Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proiecte Europene

buton proiecte europene

EU4Business

eu4business

Iaz Batal

banner iazbatal fazare

Protecția consumatorilor

InfoCons

Serviciul de urgență 112

112 logo

Calendarul evenimentelor

<<  Iunie 2022  >>
 Lu  Ma  Mi  Jo  Vi  Sâ  Du 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Bilete online

buton teatrul national

Salvați copiii

salvati-copiii-logo

Autoritatea Națională Turism

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia


 

C O N V O C A T O R

 

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.576din data de 23 mai 2014, se convoacă şedinţa ordinară a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş, care va avea loc joi, 29 mai 2014, orele 14ºº, la sediul Municipiului Tîrgu Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

 

O R D I N E   D E   Z I :

1.Informare privind participarea d-lui Csegzi Sandor la Conferinţa Anuală „Climate Alliance”, la Luxemburg, în perioada 07 – 10 mai 2014.

2.Proiect de hotărâre privind accesul public gratuit la internet în sistem wireless în Complexul de agrement şi sport „Mureşul”, Parcul Platoul Corneşti, Grădina Zoo şi Piaţa Teatrului din Municipiul Tîrgu Mureş.

3.Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei Căminului pentru persoane vârstnice.

4.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare şi a Codului etic ale Căminului pentru persoane vârstnice.

5.Proiect de hotărâre privind înlocuirea unui membru în Consiliul Consultativ al Caminului pentru persoane vârstnice.

6.Proiect de hotărâre privind completarea anexei nr. 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 95 din 8 aprilie 2014 privind unele măsuri în domeniul închirierii terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul”.

7.Proiect de hotărâre privind măsuri de realizare a planului de prevenţie şi gestionare a situaţiilor de urgenţă în caz de incendiu.

8.Proiect de hotărâre privind acordarea ajutorului de minimis pentru investiţia realizată de către S.C. Privo In S.R.L.

9.Proiect de hotărâre privind încadrarea locuinţei situate în Municipiul Tîrgu Mureş, str. Rodniciei, nr. 10/15 în categoria locuinţelor de serviciu pentru angajaţii S.C. LOCATIV S.A.

10.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului A.G.A., d-na Karacsony Erdei Etel, să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi ale şedinţei Adunării Generale a Acţionarilor din data de 19.06.2014 – S.C. Compania Aquaserv S.A.

11.Proiect de hotărâre privindmandatarea reprezentantului Municipiului Tîrgu Mureş de a vota în Adunarea Generală a A.D.I. ”Aqua Invest Mureş” ajustarea preţurilor şi tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă şi canalizare prestate de S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureş.

12.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construirea a trei locuinţe individuale, str. Agricultorilor, nr. 28", proprietari - beneficiari: Dicui Mircea şi Dicui Violeta.

13.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală, str. Remetea, nr. 95E", proprietari - beneficiari: Popa Raul - George şi Popa Diana- Aura.

14.Proiect de hotărâre privindaprobarea documentaţiei de urbanism "Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire locuinţă individuală, str. Remetea, nr. 95D", proprietari - beneficiari: Mătieş Ioan Ciprian şi Mătieş Aura Cristina.

15.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic de Detaliu – stabilire reglementări în vederea construirii unei case de locuit cu garaj şi împrejmuire cu porţi de acces”, str. Cotitura de Jos f.n., proprietar – beneficiar Socaciu Marius Cosmin.

16.Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului local nr. 219/11 iulie 2013 pentru aprobarea trecerii în folosinţă gratuită către Agenţia Naţională de Locuinţe, a terenului în suprafaţă de 13.200 mp, situat în Tîrgu Mureş, str. Depozitelor f.n. (etapa a-III-a A), în vederea amplasării a 10 blocuri de locuinţe P+3E cu 200 unităţi de locuit, cuprinse în programul guvernamental ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri destinate închirierii pentru Armată.

17.Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor terenuri aparţinând domeniului public al Municipiului Tîrgu Mureş pentru desfăşurarea comerţului stradal sezonier/ambulant.

18.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat şi vânzarea unui teren în suprafaţă de 68 mp din Tîrgu Mureş, str. Constandin Hagi Stoian către Sepsi Laszlo.

19.Proiect de hotărâre privind valorificarea bunurilor mobile din domeniul privat al Municipiului Tîrgu Mureş aflate în clădirile centralelor termice dezafectate din zona de termie neconcesionată în 2010, care nu au fost vândute prin repetarea procedurilor de licitaţie publică conform H.G.R. nr. 841/1995.

20.Proiect de hotărâre privind asigurarea serviciilor de pază şi supraveghere a bunurilor mobile din patrimoniul Municipiului Tîrgu Mureş aflate în centralele termice concesionate în 2010, ce urmează a fi preluate de la S.C. Locativ S.A.

21.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din Piaţa Gării, nr. A3, Tîrgu Mureş”.

22.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Măgurei, nr. 17,19, 21, Tîrgu Mureş”.

23.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Măgurei, nr. 23, 25, 27, Tîrgu Mureş”.

24.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Mimozelor, nr.1, Tîrgu Mureş”.

25.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Moldovei, nr. 12, Tîrgu Mureş”.

26.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Gheorghe Marinescu, nr. 31, Tîrgu Mureş”.

27.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Constantin Romanu Vivu, nr. 2, Tîrgu Mureş”.

28.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Moldovei, nr. 18A, Tîrgu Mureş”.

29.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din Bulevardul Pandurilor, nr. 72, Tîrgu Mureş”.

30.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din Bulevardul Pandurilor, nr. 5-7, Tîrgu Mureş”.

31.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din Aleea Covasna, nr. 12, Tîrgu Mureş”.

32.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Liviu Rebreanu, nr. 31B, Tîrgu Mureş”.

33.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Mimozelor, nr. 6, Tîrgu Mureş”.

34.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din Aleea Carpaţi, nr. 43, Tîrgu Mureş”.

35.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentaţiei Tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Reabilitare termică a blocului de locuinţe prin POR DMI 1.2 din str. Koos Ferenc, nr. 21, Tîrgu Mureş”.

36.Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul “Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în Tîrgu Mureş – LOT IV”.

37.Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul “Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în Tîrgu Mureş – LOT V”.

38.Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul “Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în Tîrgu-Mureş – LOT VI”.

39.Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanțare şi a cheltuielilor aferente pentru proiectul “Reabilitare termică a blocurilor de locuinţe în Tîrgu-Mureş – LOT VII”.

40.Proiect de hotărâre privind aprobarea Mecanismului de recuperare a cheltuielilor eligibile şi neeligibile, aferente ratei de co-finanţare a asociaţiilor de proprietari a lucrărilor din Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 axa prioritară 1 - Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere - Domeniul de intervenţie 1.2 - Sprijinirea investiţiilor în eficienţă energetică a blocurilor de locuinţe - LOT IV, V, VI, VII.

41.Proiect de hotărâre privind rectificarea unor temeiuri legale din cuprinsul Hotărârilor Consiliului local nr. 8/30.01.2014 şi nr. 50 – 53/27.02.2014.

 

P R I M A R

dr. Dorin Florea

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Inapoi
buton MOL
buton masuri covid19
buton dfltgm
buton prog sitpf

Noutăți

BP
buton birou unic
buton parcare
buton prog acte identitate online
buton prog casatorii online2
buton prog transc online2
buton recomandari sezon estival
buton harta targu mures
buton program transport local

Posturi vacante

buton posturi vacante

Proiecte. Strategii

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - RO3
Concurs AMSP3
buton strategia smart city
buton plan mobilitate urbana
buton sidu
buton calea verde
buton paed
buton gal
buton orasul eco
buton plan urbanistic general
buton puzcp
buton atelier urban peisagistica
buton proiectele orasului
buton digital mures
buton cetatea medievala

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Rețele sociale

FacebookTwitterYoutube

Vizitatori

Azi:818
Ieri:1833
Săptămânal:6043
Lunar:10138
Toate4374982