Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 191 din data de 23 ianuarie 2015, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 29 ianuarie 2015 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Informare privind desfăşurarea schimbului de experienţă ce a avut loc la Katowice/Polonia, în perioada 12 – 15 decembrie 2014.

2.Informare privind activitatea Serviciului Public de Asistenţă Socială în anul 2014.

3.Informare privind activitatea asistenţilor personali în semestrul II 2014.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş la realizarea proiectului „Poliţie – Autorităţi locale servicii publice în parteneriat”.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de lucrări de interes local pentru anul 2015, pentru beneficiarii venitului minim garantat.

6.Proiect de hotărâre privind reducerea cotei de impozitare de la 1,8% la 0,25% la unele imobile aflate în concesiunea S.C. LOCATIV S.A. Tîrgu Mureş pentru anul fiscal 2015.

7.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea cuantumului scutirii de la plată a majorărilor de întârziere calculate în urma impunerii retroactive a imobilelor deţinute de proprietarii care au achitat impozitul pe clădiri şi teren la Sântana de Mureş, respectiv Sîncraiu de Mureş, dar aparţin teritorial administrativ Municipiului Tîrgu Mureş, aprobate prin anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului local nr. 349 din 27 noiembrie2014.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuială proprie pentru creşterea performanţei energetice ori pentru creşterea calităţii arhitectural-ambientale.

9.Proiect de hotărâre privind adoptarea bugetului local al Unităţii Administrativ Teritoriale - Municipiul Tîrgu Mureş pentru anul 2015.

10.Proiect de hotărâre privind completarea prevederilor Hotărârii Consiliului local municipal nr. 346/27.11.2014 referitoare la reconcesionarea unor amplasamente urmare a rezilierii contractelor de concesiune.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului situat în Tîrgu Mureş str. Băneasa nr. 8.

12.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A, d-na Karacsony Erdei Etel să aprobe documentul de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor – S.C. Compania Aquaserv S.A. din data de 24.02.2015.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea eliberării către S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş, pentru anul 2015, a Autorizaţiei de liberă trecere, pentru autovehiculele care efectuează intervenţii la reţelele publice de apă/canal, respectiv exceptarea acesteia de la achitarea „taxei autorizare trafic greu pe raza municipiului, pe străzi cu restricţii de tonaj”, prevăzută de nr. crt. XVI, din Hotărârea Consiliului local nr. 335/2014.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea sprijinului financiar pentru acţiuni ale instituţiilor de învăţământ în baza concursului de proiecte pe semestrul I 2015.

15.Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, aprobarea „Listei de priorităţi” pe anul 2015 pentru atribuirea de spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.

16.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei Hotărârii Consiliului local municipal nr. 369 din 27.11.2014 referitoare la încadrarea străzilor din intravilanul Municipiului Tîrgu Mureș în zone de interes urban, în vederea stabilirii impozitelor pe clădiri și terenuri.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă unifamilială D+P, str. Viile Dealul Mic, nr. 39/20” proprietar - beneficiar: Kiss Albert - Florian.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru extinderea construcţiei existente, cu funcţiunea de locuire, garaje şi funcţiuni complementare compatibile" proprietari - beneficiari: Florea Teodor şi Florea Anuca.

19.Proiect de hotărâre privind aprobareadocumentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală" str. Zeno Vancea, nr. 14”, beneficiari - proprietari: Blaj Ioan Sorin şi Blaj Petruţa.

20.Proiect de hotărâre aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament în vederea construirii unei locuinţe unifamiliale, str. Gurghiului, f.nr.", proprietar- beneficiar: Cernea Adela Simona.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la investiţia˝Amenajare Parc zona centrală cartier Belvedere, Tîrgu Mureş˝.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea unei taxe speciale pe anul 2015.

23.Proiect de hotărâre privindunele măsuri în reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil aflat în patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş.

24.Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie în cartea funciară a unei suprafeţe de 296 mp în domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş.

25.Proiect de hotărâre privind rectificarea şi completarea suprafeţelor unor poziţii din Hotărârea Consiliului local nr. 125/2001 referitoare la modificarea şi completarea inventarului bunurilor ce constituie domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului local nr. 213/1999.

26.Proiect de hotărâre privindtrecerea unui teren în suprafaţă de 7 mp din Tîrgu Mureş, str. Szotyori Jozsef nr. 14, în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Blaga Iacob şi Blaga Elena.

27.Proiect de hotărâre privindtrecerea unui teren în suprafaţă de 15 mp din Tîrgu Mureş, str. Vasile Săbădeanu f. nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Galfi Carol, Biro Maria şi Galfi Odon-Lehel.

28.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Suceava nr. 47, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

29.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Pandurilor nr. 48, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

30.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Pandurilor nr. 56, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

31.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Predeal nr. 68A, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

32.Proiect de hotărâre privind demararea lucrărilor de investiţii pentru investiţia „Zonă de agrement în Cartierul Tudor Vladimirescu – Tîrgu Mureş, etapa I”.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

colectare selectiva ro

Evenimente

Colectare deseuri

Noutăți

BP
buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:991
Ieri:1498
Săptămânal:7280
Lunar:27654
Toate4100649