Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

Eseménynaptár

<<  December 2021  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

 

A polgármester 2015. március 20-án kibocsátott rendelete alapján 2015. március 26-án, csütörtökön 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyének 45-ös termébe összehívják a marosvásárhelyi tanács rendes üését, a következő napirenddel:

1.Téjákoztató az amszterdami Natura Artis Magistra állatkertnél tatt munkalátogatásról és tapasztalatcseréről.

2.Határozattervezet a nyilvános gyűléseket engedélyező bizottság összetételéről.

3.Határozattervezet a Marosvásárhelyi tanács és a Sabin Motora ezredes megyei csendőrség közötti társulásról A csendőrség és a helyi közigazgatás közszolgáltatási partnerkepcsolat projekt megvalósításáért.

4.Határozattervezet a 353/2014.11.27-i helyi tanácsi határozat alapján minimis támogatásban részesülő Multinvest Kft.-nek nyújtott segély folyósításáról 2015-ben is.

5.Határozattervezet a 353/2014.11.27-i helyi tanácsi határozat alapján minimis támogatásban részesülő Privo In Kft.-newk nyújtott segély folyósításáról 2015-ben is.

6.Határozattervezet pénzügyi kedvezmények nyújtásáról azon ingatlantulajdonosok számára, akik saját költségükön végeztettek hőszigetelési munkálatokat a tulajdonukba levő épületeken, ezek energetikai teljeítményének növelése érdekében.

7.Határozattervezet pénzügyi kedvezmények nyújtásáról azon ingatlantulajdonosok számára, akik saját költségükön végeztettek javítási munkálatokat a tulajdonukban levő épületeken, exzek szebbé tétele érdekében.

8.Határozattervezet Marosszentannán levő, de Marosvásárhely közigazgatási területéhez tartozó épületek visszamenőleges késedelmi kamatának eltörléséről azon tulajdonosok esetében, akik napirenden fizették az épület- és területadót.

9.Határozattervezet egyes állami tulajdonban levő - a Marosvásárhelyi Tanács által adminisztrált - területek közvetlen bérbeadására vonatkozó 196/2000-es helyi tanácsi határozat 1-es cikkelyének modósításáról.

10.Határozattervezet a Marosvásárhely területén levő, újsáot, papírárut és parkolójegyeket forgalmazó kioszkok felállítására vonatkozó 321/2011.09.29-i helyi tanácsi határozat kiegészítéséről, valamint az erre vonatkozó feladatfüzetre, a versenytárgyalást lefolytató bizottság összetételére és a megvalósíthatósági tanulmányra vonatkozó 336/2013.11.20-i helyi tanácsi határozatot modósító 351/2014.11.27-i helyi tanácsi határozat modósításáról.

11.Határozattervezet a marosvásárhelyi Al. Ioan Cuza Általános Iskola B épületének korszerűsítésére és kibővítésére vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány műszaki-pénzügyi mutatóinak jóváhagyásáról.

12.Határozattervezet a Víkendtelepen levő közélelmezési egységek teraszainak bérbeadására a vonatkozó egyes intézkedésekről.

13.Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal és a Honvédelmi Minisztérium közötti együttműködési szerződésre vonatkozó 357/2014.11.27-i helyi tanácsi határozat modósításáról.

14.Határozattervezeta 331/2007.09.27-I helyi tanácsi határozattal jóváhagyott övezeti és részletes városrendezési terv dokumentációjának jóváhagyásáról, a terület átminősítéséről magánház építése céljából - haszonélvező Daróczi János és Sebestyén Ildikó.

15.Határozattervezet a Kishegyszőlőben felépítendő családi ház részletes városrendezési terve jóváhagyásáról - tulajdonos: Burcea Ambrus és Burcea Gitta.

16.Határozattervezet a Felszabadulás utca 13/B alatti telken egy kereskedelmi és raktárhelyiség felépítésére , valamint a meglévő lakás raktárhelyiséggé alakítására és kibővítésére vonatkozó részletes városrendezési tervről - tulajdonos Moldovan Felicia.

17.Határozattervezet A Hagi Stoian és az Almafa utca környékén levő területek felparcellázására és a városrendezési szabályzatára vonatkozó övezeti városrendezési terv jóváhagyásáról magánházak építése érdekében – haszonélvező: Elek András János.

18.Határozattervezet a Jean Monnet utca szám nélküli telkén egy terület rendeltetésének megváltoztatására és egy magánház felépítésére vonatkozó övezeti városrendezési terv jóváhagyásáról - haszonélvező: Incze Bartha Zsuzsanna.

19.Határozattervezet a Remeteszeg utca szám nélküli telkén egy terület beltelekké nyilvánításáról, valamint a terület beépíthetővé minősítéséről, lakótelep építése érdekében a felparcellázására vonatkozó övezeti városrendezési terv jóváhagyásáról – haszonélvező: Reichenberger István.

20.Határozattervezet a remeteszeg utcában egy szám nélküli telek átminősítéséről és felparcellázásáról, ugyanakkor egy – és kétemeletes magánházak építésére vonatkozó övezeti városrendezési terv jóváhagyásáról – haszonélvező: Pogacean Florin Flavius.

21.Határozattervezet egy marosvásárhelyi Constantin hagi Stoian utcai, szám nélküli, 78 négyzetméteres teleknek a város tulajdonába vételéről Bucsi Valertől és Bucsi Daniela Annától.

22.Határozattervezet egyes városi közterületeknek Marosvásárhely magántulajdonába való átvételéről.

23.Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal tulajdonában levő, az 1918. December 1 út 40-42 szám alatti terület jogi helyzetének rendezéséről és a telek két ingatlanra való felosztásáról.

24.Határozattervezet a Marosvásárhely tuladonában levő, a Remeteszeg utca szám nélküli telkén levő terület jogi helyzetének rendezéséről, a terület felosztásáról.

25.Határozattervezet időszakos utcai kereskedelem céljára versenytárgyaláson bérbe adandő területekre vonatkozó 152/2014.05.29-i helyi tanácsi határozat módosításáról.

26.Határozattervezet a marosvásárhelyi negyedekben levő tömbházak melletti közterületeknek a Marosvásárhelyi Polgármesteri HivataL és a tulajdonosi társulások általi közös használatáról.

Dr. Dorin Florea polgármester

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu
buton masuri covid19 hu

Események

patinoar2021 s

Újdonságok

buton ghiseu online impozite taxe hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton mobilepay hu
buton plateste taxe online hu
buton cinema arta hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:701
Tegnap:1243
A héten:6354
A hónapban:4315
Összesen3853631