Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

A polgármester 2017. március 9-i 1006-os számú rendelete értelmében rendkívüli ülésre hívjuk össze a marosvásárhelyi tanácsot március 15-én, szerdán 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe,

a következő napirenddel:

1. Határozattervezet A Marosvásárhelyi 7-es Számú Általános Iskola felújítása elnevezésű projekt munkálatai engedélyeztetésére vonatkozó dokumentáció, illetve a műszaki-gazdasági mutatók elfogadásáról.

2. Határozattervezet a Marosvásárhelyi 7-es Számú Általános Iskola felújítására vonatkozó beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás olyan kiadási kategóriákra vonatkozik, amelyeket nem fedeznek a helyi fejlesztést célzó országos program révén az állami költségvetésből.

3. Határozattervezet A marosvásárhelyi Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítása és homlokzatának felújítása elnevezésű projekt munkálatai engedélyeztetésére vonatkozó dokumentáció, illetve a műszaki–gazdasági mutatók elfogadásáról.

4. Határozattervezet a marosvásárhelyi Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítására és homlokzatának felújítására vonatkozó beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás olyan kiadási kategóriákra vonatkozik, amelyeket nem fedeznek a helyi fejlesztést célzó országos program révén az állami költségvetésből.

5. Határozattervezet a marosvásárhelyi Avram Iancu szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

6. Határozattervezet a marosvásárhelyi Avram Iancu szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

7. Határozattervezet a marosvásárhelyi Elektromaros szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

8. Határozattervezet a marosvásárhelyi Elektromaros szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

9. Határozattervezet a marosvásárhelyi Gheorghe Şincai szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszíroznak.

10. Határozattervezet a marosvásárhelyi Gheorghe Şincai szakközépiskola új oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből, mely finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

11. Határozattervezet a marosvásárhelyi Aurel Persu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

12. Határozattervezet a marosvásárhelyi Aurel Persu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

13. Határozattervezet a marosvásárhelyi Ion Vlasiu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

14. Határozattervezet a marosvásárhelyi Ion Vlasiu szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztést célzó országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

15. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Săvulescu mezőgazdasági szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

16. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Săvulescu mezőgazdasági szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás a helyi fejlesztési országos program keretében az állami költségvetésből nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

17. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Vuia szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

18. Határozattervezet a marosvásárhelyi Traian Vuia szakközépiskola új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

19. Határozattervezet a marosvásárhelyi Művészeti Szaklíceum új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszereléséről, mely beruházást a helyi fejlesztést célzó országos programból finanszírozzák.

20. Határozattervezet a marosvásárhelyi Művészeti Szaklíceum új, oktató jellegű és szaktermi eszközökkel és bútorzattal való felszerelésének finanszírozásáról a helyi költségvetésből – a finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztési országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

21. Határozattervezet a 2017. február 23-i 48-as számú tanácsi határozat módosításáról „Az 1918. December 1. út korszerűsítése Marosvásárhely municípium bejáratától a Tulipán utcáig, illetve a Ştefan cel Mare utcától a Rózsák teréig" elnevezésű beruházás műszaki-gazdasági mutatóira vonatkozóan.

22. Határozattervezet „Az 1918. December 1. út korszerűsítése Marosvásárhely municípium bejáratától a Tulipán utcáig, illetve a Ştefan cel Mare utcától a Rózsák teréig" elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem finanszírozott kiadási kategóriákra vonatkozik.

23. Határozattervezet a 2016. november 24-i, 98-asszámú tanácsi határozat módosításáról „A Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-híd főjavítása, Călăraşilor utca" elnevezésű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

24. Határozattervezet „A Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-híd főjavítása, Călăraşilor utca" elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

25. Határozattervezet a 2017. február 23-i 50-es számú tanácsi határozat módosításáról, A Dózsa György utca korszerűsítése a Termés utcától a Rózsák teréig elnevezésű projekt műszaki–gazdasági mutatóinak elfogadásáról.

26. Határozattervezet A Dózsa György utca korszerűsítése a Termés utcától a Rózsák teréig elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztést célzó országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

27. Határozattervezet a 2017. február 23-i 49-es számú tanácsi határozat módosításáról, A Forradalom utca – Köztársaság tér – 1989. December 22. út korszerűsítése elnevezésű projekt műszaki–gazdasági mutatóinak elfogadásáról.

28. Határozattervezet A Forradalom utca – Köztársaság tér – 1989. December 22. út korszerűsítése elnevezésű beruházás helyi költségvetésből való finanszírozásáról, mely finanszírozás az állami költségvetésből a helyi fejlesztési országos program keretében nem támogatott kiadási kategóriákra vonatkozik.

29. Határozattervezet a marosvásárhelyi Városi Hatóság megalakításának jóváhagyásáról.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu

Újdonságok

buton ghiseu online impozite taxe hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:422
Tegnap:1332
A héten:8004
A hónapban:22302
Összesen3744861