Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 


A polgármester 2015. szeptember 16-i 2495-ös számú rendelete értelmében összehívják a marosvásárhelyi tanácsot csütörtökön, szeptember 24-én 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyére, a 45-ös terembe a következő
napirenddel:
1. Beszámoló Karácsony Erdei Etel tanácsosnak az Aqua Invest Közösségközi Fejlesztési Egyesület augusztus 13-i gyűlésén való részvételéről.
2. Határozattervezet Sîmpălean Dan Ștefan tanácsosi mandátumának a megszüntetéséről és egy tanácsosi hely megüresedéséről a marosvásárhelyi tanácsban.
3. Határozattervezet Karácsony Erdei Etelnek, a részvényesek közgyűlése képviselőjének a megbízásáról, hogy jóváhagyja az október 7-i részvényesek közgyűlése rendkívüli gyűlésének a napirendi pontjaival kapcsolatos iratokat.
4. Határozattervezet a munkapontok leszögezéséről a pénztárgépek üzembe helyezése végett.
5. Határozattervezet a fő támogatási vonalak meghatározásáról a szociális ellátás terén 2016-ban.
6. Határozattervezet pénzügyi kedvezmények jóváhagyásáról azon ingatlantulajdonosoknak, akik saját költségükön végeztek ingatlan-felújításokat az energetikai költségmegtakarítás érdekében.
7. Határozattervezet pénzügyi kedvezmények jóváhagyásáról azon ingatlantulajdonosoknak, akik saját költségükön végeztek ingatlan-felújításokat a környezeti hatás javítása érdekében.
8. Határozattervezet a Tusnád utca 5. szám alatti ingatlannak a Locativ Rt. ügykezelésébe való átadásáról.
9. Határozattervezet a Maroson átívelő híd – Kárpátok sétány övezet beruházás első forgatókönyve műszaki-gazdasági mutatóinak a jóváhagyásáról és a helyi tanács 2015. augusztus 25-i 223-as határozatának törléséről.
10. Határozattervezet egy együttműködési megállapodás jóváhagyásáról a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a SMURD Alapítvány között a sűrgősségi esetekben beavatkozó különleges járművek közlekedésének a megkönnyítése végett a marosvásárhelyi, jelzőlámpákkal ellátott útkereszteződésekben.
11. Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2001. évi 125-ös, Marosvásárhely közterületét képező javak leltárának kiegészítésére vonatkozó határozata bizonyos részeinek módosításáról és kiegészítéséről, amit a helyi tanács 1999. évi 231-es számú határozatával hagytak jóvá.
12. Határozattervezet egy 16 négyzetméteres, a Remeteszeg utcában (szám nélküli rész) levő területnek Pogăcean Florin Flavius tulajdonából a város tulajdonába való átkerüléséről.
13. Határozattervezet egy áruszállítást végző és 7,5 tonnánál nagyobb súlyú járműnek Marosvásárhelyen való közlekedéséről.
14. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város egy küldöttsége részére a napidíj valutában történő jóváhagyásáról. A delegáció szeptember 29. és október 5. között Ilmenauba (Németország) utazik.
15. Határozattervezet az övezeti urbanisztikai terv és a vonatkozó helyi urbanisztikai szabályzat jóváhagyásáról és egy gázszállító vezeték megépítése céljából a Maros megyei gázsűrítő állomás és a marosvásárhelyi 12-es mérőpannó között, illetve a Marosvásárhely területén levő gázszállító vezetékrendszer korszerűsítése céljából.
16. Határozattervezet egyes intézkedések foganatosításáról a Marosvásárhelyen, a Nagydisznódi utca 13. szám alatti tömbház lakástulajdonosainak támogatására, akik a 2014 decemberében bekövetkezett robbanás miatt károsultak.
17. Határozattervezet a helyi költségvetésből 250.000 lej kiutalásáról bútorzat vásárlása céljából a marosvásárhelyi 16-os napközi otthon részére.
18. Határozattervezet a helyi költségvetésből 750.000 lej + héa kiutalásáról a Szász Albert Sportlíceum sportbázisa korszerűsítésére.
19. Határozattervezet a helyi költségvetésből 3.500.000 lej kiutalásáról a Dr. Bernády György Általános Iskola manzárdosítása és belső homlokzatának felújítása céljából készítendő megvalósíthatósági tanulmány költségeinek fedezésére.
20. Határozattervezet a helyi költségvetésből 1.038.850 lej kiutalásáról az Unirea Főgimnázium manzárdosítási tervére és annak kivitelezésére.
21. Határozattervezet egy egységes kikiáltásos liciteljárás kidolgozásáról a marosvásárhelyi önkormányzat tulajdonában, illetve a tanintézetek adminisztrálásában levő helyiségek bérbeadására vonatkozóan.
22. Határozattervezet a köztisztasági tevékenység szabályozásáról.
23. Határozattervezet Marosvásárhely Megyei Jogú Város kötelezettség vállalásának jováhagyásáról, miszerint pénzügyi támogatást nyújt arra a célra, hogy a város részt vegyen a 2021-es Európa Kulturális Fővárosa címért való versenyben.

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

buton MOL hu

buton program transport local hu

buton program multianual sustinere familii

Grafic lunar colectare deseuri

buton spclep
buton spclep
buton weekend hu
seretirgumures
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:1163
Tegnap:944
A héten:1163
A hónapban:32946
Összesen5196289