Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

A polgármester 2017. január 20-i 164-es rendelete értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot január 26-án, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet Novák Csaba Zoltán helyi tanácsosi mandátumának a megszűnéséről és egy helyi tanácsosi hely üressé nyilvánításáról.

2. Határozattervezet Ceana Daniela Edith helyi tanácsosi mandátumának a megszűnéséről és egy helyi tanácsosi hely üressé nyilvánításáról.

3. Határozattervezet egy helyi tanácsosi mandátum érvényessé nyilvánításáról a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Maros megyei szervezete részéről.

4. Határozattervezet egy helyi tanácsosi mandátum érvényessé nyilvánításáról a Szociáldemokrata Párt Maros megyei szervezete részéről.

5. Határozattervezet az övezeti városrendezési terv városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról – az UTR kiigazítása a Dorobanţilor utca 1–11. szám alatti Topmed Egészségügyi Központ bővítéséhez szükséges intézkedések meghozatala végett, figyelembe véve a vonatkozó helyi városrendezési szabályzatot. Haszonélvezők: Topmed Egészségügyi Központ Kft., Gomotârceanu Florin és Gomotârceanu Adriana.

6. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére a C-tin Hagi Stoian utcában, városrendezési dokumentációjának a jóváhagyására. Tulajdonos-haszonélvező: Rusu Teofil és Rusu Camelia Cristina.

7. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére és bejáratok kialakítására a Remeteszeg utca 198. szám alatt városrendezési dokumentációjának a jóváhagyására. Tulajdonos-haszonélvező: Tănase Corneliu, és Tănase Viorica.

8. Határozattervezet az övezeti városrendezési terv – városrendezési szabályozások meghatározása egy termelésre, raktározásra és áruküldésre alkalmas épület építésére a Dózsa György utca 155. szám alatt városrendezési dokumentációjának a jóváhagyására, figyelembe véve a vonatkozó helyi városrendészeti szabályzatot. Haszonélvező: a CIE Matricon Rt.

9. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány egyéni lakóház építésére a Vasile Săbădeanu 3. szám alatt, városrendezési dokumentációjának a jóváhagyására. Tulajdonos-haszonélvező: Hagău Ioan Grigore és Hagău Maria-Mirela.

10. Határozattervezet az övezeti városrendezési terv – a meglévő egységek mellé újabb helyiségek építése és bővítése, valamint meglévők rendeltetésének a megváltoztatásáról a Gheorghe Marinescu u. 38. szám alatt urbanisztikai dokumentációjának a jóváhagyására, figyelembe véve a vonatkozó helyi városrendezési szabályzatot. Haszonélvező: a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem

11. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – terület felosztása lakások építése végett a Vasile Săbădeanu utcában (Remeteszeg utca 2. szám) urbanisztikai dokumentációjának a jóváhagyásáról, figyelembe véve a vonatkozó helyi városrendezési szabályzatot. Tulajdonos-haszonélvező: Oltean Nicu-Daniel és Oltean Dana Otilia.

12. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére a Zeno Vancea utcában városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról. Kezdeményezők: Orza Bogdan és Orza Raluca Ioana.

13. Határozattervezet a részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére a C-tin Hagi Stoian utcában városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról. Haszonélvezők: Marocico Vasile és Marocico Emilia.

14. Határozattervezet a 2016. évi költségvetés kiigazításáról, a polgármester 2016. 12. 07-i 5035-ös, 2016. 12. 22-i 5177-es és a 2016. 12. 29-i 5190-es rendeleteinek az érvényesítése által.

15. Határozattervezet pénzügyi, kényszer-végrehajtási és egyéb iratok kibocsátásának a jóváhagyásáról a polgármesteri hivatal pénz- és adóügyi osztálya által, az erre felhatalmazott személyek aláírása és pecsét hiányában.

16. Határozattervezet a 2015. november 26-i 301-es tanácsi határozattal jóváhagyott haszonbérlet tárgya elhelyezésének a módosításáról, ami egy Marosvásárhely köztulajdonát képező, a Ligetben lévő 124 négyzetméteres terület nyilvános versenytárgyaláson való haszonbérbe adására vonatkozik kereskedelmi helyiség kialakítása végett.

17. Határozattervezet a felértékelési jegyzékek adatainak a jóváhagyásáról, amelyek alapját képezik a 2017-es év folyamán megkötendő haszonbérleti szerződésekkel kapcsolatos járandóságok kiszámolásának.

18. Határozattervezet egy Gheorghe Marinescu utcai 1000 négyzetméteres terület ingyenes használatba adásáról az Országos Lakásügynökségnek arra az időszakra, ameddig tart az egészségügyben dolgozó fiataloknak szánt lakások építése.

19. Határozattervezet a 2017-es évre szóló helyi érdekeltségű munkatervről a garantált minimálbér haszonélvezőire vonatkozóan.

20. Határozattervezet a szociális ügyosztály felépítési és működési szabályzatának a módosításáról és kiegészítéséről.

21. Határozattervezet egy 20 négyzetméteres, a Jean Monnet utcában lévő területnek a város tulajdonába való átvételéről Cătană Ştefan és Cătană Elena tulajdonából.

22. Határozattervezet egy 25 négyzetméteres, a Pomilor utcában lévő területnek a város tulajdonába való átvételéről Ghiurca Ioan és Andreica Maria Iuliana tulajdonából.

23. Határozattervezet egy 942 négyzetméteres, a Remeteszeg utcában lévő területnek a város tulajdonába való átvételéről Naste Emilia Maria és Palcu Marius tulajdonából.

24. Határozattervezet a 2007. március 29-i 124-es, azon járművek nyilvántartására vonatkozó tanácsi határozat módosításáról és kiegészítéséről, amelyekre nincsen bejegyzési kötelezettség.

25. Határozattervezet a közterület-kezelő szakosztály által nyújtott szolgáltatások ellenértékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre, valamint bizonyos bírságok bevezetéséről, amelyeket ez az osztály kiróhat.

26. Határozattervezet társulási szerződés megkötéséről egy polgári egység létrehozása végett a város, valamint az Administraţie şi Turism Kft. között.

27. Határozattervezet a Tutaj utca 2. szám alatti Maros Szabadidő- és Sportközpontban a haszonbérbe, illetve bérbe adott területek után járó adókedvezményekről.

28. Határozattervezet a Maros Szabadidő- és Sportközpontban, valamint a Mircea Birău fedett uszodában 2017-ben nyújtott szolgáltatások ellenértékéről.

29. Határozattervezet az állami, szociális lakások, a visszaszolgáltatott ingatlanokból kilakoltatott személyeknek járó, illetve nyugdíjasoknak szánt lakások odaítélésénél felállított elsőbbségi sorrend meghatározásáról a 2017-es évre.

30. Határozattervezet egy, a várost képviselő küldöttség február 13–18. közötti stuttgarti (Németország) kiszállásával járó költségek helyi költségvetésből való fedezéséről.

31. Határozattervezet a marosvásárhelyi idősotthonban ellátott személyek havi ellátási költségeinek, valamint a bentlakókra háruló összeg jóváhagyásáról a 2017-es évben – szociális szolgáltatási kód 8730CR-V-I.

32. Határozattervezet az Országos Lakásügynökség által épített, Marosvásárhely területén levő lakások bérének újraszámolásáról.

33. Határozattervezet a város erdőalapjából 2017-ben begyűjtendő famennyiség kitermelésére és szállítására (az autóúttól a raktárig) szervezendő versenytárgyalás legmagasabb kikiáltási ára jóváhagyásáról.

34. Határozattervezet a város erdőalapjából 2017-ben begyűjtendő famennyiség legalacsonyabb kikiáltási árának jóváhagyásáról.

35. Határozattervezet Roşca Titus Emil mérnöknek a város jogi képviseletére való felhatalmazásáról az Országos Erdőgazdálkodási Hivatallal, az Erdőőrséggel, a Környezetvédelmi Minisztériummal és más, illetékes, engedélyezett, illetve jóváhagyott fórumokkal való kapcsolatban.

36. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Helyi Tanács szervezési és működési szabályzatának jóváhagyásáról.

37. Határozattervezet a marosvásárhelyi szociális ellátási egységek támogatásának jóváhagyásáról az 1998. évi 34-es számú, a szociális ellátási egységeket létesítő és működtető, jogi személyiséggel rendelkező romániai egyesületek és alapítványok támogatására vonatkozó törvény értelmében.

38. Határozattervezet a marosvásárhelyi Nagydisznódi (Cisnădiei) utca 13. szám alatti tömbháznak a 2014. december 13-ai gázrobbanásban megrongálódott lakásai tulajdonosainak támogatásáról.

39. Határozattervezet a hőszigetelési illeték bevezetéséről 5 éves időszakra azon lakástulajdonosok számára, akiknek elmaradásuk van három marosvásárhelyi tömbház hőszigetelése során a rájuk eső rész kifizetésénél.

40. Határozattervezet a hőszigetelési illeték bevezetéséről 1–3 éves időszakra azon lakástulajdonosok számára, akiknek elmaradásuk van a 2007–2013-as időszakra vonatkozó Regionális Operatív Program 1-es elsőbbségi tengelye keretében egyes marosvásárhelyi tömbházaknál végzett hőszigetelés során a rájuk eső rész kifizetésénél.

41. Határozattervezet a 187-es számú, 2015. július 30-i helyi tanácsi határozat módosításáról a tanintézmények ügykezelésében levő, és a város tulajdonához tartozó helyiségek havi, négyzetméterre kiszámított bérleti alapdíjára vonatkozóan.

42. Határozattervezet a helyi költségvetésből a 2016–2017-es versenyidényre kiutalandó összegekről a BC Mureş, az ASA 2013 Futballklub, az A.C.S. Universitar és a C.S. City-Us Marosvásárhely helyi sportklubok számára.

43. Határozattervezet a városi jegyző egyéni teljesítményének a felmérésére vonatkozó javaslatról.

44. Határozattervezet bizonyos, a város tulajdonában lévő, nem lakás rendeltetésű helyiségek bérleti szerződésének a meghosszabbításáról.

45. Határozattervezet egy területnek a város köztulajdonából a magántulajdonába való átvételéről.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Események

afis 1 iunie s 2023

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1451
Tegnap:975
A héten:1451
A hónapban:39044
Összesen4614594