Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Uniós projektek

buton proiecte europene

EU4Business

eu4business

Zagytározó

banner iazbatal fazare

Fogyasztóvédelem

InfoCons

112-es segélzhívó szám

112 logo

Eseménynaptár

<<  Február 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     
Urmatoarele evenimente:

No current events.

Online jegyek

buton teatrul national hu

Mentsük meg a gyerekeket!

salvati-copiii-logo

Országos Turisztikai Hatóság

banner aut nat.fw

SIS II

sis2 

Wikipedia:

wikipedia_hu


 

            Összehívó

A polgármester 2014.  május 23-i keltezésű 1576-os számú rendeletének értelmében összehívják a Marosvásárhelyi Tanács rendes ülését 2014. május.29-én 14 órára, a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. Szám alatti székházának 45-ös  számú termébe, a következő napirenddel:

 

 1. Tájékoztató Csegzi Sándornak a 2014. május 7-10 között Luxemburgban megtartott Climate Alliance évi konferencián való részvételéről.
 2. Határozattervezet a marosvásárhelyi Víkendtelepen, a Somostetőn, az állatkertben, a Színház téren, tartózkodók ingyenes internethasználatáról wireless rendszer biztosítása révén.
 3. Határozattervezet az idősek otthona szervezeti felépítésének módosításáról.
 4. Határozattervezet az idősek otthona szervezési és működési szabályzatának valamint etikai kódexének elfogadásáról.
 5. Határozattervezet egy tag helyettesítéséről  az idősek otthona konzultatív tanácsában.
 6. Határozattervezet a helyi tanács 2014. április 8-i, a Víkendtelep területén közétkeztetési teraszok létesítése céljából történő bérbeadásokra vonatkozó egyes intézkedésekről szóló 95-ös számú határozata 1-es mellékletének kiegészítéséről.
 7. Határozattervezet a tűzvészek elkerülésére és tűzvészhelyzet kezelésére vonatkozó terv kidolgozásáról.
 8. Határozattervezet de minimis támogatás odaítéléséről a Privo kft. által végzett beruházáshoz.
 9. Határozattervezet a marosvásárhelyi, Rodniciei utca 10/15. szám alatti lakás szolgálati lakássá nyilvánításáról a Locatív Rt. alkalmazottai számára.
 10.  Határozattervezet Karácsony Erdei Etel megbízásáról a 2014. június 19-i, az Aquaserv Rt. részvényesi közgyűlésén napirendre tűzött témákkal kapcsolatos dokumentumok jóváhagyásáról.
 11. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal képviselőjének megbízásáról az ADI (Aqua Invest Mures) közgyűlésében a marosvásárhelyi Aquaserv Rt. víz – és csatornaszolgáltatás-árai és díjszabásai kiigazításának megszavazásával.
 12. Határozattervezet részletes városrendezési terv (PUD)  dokumentációjának elfogadásáról három családi ház építése érdekében a Földműves utca 28. szám alatt, tulajdonosok: Dicui Mircea és Dicui Violeta.
 13. Határozattervezet  részletes városrendezési  terv (PUD) dokumentációjának elfogadásáról családi ház építése érdekében  a Remeteszeg utca 95/E szám alatt , tulajdonosok: Popa Raul-George és Popa Diana-Aura.
 14. Határozattervezet részletes városrendezési  terv (PUD) dokumentációjának elfogadásáról családi ház építése érdekében  a Remeteszeg utca 95/D szám alatt, tulajdonosok: Maties Ioan Ciprian és Maties Aura Cristina.
 15. Határozattervezet részletes városrendezési  terv (PUD) dokumetációjának elfogadásáról és szabályozások megállapításáról egy családi ház és egy garázs , valamint kerítés és bejárati kapu építése érdekében az Alsóforduló utcában  (sz.n.), tulajdonos: Socaciu Marius Cosmin.
 16. Határozattervezet a 2013. július 11-i, az Országos Lakásépítési Ügynökségnek a Raktár utcai (sz.n.) 13.200 négyzetméteres telek ingyenes átadásáról (III.  A szakasz) szóló 219-es számú helyi tanácsi határozat 1-es cikkelyének módosításáról , amely 10 darab, földszint + 3 emeletes, 200 lakrészes tömbház építésére vonatkozik.  Az építkezés  az ANL lakásépítési programja keretében történik, a lakásokat a hedsereg kötelékében dolgozó fiataloknak szándékozzák bérbe adni.
 17. Határozattervezet egyes marosvásárhelyi közterületekhez tartozó telkek az idénynek megfelelő utcai kereskedelem bonyolítására történő bérbeadásáról nyilvános árverésen.
 18. Határozattervezet egy 68 négyzetméteres marosvásárhelyi közterület eladásáról, amely Sepsi László tulajdonába kerülne, a Constantin Hagi Stoian utcában.
 19. Határozattervezet egyes,  a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal magántulajdonában levő ingó javak értékesítéséről, amelyek a bezárt és a 2010-ben nem koncesszionált hőközpontok épületeiben találhatók, s amelyeket a 841/1995-ös kormányhatározat értelmében szervezett nyilvános árveréseken sem sikerült értékesíteni.
 20. Határozattervezet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal tulajdonában levő, 2010-ben koncesszionált hőközpontokban található ingó javak őrzésének és védelmének megszervezéséről, amit a Locatív Rt. vesz át.
 21.   Határozattervezet  a műszaki- gazdasági dokumentáció és a műszaki- gazdasági mutatók elfogadásáról a marosvásárhelyi Állomás téri A3-as  tömbház hőszigetelésére a POR DMI 1,2 révén.
 22. Határozattervezet a műszaki-gazdasági  dokumentáció és a műszaki-gazdasági mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Magurei utca 17,19,21 szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 23. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyena Magurei utca 23,25,27. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 24. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Mimóza utca 1. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 25. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Moldovei utca 12. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 26. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Gheorghe Marinescu utca 31. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 27. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Constantin Romanu Vivu utca 2. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 28. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Moldovei utca 18/A szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 29. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Pandúrok sétány 72. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 30. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a  Pandúrok sétány 5-7. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 31. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a  Kovászna sétány 12. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 32. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a  Liviu Rebreanu utca 31B szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 33.   Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a  Mimóza utca 6. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 34. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Kárpátok sétány 43. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 35. Határozattervezet a műszaki-gazdasági dokumentáció és mutatók elfogadásáról Marosvásárhelyen a Koós Ferenc utca 21. szám alatti tömbház hőszigetelési munkálatainak elvégzésére a POR DMI 1,2 révén.
 36. Határozattervezet a Marosvásárhely  - IV. telekbesorolású tömbházlakások hőszigetelési munkálatai finanszírozású kérvényének és a tervezett kiadásoknak az elfogadásáról.
 37. Határozattervezet a Marosvásárhely  - V. telekbesorolású tömbházlakások hőszigetelési munkálatai finanszírozású kérvényének és a tervezett kiadásoknak az elfogadásáról.
 38. Határozattervezet a Marosvásárhely  - VI. telekbesorolású tömbházlakások hőszigetelési munkálatai finanszírozású kérvényének és a tervezett kiadásoknak az elfogadásáról.
 39. Határozattervezet a Marosvásárhely  - VII. telekbesorolású tömbházlakások hőszigetelési munkálatai finanszírozású kérvényének és a tervezett kiadásoknak az elfogadásáról.
 40. Határozattervezet a vissza nem térítendő és elszámolható társfinanszírozási költségek  visszanyerésének mechanizmusáról a 2007-2013. évi  Regionális Operatív Program 1-es prioritási tengelyének  - A városok tartós fejlődésének támogatása  - potenciális növekedési pólusok  - 1.2 beavatkozási terület – a IV, V,VI,VII telekbesorolású tömbházlakások hőmegtakarítása érdekében végzett befektetsé során.
 41. Határozattervezet a 2014.01.30-i 8-as és 50-es, valamint a 2014.02.27-i 53-as számú helyi tanácsi határozatok kiigazításáról.

                 Dr. Dorin Florea polgármester

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Vissza
buton MOL hu

Grafic lunar colectare deseuri

buton program multianual sustinere familii

dastgmures hu
buton dfltgm hu
buton prog sitpf hu

Covid-19

buton masuri covid19 hu

Újdonságok

BP hu
buton birou unic hu
buton parcare hu
buton prog acte identitate online hu
buton prog casatorii online2 hu
buton prog transc online2 hu
buton studiu parcari2 hu
buton recomandari sezon estival hu
buton harta targu mures hu
buton program transport local hu

Betöltendő állások

buton posturi vacante hu

Projektek. Stratégiák

Banner planificare strategica
Banner SIPOCA
Banner POCA
BannerMyCity - HU3
Concurs AMSP3
buton plan mobilitate urbana hu
buton sidu hu
buton calea verde hu
buton paed hu
buton gal hu
buton orasul eco hu
buton puzcp hu
buton plan urbanistic general hu
buton atelier urban peisagistica hu
banner_proiecte1
Digital Mures
buton cetatea medievala hu

Secțiune RUTI conform SNA

banner anticor.fw 

Társadalmi hálózatok

FacebookTwitterYoutube

Látogatók

Ma:92
Tegnap:1323
A héten:4411
A hónapban:10048
Összesen4472476