Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  August 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 2.041 din data de 24 iulie 2015, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 30 iulie 2015 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Informare privind vizita delegaţiei Consiliului local municipal și a Municipiului Tîrgu Mureş la Baja/Ungaria.

2.Raport privind activitatea asistenţilor personali din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială, în perioada 1 ianuarie 2015 – 30 iunie 2015.

3.Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier local municipal din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România – Organizaţia Judeţeană Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier local al d-lui KIKELI PÁL- ISTVÁN şi declararea ca vacant a unui loc de consilier local în Consiliul local municipal Tîrgu Mureş.

5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2015.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică, a spațiului de 2 mp din incinta Primăriei Municipiului Tîrgu Mureș cu scopul amplasării a 2 automate de băuturi nealcoolice calde.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică a terenului în suprafață de 18.000 mp, pentru construire colector transport gaze între stația de comprimare Mureș și panoul de măsură grup 12 Tîrgu Mureș și lucrări de modernizare sistem transport gaze.

8.Proiect de hotărâre privind modificarea Comisiei de licitaţie numită prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 359 din 04.10.2011 în vederea închirierii prin licitație publică a spațiului situat în Tîrgu Mureș P-ța Victoriei nr. 33.

9.Proiect de hotărâre privind unele măsuri de reglementare a amplasării mijloacelor de semnalizare rutieră şi a reţelelor de iluminat public pe aliniamentele stradale, cât şi pe unele proprietăţi ale persoanelor fizice sau juridice, în raport cu arborii ornamentali de pe aceste aliniamente.

10.Proiect de hotărâre privind alocarea de sume în vederea sprijinirii unităţilor de cult din municipiul Tîrgu Mureş pe anul 2015, în baza O.G. nr. 82/2001 Republicată şi a H.G. nr.1470/2002 republicată.

11.Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.

12.Proiect de hotărâre privind schimbarea destinaţiei apartamentului nr. 2, situat în Tîrgu Mureş, str. Avram Iancu nr. 23, din categoria locuinţelor în categoria spaţiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe.

13.Proiect de hotărâre privind scoaterea unor bunuri din lista bunurilor mobile proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş supuse valorificării, predate în administrare la S.C. Locativ S.A. prin Hotărârea Consiliului local nr. 13/03.08.2012.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea amplasării monumentului eroului paşoptist – autohton Constantin Romanu Vivu.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Proiectare şi execuţie mansardare Colegiul Naţional Unirea”.

16.Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor de bază, lunare, pe mp, la chiriile pentru spaţiile aflate în administrarea unităţilor de învăţământ şi proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea unei sponsorizări având ca obiect o hală aparţinând S.C. Romur S.A. şi aprobarea modelului contractului de sponsorizare.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi indicatorilor tehnico-economici, pentru obiectivul „Demolarea şi amplasarea unei hale în vederea dotării unei şcoli profesionale”.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbului de teren şi clădiri, precum şi încheierea unui contract de închiriere între Municipiul Tîrgu Mureş şi Parohia Romano Catolică nr. 1 Tîrgu Mureş.

20.Proiect de hotărâre privind cuprinderea în contractul de delegare a gestiunii serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare nr. 22/202662/05.03.2010, încheiat cu S.C. Compania Aquaserv S.A. a noilor mijloace fixe aferente Serviciului de alimentare cu apă şi canalizare al Municipiului Tîrgu Mureş, realizate prin investiţii derulate de operator, recepţionate în anii 2010 - 2013.

21.Proiect de hotărâre privind trecerea a două terenuri, ambele în suprafaţă de 27 mp, din Tîrgu Mureş, str. Constandin Hagi Stoian , în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Bosa Adrian Teodor.

22.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 153 mp din Tîrgu Mureş, str. Mărului f. nr., în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Cherecheş Alexandru Iuliu.

23.Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafaţă de 21 mp din Tîrgu Mureş, str. Pomilor nr. 2 , în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş de la Colcer Vlăduţ şi soţia Colcer Anca Nicoleta.

24.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Apaductului nr. 54 - 56, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

25.Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil situat pe str. Negoiului nr. 3 în patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş.

26.Proiect de hotărâre privind mandatul dat reprezentantului autorităţii de a vota în Adunarea Generală a A.D.I. Aqua Invest Mureş modificarea şi completarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare în aria de operare a S.C. Compania Aquaserv S.A. şi în consecinţă aprobarea noului Regulament al serviciului.

27.Proiect de hotărâre privind mandatul dat reprezentantului autorităţii de a vota în Adunarea Generală a A.D.I. Aqua Invest Mureş aprobarea modelelor Contractelor de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare pentru persoanele fizice şi juridice, inclusiv anexele acestora, în aria de operare a S.C. Compania Aquaserv S.A. şi în consecinţă aprobarea noului Regulament al serviciului.

28.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de exploatare în regim de autotaxare a parcărilor şi zonelor de staţionare cu plată aflate pe domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 74/2009.

29.Proiect de hotărâre privind achiziţionarea unui imobil situat în Parcul Municipal.

30.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Construire observator astronomic la Platoul Corneşti”.

31.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Mansardare şi modificare clădire Academia de Sport”.

32.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei necesare pentru amenajarea spaţiilor de funcţionare a Centrului de Excelenţă Tîrgu Mureş.

33.Proiect de hotărâre privind extinderea Cimitirului Municipal Remetea.

34.Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegație din partea Municipiului Tîrgu Mureş, care se va deplasa la Wroclaw/Polonia, Budapesta/Ungaria și Ostrava/Cehia în perioada 14 - 20 septembrie 2015.

35.Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului Tîrgu Mureş şi a Consiliului local, în vederea deplasării la Kecskemét/Ungaria – oraş înfrăţit, în perioada 12 - 15 august 2015.

36.Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a cheltuielilor de deplasare pentru o delegaţie oficială, cu ocazia vizitei la Chişinău/Republica Moldova, în perioada 28 - 30 iulie 2015.

37.Proiect de hotărâre privind aprobarea datelor tehnice referitoare la lucrarea de intervenţii pentru Centrul Social Tîrgu Mureş privind creşterea eficienţei energetice a clădirii şi adaptarea acesteia la schimbările climatice din cadrul Proiectului „Calea Verde pentru o Dezvoltare Durabilă”.

38.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – stabilire reglementări în vederea construirii unui ansamblu rezidenţial nou”, str. Voinicenilor, fn, cu regulamentul local de urbanism aferent, proprietari – beneficiari Teglaş Anica şi Teglaş Daniel.

39.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 344/27.11.2014 referitoare la unele măsuri privind constituirea ASOCIAŢIEI “TÎRGU MUREŞ CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ 2021”.

40.Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de valorificare prin vânzare la licitaţie publică a mijloacelor fixe din proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş, propuse spre scoatere din funcţiune de către S.C. Compania Aquaserv S.A.

41.Proiect de hotărâre privind clarificarea anumitor aspecte tehnice referitoare la derularea contractului de concesiune nr. 276/27.08.2012 a lucrărilor publice privind realizarea obiectivului investiţional „Parcare supraetajată pe str. Horea din Municipiul Tîrgu Mureş”.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton rabla
buton masuri covid19
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:53
Ieri:776
Săptămânal:53
Lunar:9104
Toate4213882