Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Proiecte PNRR

buton pnrr

POIM 2014 - 2020

buton poim

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Ziua informării preventive

ziua inform preventive

fiipregatit.ro

fiipregatit.ro

Eseménynaptár

<<  Február 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
26272829   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

Marosvásárhely polgármesterének 2015. július 24-i 2041-es számú rendelete értelmében soros ülésre hívják össze Marosvásárhely municípium tanácsát 2015. június 30-án,

csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal székhelyére (Győzelem tér 3. szám, 45-ös terem), a következő napirenddel:

 

1. Tájékoztató a marosvásárhelyi tanács és a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal küldöttségének Baján (Magyarország) tett látogatásáról.

2. Beszámoló a szociális ügyosztály keretében alkalmazott személyi gondozók tevékenységéről a 2015. január 1.- június 30. közötti időszakban.

3. Határozattervezet egy helyi tanácsos mandátumának érvényesítéséről az RMDSZ Maros megyei szervezete részéről.

4. Határozattervezet Kikeli Pál-István tanácsosi mandátumának megszűnéséről és egy tanácsosi tisztség betöltetlenné nyilvánításáról a marosvásárhelyi tanácsban.

5. Határozattervezet Marosvásárhely helyi költségvetésének kiigazításáról 2015-re.

6. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal épületében 2 négyzetméteres felület nyilvános árverésen történő bérbeadásáról két, nem alkoholtartalmú meleg italokat forgalmazó automata elhelyezése céljából.

7. Határozattervezet egy 18.000 négyzetméter felületű terület nyilvános árverésen való haszonbérbe adásáról, ahova – a Maros megyei gázssűrítő állomás és a marosvásárhelyi 12-es egység mérőpannója között – gáztartályt építenének, illetve a gázszállító vezetékeken végeznének korszerűsítési munkálatokat.

8. Határozattervezet a helyi tanács 2011.10.04-i 359-s határozatával kinevezett licitbizottság módosításáról a Marosvásárhelyen, a Győzelem tér 33. szám alatti helyiség nyilvános árverésen való bérbeadása céljából.

9. Határozattervezet bizonyos szabályok bevezetéséről forgalmi jelzőtáblák és a közvilágítási hálózat elhelyezése céljából az utak mentén, valamint egyes, magánszemélyek vagy jogi személyek tulajdonát képező területeken, szem előtt tartva a szóban forgó területen lévő díszfákat.

10. Határozattervezet a marosvásárhelyi egyházaknak juttatandó támogatási összegekről, a 2001. évi 82-es, újra közölt kormányrendelet valamint a 2002. évi 1470-es kormányhatározat alapján.

11. Határozattervezet egyes bérleti szerződések meghosszabításáról nem lakás rendeltetésű helyiségek esetében, valamint az önkormányzat tulajdonában levő helyiségek elosztásáról.

12. Határozattervezet a Marosvásárhelyen, az Avram Iancu utca 23. szám alatti 2-es lakrész rendeltetésének megváltoztatásáról, azaz lakás rendeltetésűből nem lakás rendeltetésűvé való átminősítéséről.

13. Határozattervezet bizonyos javaknak a város tulajdonában levő ingóságok jelyzékéről való törléséről, a fent említett javakat értékesítés céljából a Lokativ lakásgazdálkodási vállalat ügykezelésébe utalták a 2012. Augusztus 3-i 13-as helyi tanácsi határozattal.

14. Határozattervezet Constantin Romanu Vivu forradalmár hős emlékművének felállításáról.

15. Határozattervezet az Unirea Főgimnázium manzárdosítása megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

16. Határozattervezet a havi, négyzetméterre számított bérleti alapdíjak megállapításáról a tanintézmények ügykezelésében és Marosvásárhely municípium tulajdonában levő helyiségek esetében.

17. Határozattervezet támogatás elfogadásáról, ami a Romur Rt. tulajdonát képező csarnokra vonatkozik, illetve a szponzorálási szerződés modelljének jóváhagyásáról.

18. Határozattervezet egy csarnok lebontásáról és újraépítéséről szakiskola felszerelése céljából beruházás megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

19. Határozattervezet egy terület- és épületcseréről, valamint bérleti szerződés kötéséről Marosvásárhely municípium és a marosvásárhelyi 1-s római katolikus plébánia között.

20. Határozattervezet a Marosvásárhely víz- és csatornaszolgáltatási ügyosztályához tartozó új állóeszközöknek az Aquaserv Rt.-vel megkötött 22/202662/2010.03.05. számú víz- és csatornaszolgáltatási szerződésbe való belefoglalásáról, ezek a működtető saját beruházásai, amelyek 2010-2013 között kerültek átvételre.

21. Határozattervezet Marosvásárhelyen, a Constantin Hagi Stoian utcában levő két, egyenként 27 négyzetméteres, Bosa Adrian Teodor tulajdonát képező terület átengedéséről Marosvásárhely tulajdonába.

22. Határozattervezet Marosvásárhelyen, az Alma utcában (szám nélkül) levő 153 négyzetméteres, Cherecheș Alexandru Iuliu tulajdonát képező terület átengedéséről Marosvásárhely tulajdonába.

23. Határozattervezet Marosvásárhelyen, a Fasor (Pomilor) utca 2. szám alatti 21 négyzetméteres, Colcer Vlăduț és felesége, Colcer Anca Nicoleta tulajdonát képező terület átengedéséről Marosvásárhely tulajdonába.

24. Határozattervezet egy ingatlan jogi helyzetének rendezéséről, illetve a Marosvásárhely tulajdonában levő, a Vízüzem utca 54-56. szám alatti ingatlan lebontásáról.

25. Határozattervezet egyes intézkedések meghozataláról, hogy a Negoiului utca 3. szám alatti ingatlant ideiglenesen telekeljék Marosvásárhely tulajdonába.

26. Határozattervezet a tanács képviselőjének felhatalmazásáról, hogy megszavazza az Aqua Invest Mures önkormányzatok közötti fejlesztési társulás részvényesi közgyűlésén az Aquaserv működési területén a víz- és csatornaszolgáltatásra vonatkozó szabályzat módosítását és kiegészítését, azaz a szolgáltatás új szabályzatát.

27. Határozattervezet a tanács képviselőjének felhatalmazásáról, hogy megszavazza az Aqua Invest Mures részvényesi közgyűlésén az Aquaserv működési területén a víz- és csatornaszolgáltatásra vonatkozó szerződések modelljét, és mellékleteit a fizikai és jogi személyek részére, azaz a szolgáltatás új szabályzatát.

28. Határozattervezet Marosvásárhely közterületén a helyi tanács 2009. évi 74-es határozatával elfogadott parkolási szabályzat módosításáról és kiegészítéséről.

29. Határozattervezet egy ingatlan megvásárlásáról a Ligetben.

30. Határozattervezet a Somostetőre építendő csillagvizsgáló megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

31. Határozattervezet a Sportakadémia manzárdosítása és módosítása megvalósíthatósági tanulmányának és műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

32. Határozattervezet a marosvásárhelyi Kiválósági Központ helyiségeinek berendezéséhez szükséges összegek kiutalásáról.

33. Határozattervezet a remeteszegi temető területének bővítéséről.

34. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal küldöttsége napidíjának valutában való kifizetéséről a helyi költségvetésből. A delegáció Wroclawba (Lengyelország), Budapestre (Magyarország) és Ostravába (Csehország) utazik 2015. szeptember 14-20. között.

35. Határozattervezet a helyi tanács és a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal küldöttsége napidíjának valutában való kifizetéséről a helyi költségvetésből. A delegáció a testvérváros Kecskemétre (Magyarország) utazik 2015. augusztus 12-15. között.

36. Határozattervezet egy hivatalos küldöttség utazási költségeinek kifizetéséről a helyi költségvetésből. A delegáció Kisinyovba (Moldovai Köztársaság) utazik 2015. július 28-30. között.

37. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Szociális Központnál végzett munkálatok műszaki adatainak jóváhagyásáról az épület energetikai hatékonyságának növelése és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodása céljából, a Zöld út a fenntartható fejlődés felé elnevezésű projekt keretében.

38. Határozattervezet az urbanisztikai dokumentáció – az övezeti urbanisztikai terv és a vonatkozó városrendezési szabályzat – jóváhagyásáról a Szabadi úton (szám nélkül) egy új lakóházegyüttes építése céljából, tulajdonos Teglaș Anica és Teglaș Daniel.

39. Határozattervezet a helyi tanács 2014.11.27-1 344-es, a Marosvásárhely Európa Kulturális Fővárosa 2021 Egyesület létrehozására vonatkozó határozatának módosításáról és kiegészítéséről.

40. Határozattervezet egyes, Marosvásárhely tulajdonában levő állóeszközök értékesítéséről nyílvános átverésen, amelyek leírását az Aquaserv Rt javasolta.

41. Határozattervezet egyes műszaki szempontok tisztázásáról a 2012. 08. 27/276-os koncessziós szerződés esetében, ami a Horea utcai emeletes parkolóház felépítésére vonatkozik.

Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza

buton MOL hu

 

buton program transport local hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

buton spclep
buton weekend hu
dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
Concurs CIPS hu 180
Banner PtaCuzaVodaHU 180
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:38
Tegnap:1505
A héten:3177
A hónapban:26746
Összesen4983919