Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Calendarul evenimentelor

<<  Aprilie 2024  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 3.034 din data de 20 noiembrie 2015, se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 26 noiembrie 2015 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pentru anul 2016.

2.Proiect de hotărâre privind desemnarea unui nou reprezentant în Consiliul Consultativ al Căminului pentru persoane vârstnice.

3.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului Adunării Generale a Acţionarilor, d-na Karacsony Erdei Etel,să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 16.12.2015, a S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind sprijinirea activităţii de voluntariat din cadrul Municipiului Tîrgu Mureş şi a Serviciilor publice din subordinea Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pentru anul 2015.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pe anul 2016.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor taxe speciale pe anul 2016.

8.Proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului taxelor locale pentru emiterea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor în anul fiscal 2016, aferente activităţii Direcţiei Arhitect Şef.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului unor taxe speciale ce vor fi percepute de Direcţia ”Arhitect Şef” pentru anul 2016.

10.Proiect de hotărâre privindaprobarea nivelului unor taxe pentru emiterea, completarea şi modificarea avizelor de funcţionare pentru desfăşurarea unor activităţi economice, aautorizaţiilor de funcţionare pentru unităţi de alimentaţie publică, precum şi a autorizaţiilor pentru executarea serviciului de transport în regim de taxi pentru anul 2016.

11.Proiect de hotărâre privind stabilirea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Fond Funciar şi Registrul Agricol pe anul 2016.

12.Proiect de hotărâre privindaprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul public – Administraţia domeniului public pentru anul 2016.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” şi Bazinul Acoperit Piscina “ ing. Mircea Birău” pentru anul 2016.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate de către Serviciul Public de Utilităţi Municipale pentru anul 2016.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor speciale percepute de Administraţia Grădinii Zoologice, pentru anul 2016.

16.Proiect de hotărâre privind aprobarea contravalorii serviciilor prestate pe anul 2016, de către Serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului şi a taxei speciale privind furnizarea datelor cu caracter personal din Registrul naţional de evidenţă a persoanelor.

18.Proiect de hotărâre privind unele măsuri de reglementare a amplasării mijloacelor de semnalizare rutieră şi a reţelelor de iluminat public pe aliniamentele stradale, cât şi pe unele proprietăţi ale persoanelor fizice sau juridice, în raport cu arborii ornamentali de pe aceste aliniamente.

19.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş nr. 291 din 05.11.2015 referitoare la numirea în calitate de reprezentanţi ai Consiliului local municipal Tîrgu Mureş.

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 124 mp aparţinând domeniului public al Municipiului Tîrgu Mureş situat în Parcul Sportiv Municipal în vederea amenajării unui spaţiu comercial.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2015, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr. 1470/2002 republicate.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – lotizare teren şi stabilire reglementări pentru construire locuinţe”, str. Remetea, fn, cu regulamentul local de urbanism aferent, proprietar – beneficiar S.C. Maco Construct S.R.L.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Serviciului Public Administraţia Domeniului Public.

24.Proiect de hotărâre privind reactualizarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare pentru activităţile de deratizare, dezinfecţie, dezinsecţie şi tratamente fitosanitare în Municipiul Tîrgu Mureş.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici şi a documentaţiei tehnice pentru proiectul „Reabilitare Imobil Mureşeni nr. 50”.

26.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 404 mp din Tîrgu Mureş str. Episcop Ioan Bob fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Dee Alexandru şi Ferenczi Ileana.

27.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 21 mp din Tîrgu Mureş str. Voinicenilor fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Kayişligil Nicoleta Angela.

28.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 31 mp din Tîrgu Mureş str. Constandin Hagi Stoian fn, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Demian Iosif şi Demian Ana.

29.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 388 mp din Tîrgu Mureş str. Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Comeş Virgil, Comeş Ovidiu Alexandru, Andrei Monica Rozalia, Cotoară Diana Monica şi Comeş Cecilia Anca.

30.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 27 mp din Tîrgu Mureş, str. Pomilor nr. 2, în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Todoran Ciprian şi Todoran Elena Loredana.

31.Proiect de hotărâre privind facilităţile fiscale pentru terenurile aflate în concesiune respectiv închiriate situate în Tîrgu Mureş, str. Plutelor nr. 2 - Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

Alegeri2024

buton MOL

buton program transport local

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton weekend ro
seretirgumures
dastgmures ro
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
Concurs CIPS ro 180
Banner PtaCuzaVodaRO 180
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:648
Ieri:1248
Săptămânal:6166
Lunar:14417
Toate5049429