UCS Târgu Mureș

buton UCS

Calendarul evenimentelor

<<  Octombrie 2020  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Oraș Digital European

banner orasdigital

Program operațional

proiecttgms

Bilete on-line

teatru

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia

Mărime text:

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 191 din data de 23 ianuarie 2015, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 29 ianuarie 2015 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

1.Informare privind desfăşurarea schimbului de experienţă ce a avut loc la Katowice/Polonia, în perioada 12 – 15 decembrie 2014.

2.Informare privind activitatea Serviciului Public de Asistenţă Socială în anul 2014.

3.Informare privind activitatea asistenţilor personali în semestrul II 2014.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Consiliului local municipal Tîrgu Mureş la realizarea proiectului „Poliţie – Autorităţi locale servicii publice în parteneriat”.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea planului de lucrări de interes local pentru anul 2015, pentru beneficiarii venitului minim garantat.

6.Proiect de hotărâre privind reducerea cotei de impozitare de la 1,8% la 0,25% la unele imobile aflate în concesiunea S.C. LOCATIV S.A. Tîrgu Mureş pentru anul fiscal 2015.

7.Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea cuantumului scutirii de la plată a majorărilor de întârziere calculate în urma impunerii retroactive a imobilelor deţinute de proprietarii care au achitat impozitul pe clădiri şi teren la Sântana de Mureş, respectiv Sîncraiu de Mureş, dar aparţin teritorial administrativ Municipiului Tîrgu Mureş, aprobate prin anexa nr. 1 la Hotărârea Consiliului local nr. 349 din 27 noiembrie2014.

8.Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor facilităţi fiscale pentru proprietarii de imobile care au executat lucrări de intervenţie pe cheltuială proprie pentru creşterea performanţei energetice ori pentru creşterea calităţii arhitectural-ambientale.

9.Proiect de hotărâre privind adoptarea bugetului local al Unităţii Administrativ Teritoriale - Municipiul Tîrgu Mureş pentru anul 2015.

10.Proiect de hotărâre privind completarea prevederilor Hotărârii Consiliului local municipal nr. 346/27.11.2014 referitoare la reconcesionarea unor amplasamente urmare a rezilierii contractelor de concesiune.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului situat în Tîrgu Mureş str. Băneasa nr. 8.

12.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A, d-na Karacsony Erdei Etel să aprobe documentul de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Adunării Generale a Acţionarilor – S.C. Compania Aquaserv S.A. din data de 24.02.2015.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea eliberării către S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş, pentru anul 2015, a Autorizaţiei de liberă trecere, pentru autovehiculele care efectuează intervenţii la reţelele publice de apă/canal, respectiv exceptarea acesteia de la achitarea „taxei autorizare trafic greu pe raza municipiului, pe străzi cu restricţii de tonaj”, prevăzută de nr. crt. XVI, din Hotărârea Consiliului local nr. 335/2014.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea sprijinului financiar pentru acţiuni ale instituţiilor de învăţământ în baza concursului de proiecte pe semestrul I 2015.

15.Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, aprobarea „Listei de priorităţi” pe anul 2015 pentru atribuirea de spaţii cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă precum şi repartizarea spaţiilor aflate în proprietatea municipalităţii.

16.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei Hotărârii Consiliului local municipal nr. 369 din 27.11.2014 referitoare la încadrarea străzilor din intravilanul Municipiului Tîrgu Mureș în zone de interes urban, în vederea stabilirii impozitelor pe clădiri și terenuri.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă unifamilială D+P, str. Viile Dealul Mic, nr. 39/20” proprietar - beneficiar: Kiss Albert - Florian.

18.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru extinderea construcţiei existente, cu funcţiunea de locuire, garaje şi funcţiuni complementare compatibile" proprietari - beneficiari: Florea Teodor şi Florea Anuca.

19.Proiect de hotărâre privind aprobareadocumentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală" str. Zeno Vancea, nr. 14”, beneficiari - proprietari: Blaj Ioan Sorin şi Blaj Petruţa.

20.Proiect de hotărâre aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament în vederea construirii unei locuinţe unifamiliale, str. Gurghiului, f.nr.", proprietar- beneficiar: Cernea Adela Simona.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la investiţia˝Amenajare Parc zona centrală cartier Belvedere, Tîrgu Mureş˝.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea unei taxe speciale pe anul 2015.

23.Proiect de hotărâre privindunele măsuri în reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil aflat în patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş.

24.Proiect de hotărâre privind înscrierea provizorie în cartea funciară a unei suprafeţe de 296 mp în domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş.

25.Proiect de hotărâre privind rectificarea şi completarea suprafeţelor unor poziţii din Hotărârea Consiliului local nr. 125/2001 referitoare la modificarea şi completarea inventarului bunurilor ce constituie domeniul public al Municipiului Tîrgu Mureş, aprobat prin Hotărârea Consiliului local nr. 213/1999.

26.Proiect de hotărâre privindtrecerea unui teren în suprafaţă de 7 mp din Tîrgu Mureş, str. Szotyori Jozsef nr. 14, în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Blaga Iacob şi Blaga Elena.

27.Proiect de hotărâre privindtrecerea unui teren în suprafaţă de 15 mp din Tîrgu Mureş, str. Vasile Săbădeanu f. nr., în proprietatea publică a Municipiului Tîrgu Mureş de la Galfi Carol, Biro Maria şi Galfi Odon-Lehel.

28.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Suceava nr. 47, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

29.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Pandurilor nr. 48, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

30.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Pandurilor nr. 56, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

31.Proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a unui imobil, respectiv dezmembrarea imobilului situat pe str. Predeal nr. 68A, aflat în proprietatea Municipiului Tîrgu Mureş.

32.Proiect de hotărâre privind demararea lucrărilor de investiţii pentru investiţia „Zonă de agrement în Cartierul Tudor Vladimirescu – Tîrgu Mureş, etapa I”.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi

buton MOL

buton BEC
lucrari stradale
buton bike track2

buton QA COVID19

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Noutăți

buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
mobilepay.fw
taxe_online1
arta3d
banner_harta
ban siletina
locuri de munca

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
plan mobilitate
banner sidu.fw
banner calea verde
banner paed1.fw
grupul de actiune
banner_proiecte1
Digital Mures
Oras ECO
banner_pug
banner_arh
banner iaz.fw

S N A 2016 - 2020

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:35
Ieri:1344
Săptămânal:4947
Lunar:22802
Toate3277334