Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Május 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

  Összehívó

 

A polgármester 2016. szeptember 23-i 2747-es számú rendeletének értelmében soros ülésre hívják össze a marosvásárhelyi tanácsot szeptember 29-én, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe, a következő napirenddel:

 1. Határozattervezet hőszigetelési díj létrehozásáról, 5 éves időszakra, a Brassó utca 12. szám alatti (II-es tétel) tömbházban levő két lakrész tulajdonosai esetében.

2. Határozattervezet hőszigetelési díj létrehozásáról, 3 éves időszakra, a Gheorghe Marinescu utca 31-es (IV-es tétel) tömbház 53 lakrészének a tulajdonosai esetében.

3. Határozattervezet a Cisnădie utca 13. szám alatti tömbház javítási és állag-megerősítési munkálatainak a helyi költségvetésből való finanszírozásáról, ennek fejében a város haszonbérbe veszi a Cisnădie utca 13-15. szám alatti tömbház tetőterét és manzárdszintet alakít ki, amit majd bérbe ad.

4. Határozattervezet a Locativ Rt. ügykezelésében levő nem lakás rendeltetésű helyiségekkel kapcsolatos versenytárgyalások lebonyolításáért felelős bizottság összetételének a megújításáról.

5. Határozattervezet az 1998. évi 34-es, szociális ellátási egységeket létrehozó és működtető, jogi személyiséggel rendelkező egyesületek és alapítványok támogatására vonatkozó törvény alapján benyújtott pályázatok elbírálását végző bizottság összetételének a módosításáról.

6. Határozattervezet egy övezeti városrendezési terv – Szabályozások és épület-átalakítás közélelmezési egységgé, és a működéshez szükséges melléképületek megépítése a Nyár utca 55. szám alatt, a vonatkozó városrendezési szabályzat értelmében – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

7. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv – Helyszíni tanulmány elkészítése családi ház építése végett a Grigore Ploeşteanu utcában, szám nélkül, tulajdonos-haszonélvező Dósa Szabolcs-Csaba – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

8. Határozattervezet egy részletes városrendezési terv - Helyszíni tanulmány elkészítése családi ház építése végett, bejárat szabályozása a Constantin Hagi Stoian utcában, szám nélkül, tulajdonos-haszonélvező Faluvégi István-Leopold és Faluvégi Ramóna – városrendezési dokumentációjának a jóváhagyásáról.

9. Határozattervezet egy Görgény utcában levő 126 négyzetméteres területnek Biblia Francisc tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

10. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, az Alma utcában levő 30 négyzetméteres területnek Kiss Tamás tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

11. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Görgény utcában levő 482 négyzetméteres területnek Frâncean Victor-Marius tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

12. Határozattervezet a Fasor utca 2. szám alatt levő 20 négyzetméteres területnek Ianos Aura-Ionela tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

13. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Remeteszegi utcában levő 76 négyzetméteres területnek a MACO CONSTRUCT KFT. tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

14. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Constantin Hagi Stoian utcában levő 57 négyzetméteres területnek Nicoară Daniel és Nicoară Loredana tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

15. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Constantin Hagi Stoian utcában levő 2914 négyzetméteres területnek Păştin Mircea Laurenţiu tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

16. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Görgény utcában levő 328 négyzetméteres területnek Bârsan Dumitru tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

17. Határozattervezet egy Marosvásárhelyen, a Nagy Szabó Ferenc utca 2. szám alatt levő 119 négyzetméteres területnek Bartha Béla és Bartha Irén tulajdonából a város tulajdonába kerüléséről.

18. Határozattervezet az elsődleges támogatási irányvonalról a szociális ellátás terén a 2017-es évre vonatkozólag.

19. Határozattervezet a Segesvári út – 1918. December 1. sugárút körforgalmának korszerűsítése nevű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

20. Határozattervezet a Dózsa György utca – 1848-as sugárút forgalmának akadálymentesítése nevű projekt műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

21. Határozattervezet egy, a város területéhez tartozó 43 négyzetméteres terület közvetlen koncesszióba adásáról a Modent Kft. javára.

22. Határozattervezet a lakhatással egybekötött szociális szolgáltatást nyújtó marosvásárhelyi idősotthon véleményező tanácsa tagjainak jóváhagyásáról.

23. Határozattervezet nem lakás rendeltetésű helyiségek bérleti szerződésének meghosszabbításáról, illetve egy, a város tulajdonában levő helyiség odaítéléséről.

24. Határozattervezet a marosvásárhelyi Kulturális és Tudományegyetem felépítésére és működési szabályzatára vonatkozó 2014. november 27-ei 379-es számú helyi tanácsi határozat módosításáról.

25. Határozattervezet új tagok kinevezéséről a Maros Kosárlabdaklub, Marosvásárhelyi ASA 2013 labdarúgóklub, Marosvásárhelyi Egyetemi Sportklub Egyesület, Marosvásárhelyi City Us Sportklub vezetőtanácsaiba.

 

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Események

afis 1 iunie s 2023

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1329
Tegnap:975
A héten:1329
A hónapban:38922
Összesen4614472