Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2021  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia
TIMP LIBER 

În fiecare an, pe timpul verii, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul", aglomeraţia de   autoturisme din jurul complexului, coroborată cu neglijenţa unor proprietari, constituie factori favorizanţi pentru comiterea de furturi.
Activităţile preventive derulate în zona complexului în anul precedent au condus la concluzia că numeroşi proprietari de autoturisme – în special din alte judeţe (...) - lasă bunuri la vedere, în interior. Din aceste considerente, Poliţia mureşeană – prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Tg-Mureş, a iniţiat Proiectul  „Asigură-ţi o zi frumoasă!”. Activităţile s-au derulat în perioada 1 iulie-1 septembrie şi s-au axat în special pe prevenirea furturilor din autoturisme.

Alături de Poliţie, în proiect s-au implicat: Primăria Tg-Mureş, Administraţia Complexului”Mureşul”, Poliţia Comunitară Tg-Mureş,
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş, Gruparea de Jandarmi Mobilă Tg-Mureş, Radio Vacanţa, Gelateria ICE CUB şi  Terasa HOT FRESH.
Scopul proiectului a fost menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor/bunurilor acestora în Complexul Mureşul şi străzile adiacente, urmărit prin 2 obiective: informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de prevenire a victimizării şi securizarea zonei complexului prin instituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în a doua parte a săptămânii.

Pe parcursul celor două luni, 90 de persoane (76 de poliţişti, jandarmi, poliţişti comunitari, 14 voluntari) au fost implicate în 80 de acţiuni în teren (48 preventive/de informare, 32 patrulare). În cadrul activităţilor, au fost distribuite peste 1500 de materiale preventive, iar 343 de autoturisme au fost observate cu bunuri în interior. Proprietarii acestora au fost avertizaţi personal, cu sprijinul Radio Vacanţa, asupra riscurilor la care se expun. De un real folos au fost spoturile difuzate de 960 de ori, precum şi cele 17 concursuri cu premii organizate în zilele de sâmbătă şi duminică, la Radio Vacanţa.
Proiectul poate fi considerat un succes, atât din punct de vedere al implicării partenerilor şi organizării activităţilor, cât şi din punct de vedere al evoluţiei situaţiei operative. Astfel, deşi în perioada derulării, în zona vizată de activităţi (patrulare, informare) au fost parcate cca. 50.000 autoturisme, iar complexul a fost vizitat de peste 200.000 cetăţeni, a fost sesizată o singură faptă de furt din autoturism!
Contribuţia Dumneavoastră la succesul proiectului a fost semnificativă, atât prin sprijinul oferit pentru realizarea materialelor de susţinere a activităţilor, cât şi prin cel oferit prin Administraţia Complexului  şi   Poliţia Comunitară.
Dorim să vă adresăm sincere mulţumiri pentru deschiderea cu care v-aţi alăturat din nou eforturilor noastre!

 

Vizualizări: 4217

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com


Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

Noutăți

buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:327
Ieri:2211
Săptămânal:2538
Lunar:25979
Toate3788008