UCS Târgu Mureș

buton UCS

Eseménynaptár

<<  Szeptember 2020  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Európai digitális város

banner orasdigital

Operációs program

proiecttgms

Online jegyek

teatru

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu

Mărime text:

 

  

 

                                           

Marosvásárhely polgármesterének 2015. január 23-i 191-es számú rendelete értelmében soros ülésre hívják össze Marosvásárhely municípium tanácsát 2015. január 29-én, csütörtökön 14 órára a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal székhelyére (Győzelem tér 3. szám, 45-ös terem), a következő napirenddel:

1.Beszámoló a 2014. december 12-15. között Katowicéban (Lengyelország) zajlott tapasztalatcsere eredményeiről.

2.Beszámoló a szociális ügyosztály 2014-es tevékenységéről.

3.Beszámoló a személyi gondozók 2014 második félévi tevékenységéről.

4.Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács társulásáról a rendőrség – helyi hatóságok, közszolgáltatók partnerségben elnevezésű projekt megvalósítása céljából.

5.Határozattervezet a helyi érdekeltségű munkálatok 2015-re kidolgozott tervének elfogadásáról a garantált minimális jövedelem kedvezményezettjei számára.

6.Határozattervezet a Locatív Lakásgonodozási Rt. koncessziójában levő ingatlanok esetében az adózási arány 1,8 százalékról 0,25 százalékra való csökkentéséről a 2015-ös pénzügyi évre.

7.Határozattervezet a 2014. november 27-i 349-es helyi tanácsi határozat 1-es melléklete alapján a Marosvásárhely tulajdonát képező, de Marosszentanna, valamint Marosszentkirály területén levő ingatlanokra visszamenőleg kivetett terület- és épületadót törlesztett, a késedelmi kamat fizetése alól mentesülő ingatlantulajdonosok esetében a szóban forgó összegek módosításáról és kiegészítéséről.

8.Határozattervezet pénzügyi kedvezmények nyújtásáról azon ingatlantulajdonosok számára, akik saját költségükön végeztettek javítási illetve hőszigetelési munkálatokat a tulajdonukba levő épületeken ezek energetikai teljesítményének növelése, szebbé tétele érdekében.

9.Határozattervezet Marosvásárhely költségvetésének elfogadásáról 2015-re.

10.Határozattervezet a marosvásárhelyi tanács 2014. november 27-i 346-os, a koncessziós szerződések felbontását követően bizonyos területek haszonbérbe adására vonatkozó határozat kiegészítéséről.

11.Határozattervezet a Baneasa utca 8. szám alatti ingatlannak Marosvásárhely köztulajdonából, a város magántulajdonába való besorolásáról.

12.Határozattervezet Karácsony Erdei Etel részvényesi közgyűlési képviselőnek a falhatalmazásáról arra, hogy jóváhagyja az Aquaserv Rt. 2015. február 24-i soros részvényesi közgyűlésének a napirendjét.

13.Határozattervezet a 2015-re érvényes áthaladási engedély kibocsátásáról és az engedélyezési díj alóli mentesítéséről az Aquaserv Rt. azon járművei esetében, amelyek a közműhálózaton (víz/csatorna) végeznek beavatkozási munkákatokat, és át kell haladniuk a municípium azon utcáin, amelyeken a nehézjárművek esetében forgalmi korlátozások vannak érvényben, illetve engedély kiváltása szükséges.

14.Határozattervezet azon oktatási intézményeknek nyújtandó pénztámogatásról, amelyek nyertes pályázatokkal rendelkeznek 2015 első félévére.

15.Határozattervezet egyes bérleti szerződések meghosszabbításáról a nem lakás rendeltetésű helyiségek esetében, a 2015-ös évre érvényes prioritáslista elfogadásáról a nem lakás rendeltetésű helyiségek esetében, valamint az önkormányzat tulajdonában levő helyiségek kiutalásáról.

16.Határozattervezet a helyi tanács 2014. november 27-i 369-es, az épület- és területadók meghatározása céljából Marosvásárhely belterületén utcák közérdekű utcákká nyilvánítására vonatkozó határozat mellékletének modósításáról és kiegészítéséről.

17.Határozattervezet a Kishegyszőlő 39/20. szám alá tervezett egyszintes lakóház építése céljából egy helységtanulmány (PUD) urbanisztikai dokumentációjának jóváhagyásáról, haszonélvező-tulajdonosok: Kiss-Albert Florian.

18.Határozattervezet egy helységtanulmány (PUD) urbanisztikai dokumentációjának jóváhagyásáról egy meglévő, lakás rendeltetésű, garázsos épület bővítése céljából, haszonélvező-tulajdonosok: Florea Todor és Florea Anuca.

19.

20.Határozattervezet a Görgényi utcába (szám nélkül) tervezett lakóház építése céljából egy helységtanulmány (PUD) urbanisztikai dokumentációjának jóváhagyásáról, haszonélvező-tulajdonos: Cernea Adela Simona.

21.Határozattervezet a marosvásárhelyi Belvedere lakónegyed központi parkjának kialakítása elnevezésű beruházás műszaki-gazdasági mutatóinak jóváhagyásáról.

22.Határozattervezet egy 2015-re érvényes speciális illeték jóváhagyásáról.

23.Határozattervezet egyes intézkedésekjóváhagyásáról egy, a Marosvásárhely municípium tulajdonában levő ingatlan átmeneti jelleggel történő telekkönyvezése céljából.

24.Határozattervezet egy, a Marosvásárhely municípium tulajdonában levő 296 négyzetméteres terület átmeneti jelleggel történű telekkönyvezése céljából.

25.Határozattervezet arról, hogy kiigazítják és kiegészítik a helyi tanács 2001. évi 125-ös határozatot, amely a Marosvásárhely municípium javait tartalmazó leltár modósítására és kiegészítésére vonatkozik, és az 1999. évi 213-as számú helyi tanácsi határozattal fogadták el.

26.Határozattervezet Marosvásárhelyen, a Szotyori József utca 14. szám alatti, Blaga Iacob és Blaga Elena tulajdonában levő 7 négyzetméteres területnek a város köztulajdonába való besorolásáról.

27.Határozattervezet a Marosvásárhelyen, a Vasile Săbădeanu (szám nélkül) utcában, Gálfi Carol, Bíró Mária és Gálfi Ödön – Lehel tulajdonában levő 15 négyzetméteres területnek a város köztulajdonába való besorolásáról.

28.Határozattervezet a Marosvásárhely municípium tulajdonában levő, a Suceava utca 47. szám alatti ingatlan jogi helyzetének rendezéséről, pontosabban a megosztásáról.

29.Határozattervezet a Marosvásárhely municípium tulajdonában levő, a Pandúrok útja 48. szám alatti ingatlan jogi helyzetének rendezéséről, pontosabban a megosztásáról.

30.Határozattervezet a Marosvásárhely municípium tulajdonában levő, a Pandúrok útja 56. szám alatti ingatlan jogi helyzetének rendezéséről, pontosabban a megosztásáról.

31.Határozattervezet a Marosvásárhel municípium tulajdonában levő , a Predeal utca 68A szám alatti ingatlan jogi helyzetének rendezéséről, pontosabban a megosztásáról.

32.Határozattervezet a Marosvásárhely, Tudor Vladimirescu lakónegyedbeli szabadidőközpont munkálatainak (I. szakasz) megkezdéséről.

 

Dr. Dorin Florea polgármester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL
buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Újdonságok

buton parcare
buton taxe impozite3 hu
buton prog sitpf hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina

 

locuri de munca hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Astazi:84
Ieri:756
Saptamanal:8339
Lunar:28170
Mind3246470