módosításáról.

13. Határozattervezet Marosvásárhely municípium és a Vijf Broden En Twe Vissen alapítvány között, a Romulus Guga Általános Iskolához tartozó felület oktatási tevékenységekre való biztosítására vonatkozó bérleti szerződés elfogadásáról.

14. Határozattervezet A marosvásárhelyi Tudor Vladimirescu utca kiterjesztése című műszaki beruházási projekt elfogadásáról és helyi közérdekű létesítménnyé nyilvánításáról.

15. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 208/2017. június 29-i, a marosvásárhelyi tanács szervezési és működési szabályzatát módosító határozat módosításáról.

16. Határozattervezet épület- és területadó-mentesítési procedúrák, illetve a befektetés bevonzását és Marosvásárhely fejlesztését szolgáló támogatásokra vonatkozó de minimis terv elfogadásáról.

17. Határozattervezet a Közterületrendezési Osztály szervezési és működési szabályzatának elfogadásáról.

18. Határozattervezet a helyi tanács képviselőinek a Marosvásárhely oktatási intézményei adminisztratív tanácsába való kinevezéséről a 2017–2018-as tanévre.

19. Határozattervezet Marosvásárhely és a helyi tanács egy küldöttségének október 19-23. közötti, a bulgáriai Strumyaniba történő kiszállásának a helyi költségvetésből valutában való finanszírozásáról.

20. Határozattervezet Marosvásárhely és a helyi tanács egy küldöttségének október 23-31. közötti, a törökországi Kusadasiba történő kiszállásának a helyi költségvetésből valutában való finanszírozásáról.

21. Határozattervezet Marosvásárhely és a helyi tanács egy küldöttségének szeptember 30 – október 5. közötti, a németországi Ilmenauba történő kiszállásának a helyi költségvetésből valutában való finanszírozásáról.

22. Határozattervezet Marosvásárhely és a helyi tanács egy küldöttségének október 23-31. közötti, a moldovai Kisinyovba történő kiszállásának a helyi költségvetésből valutában való finanszírozásáról.

23. Határozattervezet egy Marosvásárhely, Raktár utca 24. szám alatti 2.000 négyzetméteres terület nyilvános árverésen való eladásának elfogadásáról.

24. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal szakapparátusába tartozó Iskolaügyi Igazgatóság státusjegyzékének és szervezeti vázlatának az elfogadásáról.

25. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 231/2017. július 27-i, a Marosvásárhely közterületein található parkolókat és a fizetéses parkolókat üzemeltető és fenntartó közszolgálat szervezési és működési szabályzatának elfogadásáról szóló határozata 102. cikkelyének a módosításáról.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1165
Tegnap:944
A héten:1165
A hónapban:32948
Összesen5196291