Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Decembrie 2023  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

ÎNCĂTUŞARE SUSPECŢI PERICULOŞI

În virtutea bunei colaborări dintre instituţiile noastre, în seara zilei de 09.04.2011, un echipaj aparţinând Poliţiei Municipiului Tg.Mureş, a solicitat sprijinul unei patrule de intervenţie a Poliţiei Locale în vederea punerii în executare a unui mandat de reţinere a 2 persoane L.A şi Cs.A, ambele cu domiciliul în Tg.Mureş, suspecte de săvârşirea unei tâlhării şi a unei tentative de viol. În momentul pătrunderii în imobil, respectivii au opus rezistenţă devenind agresivi, motiv pentru care agenţii Poliţiei Locale au intervenit în forţă, i-au încătuşat şi predat colegilor de la  Poliţia Municipiului Tg.Mureş pentru continuarea cercetărilor.

PRINDERE ÎN FLAGRANT

Agentul B.M. angajat al Poliţiei Locale Tg.Mureş, aflat în afara orelor de program, a surprins şi reţinut pe numitul S.I. din Tg.Mureş, în timp ce sustrăgea bunuri din complexul alimentar „DARINA” situat în cartierul 1848. Cel în cauză a fost pus la dispoziţia poliţiştilor cu atribuţii pe linia întocmirii actelor premergătoare cu privire la cercetarea penală.

TULBURAREA ORDINII PUBLICE

Agenţii Poliţiei Locale au sancţionat în perioada 04 – 10.04.2011, un număr de 46 persoane care au încălcat normele de conduită socială, privind ordinea şi liniştea publică, fapte prevăzute de  Legea nr. 61/1991R, mai relevante fiind următoarele situaţii:

- în data de 05.04.2011, o patrulă a Poliţiei Locale aflându-se în serviciu pe str. Viitorului, în dreptul dispensarului medical, i-a surprins pe numiţii V.S., V.P., K.K. şi C.S., care conturbau liniştea locatarilor, cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional;

- ca urmare a sesizării telefonice primite la ofiţerul de serviciu al Poliţiei Locale, un echipaj mobil s-a deplasat la data de 06.04.2011, pe B-dul 1 Dec. 1918, nr. 279, unde numitele M.L. cu domiciliul în Apold şi H.B., cu domiciliul în Sovata, tulburau liniştea locatarilor prin nivelul ridicat al instalaţiei de sonorizare. Cele în cauză au fost sancţionate contravenţional şi somate să respecte legislaţia în vigoare;

- în seara zilei de 09.04.2011, o patrulă de intervenţie aparţinând Poliţiei Locale a aplanat în cartierul Valea Rece, un conflict între M.P. şi K.E., care pe fondul consumului de alcool, au provocat scandal, deranjând ordinea şi liniştea publică. Persoanele implicate au fost sancţionate contravenţional;

- numiţii S.M. şi L.V., ambii cu domiciliul în localitatea Corunca, au fost surprinşi de agenţii Poliţiei Locale în data de 10.04.2011, în timp ce consumau băuturi alcoolice în zona parcului de joacă „Record” aflat în cartierul Mureşeni, respectivii fiind sancţionaţi contravenţional.

STAŢIONĂRI NEREGULAMENTARE PE DOMENIUL PUBLIC

În perioada de referinţă au fost constatate şi sancţionate un număr de 284 fapte aflate sub incidenţa Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007, art. 26, alin. 1, care prevede sancţiuni pentru oprirea, staţionarea şi parcarea autovehiculelor în locuri interzise.

De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 7, lit. h) din Legea nr. 155/2010, au fost ridicate un număr de 36 autovehicule staţionate/parcate neregulamentar. Reamintim târgu-mureşenilor  faptul că pentru asemenea fapte, se aplică şi 2 puncte penalizare ca pedeapsă complementară.

COMERŢ STRADAL NEAUTORIZAT

Agenţii Poliţiei Locale au surprins la data de 04.05.2011, pe numiţii G.M. şi G.D., domiciliaţi în comuna Ulieş, judeţul Harghita, în timp ce ofereau spre vânzare drujbe, fără a deţine autorizaţie eliberată în acest sens de municipalitate. Cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu HCL nr. 20/2008, art. 22, iar marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

ACŢIUNE ÎNTREPRINSĂ DE DIRECŢIA POLIŢIA LOCALĂ

ÎMPREUNĂ CU S.C. LOCATIV S.A.

Agenţii Poliţiei Locale au însoţit în zilele de 04, 06, şi 07,04.2011, angajaţii SC Locativ SA în acţiunea de verificare a chiriaşilor din blocurile de locuinţe aflate în administrarea societăţii susmenţionate, acţiunea desfăşurându-se fără incidente.

 

„POLIŢIA LOCALĂ – ORDINE ŞI SIGURANŢĂ”

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL

 

buton program transport local

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:1313
Ieri:722
Săptămânal:1313
Lunar:10857
Toate4896039