Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  December 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

Összehívó

 

 A polgármester 2016. november 18-i 3281-es számú rendeletének értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot november 24-én, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

1. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „övezeti városrendezési terv a környék funkcionálissá tétele tömbházépítés végett, közszolgáltatási helyiségekkel a földszinten" az Arató utcában, a vonatkozó városrendezési szabályzat értelmében, haszonélvező: Jako Prest Serv Kft.

2. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány lakóház építésére" a C-tin Hagi Stoian utcában, haszonélvezők Fărcaş Vasile és Fărcaş Viorica.

3. Határozattervezet a városrendezési dokumentáció jóváhagyásáról: „részletes városrendezési terv – elhelyezési tanulmány földszintes lakás építésére a Szabadi úton, haszonélvezők Meruţă Cosmin és Meruţă Mioara.

4. Határozattervezet a klímaváltozáshoz való igazodásra vonatkozó marosvásárhelyi stratégia és akcióterv jóváhagyásáról.

5. Határozattervezet a város tulajdonában lévő, nem lakás rendeltetésű helyiségek odaítélési feltételeinek a jóváhagyásáról.

6. Határozattervezet a város tulajdonában lévő 22 négyzetméteres terület közvetlen haszonbérbe adásáról Şerban Ioan és felesége, Ana javára.

7. Határozattervezet a hőszigetelési illeték bevezetéséről 1-3 éves időszakra azon lakástulajdonosok számára, akiknek elmaradásuk van a tömbházak hőszigetelése során rájuk eső rész kifizetésénél.

8. Határozattervezet a főjavítás a Déda–Marosvásárhely vasútvonal fölött átívelő Maros-hídon beruházás gazdasági-műszaki mutatóinak a jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet egyes területi közigazgatási egységek Aqua Invest Mureş közösségek közötti fejlesztési egyesülethez való csatlakozásának a jóváhagyásáról.

10. Határozattervezet a PAED 2013-2020 – Fenntartható Energiáért Akcióterv Marosvásárhelyen a 2013-2015-ös időszakra szóló gyakorlatba ültetésére vonatkozó beszámoló jóváhagyásáról.

11. Határozattervezet bérleti szerződés aláírásáról a város, valamint a Vijf Broden En Twee Vissen Romania Marosvásárhely Alapítvány között.

12. Határozattervezet a részvényesi közgyűlés képviselőjének a megbízásáról, hogy jóváhagyja az Aquaserv Rt. december 8-i különleges részvényesi közgyűlésének a napirendjén szereplő dokumentumokat

13. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2013. december 18-i 349-es határozatában foglalt, a taxis szállítást végző járműveknek szánt állandó várakozóhelyek helyzete második melléklete módosításának a jóváhagyásáról.

14. Határozattervezet egy területnek a városi köztulajdonból a városi magántulajdonba való áthelyezéséről.

15. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács szervezési és működési szabályzatának a jóváhagyásáról.

16. Határozattervezet Marosvásárhely 2016-os költségvetésének a módosításáról.

17. Határozattervezet a 2017. évi helyi adókról és illetékekről.

18. Határozattervezet bizonyos különleges illetékek jóváhagyásáról a 2017-es évre.

19. Határozattervezet a Főépítészi Igazgatóság által kiszabott különleges illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

20. Határozattervezet a Főépítészi Igazgatóság hatáskörébe tartozó szolgáltatások, bizonylatok, engedélyek és jóváhagyások fejében megszabott helyi illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

21. Határozattervezet a Műszaki Igazgatóság által nyújtott szolgáltatások fejében megszabott díjszabások jóváhagyásáról a 2017-es évre.

22. Határozattervezet bizonyos illetékek jóváhagyásáról a gazdasági egységek és közélelmezési egységek működési engedélyeinek a kibocsátása, kiegészítése és módosítása, valamint a taxis szállításhoz szükséges engedélyek kibocsátása végett a 2017-es évre.

23. Határozattervezet a Területalap és Mezőgazdasági Regiszter szakosztály által kiszabott bizonyos sajátos illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

24. Határozattervezet az országos lakosság-nyilvántartó regiszterben szereplő személyes adatok kibocsátása fejében megszabott különleges illeték és az erre vonatkozó szabályzat jóváhagyásáról.

25. Határozattervezet a Lakosság-nyilvántartó Hivatal által megszabott különleges illetékek értékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

26. Határozattervezet a Városi Virágkertészet és Zöldövezetek Igazgatósága által megszabott különleges illetékek jóváhagyásáról a 2017-es évre.

27. Határozattervezet a Városi Közszolgáltatások szakosztály által nyújtott szolgáltatások ellenértékének a jóváhagyásáról a 2017-es évre.

28. Határozattervezet egyes, nem lakás rendeltetésű helyiségekre vonatkozó bérleti szerződések meghosszabbításáról, valamint egy, a város tulajdonában lévő helyiség odaítéléséről.

29. Határozattervezet a város és a Marosvásárhelyi Állatkert Alapítvány közötti társulási szerződés jóváhagyásáról.

30. Határozattervezet egy 415 négyzetméteres, az Alma utca 28.szám alatti terület Pop Teodor és Pop Camelia Angela tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

31. Határozattervezet a Marosvásárhely általános városrendezési terve dokumentáció érvényességének a meghosszabbításáról, a helyi városrendezési szabályzat értelmében, haszonélvező a város.

32. Határozattervezet egy 100 négyzetméteres, a Gyümölcsfa utcában levő területnek a Covrig Ilie és Covrig Elena tulajdonából a város tulajdonába való átvételéről.

33. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2016. évi 39-es számú, a hőszigetelési illeték bevezetésére vonatkozó határozata 3. cikkelyének a kiigazításáról.

34. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2016. évi 40-es számú, a hőszigetelési illeték bevezetésére vonatkozó határozata 3. cikkelyének a kiigazításáról.

35. Határozattervezet társulási szerződés kötéséről egy civil szervezet létrehozása végett a város, valamint az Administraţie şi Turism Kft. között.

36. Határozattervezet egy FIDIC-szerződésekre szakosodott ügyvédi iroda megbízásáról, amely jogi tanácsadást nyújt és jogi képviseletet biztosít a bíróságon a marosvásárhelyi 30 hektáros zagytározó rehabilitálását célzó projekt kapcsán.

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

buton MOL hu

 

buton program transport local hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend hu
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:401
Tegnap:1692
A héten:2093
A hónapban:4077
Összesen4889259