Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  Mai 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 6.099 din data de 12 decembrie 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 18 decembrie 2014 orele 1400, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

 

O R D I N E   D E   Z I :

 

 

1.Informare privind desfăşurarea schimbului de experienţă din cadrul proiectului „The American Way – Calea Americană”, organizată în S.U.A., în perioada 19 – 30 noiembrie 2014.

2.Proiect de hotărâre privind mandatarea d-nei Karacsony Erdei Etel, pentru a vota în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA INVEST MUREŞ”, modificarea Statutului asociaţiei.

3.Proiect de hotărâre privind mandatarea d-nei Karacsony Erdei Etel pentru a vota în Adunarea Generală a A.D.I „AQUA INVEST MUREŞ” aprobarea Master Planului revizuit pentru sectorul de apă şi canal a judeţului Mureş.

4.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului AGA, d-na Karacsony Erdei Etel să aprobe documentul referitor la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor din data de 15.01.2015.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării licitaţiei publice în vederea închirierii spaţiului situat în Tîrgu Mureş Piaţa Oneşti, fn.

6.Proiect de hotărâre privind aprobarea alocaţiilor bugetare pentru perioada ianuarie- decembrie 2015 pentru asociaţiile/fundaţiile selecţionate în baza Legii nr. 34/1998 şi a H.G. nr. 1153/2001 cu modificările şi completările ulterioare.

7.Proiect de hotărâre privind aprobarea ordinii de prioritate în vederea atribuirii de locuinţe din fondul locativ de stat, locuinţe sociale, locuinţe pentru chiriaşi evacuabili din locuinţele retrocedate şi locuinţe pentru pensionari, destinate închirierii pentru anul 2015.

8.Proiect de hotărâre privind mandatarea d-lui Horaţiu Lobonţ pentru semnarea Contractului pentru asigurarea unor cheltuieli de natura cheltuielilor de personal aferente medicilor, medicilor dentişti, asistenţilor medicali şi a cheltuielilor pentru medicamente şi materiale sanitare pentru baremul de dotare din cabinetele de medicină generală şi dentară din unităţile de învăţământ din Municipiul Tîrgu Mureş.

9.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Tîrgu Mureş, pe anul 2014.

10.Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuţie al bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale - Municipiul Tîrgu Mureş, pe trimestrul III 2014.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea cuantumului redevenţelor pentru contractele de concesiune ce urmează a fi încheiate în cursul anului 2015.

12.Proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 346 din 18.12.2013 referitoare la încadrarea străzilor din intravilanul Municipiului Tîrgu Mureş în zone de interes urban, în vederea stabilirii impozitelor pe clădiri şi terenuri.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală”, str. Zeno Vancea, nr. 8, beneficiar – proprietar: Dogar Beniamin.

14.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală” str. Zeno Vancea, nr. 12, beneficiar – proprietar: Dogar Cornel.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală” str. Zeno Vancea, nr. 10, beneficiar – proprietar: Dogar Sorel Antoniu.

16.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 172/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT VI”.

17.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 171/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT V”.

18.Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 173/29.05.2014 referitoare la aprobarea cererii de finanţare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul „Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe din Tîrgu Mureş – LOT VII”.

19.Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr. 1 la Acordul de Parteneriat nr. 1 din 12.02.2014 pentru implementarea proiectului „Calea Verde spre Dezvoltare Durabilă”.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19

colectare selectiva ro

Evenimente

Colectare deseuri

Noutăți

BP
buton ghiseu online impozite taxe
buton birou unic
buton parcare
buton taxe impozite3
buton prog sitpf
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton mobilepay
buton plateste taxe online
buton cinema arta
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:980
Ieri:1498
Săptămânal:7269
Lunar:27643
Toate4100638